ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το σχέδιο μου για την αντιμετώπιση του brain drain βασίζεται σε αυτές τις 11 λέξεις
Κυριάκος Μητσοτάκης /Φωτογραφία Αρχείου: Intime news

“Δυο χιλιάρικα επίδομα στις νέες οικογένειες”! Η άκρατη δημαγωγία,ο  αισχρότερος λαϊκισμός και  ο ανηθικότερος  εμπαιγμός σε μία μόνο φράση. Κι από ένα μόνο,τον χειρότερο και τελευταίο πια εκπρόσωπο της θνήσκουσας κομματικής νοσηρότητας και του νεποτισμού στην Ελλάδα.

Κυριάκος Μητσοτάκης. Αποδείχτηκε  ο δημαγωγικότερος  αρχηγός κόμματος   της Μεταπολίτευσης. Ξεπέρασε προ πολλού το  δημαγωγό Αλέξη Τσίπρα στην προ κυβερνητική του κομματική θητεία. Δεν έχει πια  ταίρι.

11 λέξεις (που ήταν ολόκληρες φράσεις,βέβαια,και όχι λέξεις) είναι τα δικά του “έπεα πτερόεντα”.  Με προεξάρχουσα προεκλογική εξαγγελία το…..Σκοπιανό! Αυτό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα της χώρας,που χρεοκόπησε η Δεξιά. Τα άλλα ας περιμένουν.

΄Η θα κάνει θεαματικές  “κωλοτούμπες” που δε θα μετριούνται  κι αυτές του Αλέξη Τσίπρα  θα χαρακτηρίζονται απλές πτώσεις  ή θα θάψει την Ελλάδα. Μόνο και μόνο να τολμήσει να  ανακινήσει πάλι θέμα Μακεδονίας και να πάρει πίσω το όνομα, θα έχει υπογράψει την οριστική καταδίκη του. Δε χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Ο πατέρας του έκανε ως πολιτικός μεγάλες, εγκληματικές απάτες. Με πρώτη την Αποστασία και τη διαφθορά του. Και (δια)σώθηκε.Πέθανε τάχα καταξιωμένος από τους κονδυλοφόρους   των ανίερων Παπαχελάδων. Ο υιός  δε θα έχει την ίδια   τύχη. Περάσανε πια οι παλιές μέρες της απάτης, της συγκάλυψης των εγκλημάτων των πολτικών.

  Θα τιμωρηθούν όλοι τους μια μέρα με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή και τη διεφθαρμένη παρέα του Αντώνη Σαμαρά . Και ο γόνος Μητσοτάκη φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Δεξιάς,που θα καταλήξει φυλακή.

2. ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Απίστευτες εικόνες από την Εφορία Ηρακλείου: Δεκάδες σακιά με πινακίδες ΙΧ [εικόνες]
Σακιά με πινακίδες στο Ηράκλειο /Φωτογραφία: Cretapost

 

Tα τρόπαια του καταναλωτισμού,  της επιδειξιομανίας, της παραπληροφόρησης. Προπαντός της έλλιψης στοχασμού, φρονημάδας και  και ευθύνης, οδεύουν προς τη χωματερή. Η ταφή της αφροσύνης.

Ολόκληρη η Ευρώπη δεν  είχε τόσες πόρσε,  4Χ4, άλλα βαριά και πολυτελή τζιπ. Εδικά στην Κρήτη. Και από πού; Τον κόπο τους, τον ιδρώτα, την αξιοσύνη τους; Από τα δανεικά και αγύριστα,Από τα  θανατηφόρα φυτοφάρμακα  στους πάγκους των λαϊκών αγορών.Από τον ευκαιριακό, “μαύρο”   τουρισμό, τα πανάθλια ρουμ, την “ελληνική σαλάτα”,χρεωμένα χρυσάφι.

Μόνο που, αν και  δεν τα φάγαμε μαζί,όπως έλεγε εκείνο το “παχύδερμο” της πολτικής, τώρα τα πληρώνουμε όλοι μαζί. Η μοίρα των Ελλήνων  σε όλες της ιστορικές περιόδους.

΄Αλλοι προξενούσαν τις συμφορές  και τις εθνικές τραγωδίες, η δικιά μου  ανύποπτη κι αθώα γιαγιά στο χωριό  τις  πλήρωνε με 20χρονο αδερφό  νεκρό στους  εγκληματικούς πολέμους τους. Τραγική χώρα.

 

3. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ»
Εγκλημα στη Ρόδο: Αποκαλύψεις για τον 21χρονο -Από το Δημοτικό έπιανε κορίτσια από το λαιμό
Ο 21χρονος που κατηγορείται για την δολοφόνια την φοιτήτριας στην Ρόδο/ Φωτογραφία: Facebook

Ηταν πολύ ατίθασο παιδί, δεν είχε μάθει ποτέ στο “όχι”. Από μικρό παιδί έπιανε από το λαιμό. Από το δημοτικό. Έπιανε από το λαιμό κορίτσια, έτσι, επειδή του τη βάρεσε. Από το λαιμό! Σε ένα κοριτσάκι είχαν μείνει και τα αποτυπώματά του πάνω. Κάθε μέρα ήμασταν εκεί για να μην τους κάνει κάτι. Από το δημοτικό της Λίνδου το διώξανε. Φεύγει στο Μάσαρη, το διώχνουνε! Φεύγει και πάει στου Αφάντου, το διώχνουνε, γιατί δεν λένε ότι κάθε Κυριακή ήταν στον εισαγγελέα; Μια ζωή το κάλυπταν

Εγκλημα Ρόδος : Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν οι εργαστηριακές εξετάσεις | tanea.gr

Γονείς και αρχές είναι  οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της φοβερής δολοφονίας.Κάθε Κυριακή, λέει,  στον εισαγγελέα ήτανε   το λουλούδι της Ρόδου.Και  πρεζόνι του κερατά. Ουδείς όμως από τους αρμόδιους τον έστειλε σε ίδρυμα. Θα ζούσε σήμερα η τραγική κοπέλα.

Στο μεταξύ, η φωτογραφία της  Ελένης φόρα-παρτίδα και με σεξιστικές πόζες  από τα αδηφάγα Μέσα παραπληροφόρησης. Οι μούρες των τεράτων-δολοφόνων ,όμως, κρυμμένες.

Η έσχατη υποκρισία των εισαγγελέων. Τάχα διασφαλίζουν τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό τους μάρανε . Ο εισαγγελέας της Ρόδου χάθηκε να το έχει χώσει μέσα το διεστραμμένο κτήνος.

4. Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος: Πώς ο «πατέρας» της ελληνικής γυναικολογίας έγινε δοσίλογος πρωθυπουργός
Ο Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος στο γραφείο του.
Ο Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος στο γραφείο του.

 

13.00