ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ο «Αφρικανός» είναι Ελληνας από τη Νάουσα -Βγήκε και το είπε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Ανθρακέας, αριστερά στο συλλαλητήριο, δεξιά σε προσωπική του φωτογραφία

 

το χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, αίσθηση δημιούργησε η παρουσία ενός μελαμψού άνδρα με την ελληνική σημαία να βρίσκεται σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ στη Βουλή.

Λόγω του μελαμψού χρώματος στο δέρμα του, πολλοί ανέφεραν ότι είναι αφρικανικής καταγωγής και είχε «ύποπτη» παρουσία στα επεισόδια, και μάλιστα μπροστά-μπροστά από όλους στις συγκρούσεις με την Αστυνομία.

 

Ο πρωταγωνιστής των επεισοδίωνΟ πρωταγωνιστής των επεισοδίων

Τελικά, με… παρέμβαση του ίδιου του πρωταγωνιστή έλαμψε η αλήθεια και αποκαλύφθηκε ότι είναι Έλληνας, κάτοικος Νάουσας και ονομάζεται Δημήτρης Ανθρακέας.

Ο Δημήτρης Ανθρακέας στα επεισόδια και σε μια προσωπική του φωτογραφίαΟ Δημήτρης Ανθρακέας στα επεισόδια και σε μια προσωπική του φωτογραφία

Αρχικά σχολίασε ο ίδιος σε ανάρτηση στα social media ότι είναι Έλληνας, Μακεδόνας, και δεν έχει καμία σχέση με αφρικανική καταγωγή.

Αναλυτικά: «Δεν ισχυει για οσους με γνωριζουν προσωπικα απευθυνομαι σε μια πολλη μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων ατομων. Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου γεννημενος το 1973 απο ελληνες γονεις γεννημα θρεμα ναουσαιος απο την ηρωικη πολη της ναουσας μπειτε στο προφιλ μου να δειτε δεν ειμαι μαροκινοςμπακλαντεσιανος,,ουτε αφρικανος ιρακινος που βγηκα μπροστα για εναν σκοπο και μονο να κανω ως ελληνας το καθηκον μου το χρεος μου απεναντι στην πατριδα βορειο ηπειρο ,θρακη,κυπρο,κωνσταντινουπολη,ευξεινος ποντος,παραλια μικρα ασια …..ραγιαδες προσκυνημενοι εσεις και τα παιδια σας και των παιδιων σας παιδια οχι 400 χρονια θελετε και λιγα σας εβαλα που το μονο που κανετε ειναι να περνετε θεση και να κραζετε καποιον που δεν ξερετε και κατι ακομη δεν ειμαι χρυσαυγιτης ουτε αριστερος ουτε δεξιος δεν ανηκω σε κανενα κομμα προσκυνω την πατριδα μου τους νεκρους της τον χριστο ως θεο μου πραγμα που εσεις δεν εχετε».

Tρικυμία εν τω κρανίω ο…Σκι(ο)πίων ο Αφρικανός. Και λίγο λέμε. Εντελώς λαλημένος,  που θα έλεγε και η συχωρεμένη η μάνα μου. Σαλταρισμένος στα…κάγκελα. ΄Αντε να βγάλεις άκρη με δαύτον.

Και οι περισσότεροι από τους …πατριωταράδες έτσι είναι. Αλλόκοτοι, με ψυχαναγκασμούς και ψυχοπαθογένειες. Κι από μυαλό…κουκούτσι, βέβαια. Πέρα από γραφικοί.

Σοβαρό,νουνεχή, να μπορείς να πεις μια λογική κουβέντα δε βρίσκεις αναμεσά τους. Η τρέλα που κουβαλάνε είναι και απέραντη και επικίνδυνη.

 

2. Κρατούμενοι ξυλοκόπησαν τον 23χρονο Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο
Η Ελένη Τοπαλούδη

 

Ρομά και βιαστής. Σπάστε τον στο ξύλο, εσείς οι…καθαρόαιμοι Ελληνάρες φονιάδες.  Σεις, πέρα από την Αρία καταγωγή σας ,σκοτώσατε για την τιμή σας ,ρε γαμώτο! Δεν είστε δα και παλιόγυφτοι.

Το ξαναγράψαμε:

“Τα είπε ωραία ο πρώην πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Αντώνης Αραβαντινός. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε χαρακτηριστικά:
«Στους ισχυρούς δεν το κάνανε ποτέ, στους φορτωμένους δεν το κάνανε ποτέ. Πέρασαν άσχημα αυτοί που σιδέρωσαν τις γερόντισσες και πέθαναν; Πέρασαν άσχημα στη φυλακή αυτοί που βίασαν μάνα και κόρη μπροστά στα μάτια του πατρός; Ο αδύναμος θα την πληρώνει πάντα».
Μάλιστα μιλώντας για τους κρατούμενους που επιτέθηκαν στον 19χρονο, τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια ένας από αυτούς μίλησε και σε τηλεοπτική εκπομπή είπε «είναι ένα αλλόκοτο κυνήγι της δικής τους χαμένης αθωότητας. Προσπαθούν να αποδείξουν με την μεγιστοποίηση της αναισχυντίας των άλλων ότι οι ίδιοι είναι λιγότερο ανέντιμοι».

 

΄Ωρα,13.30

 

 

3.α.Συνεχίζει το παραλήρημα ο Άδωνης: Δεν είδε τον Λαγό να κάνει επεισόδια στο συλλαλητήριο, είδε όμως αντιεξουσιαστές

 

β. Φρούραρχος Βουλής: «Βροχή» αντικειμένων επί 3 ώρες από ακροδεξιούς

Τα είπαμε. Δεν είναι ακροδεξιός. Είναι  Ναζί χωρίς στολή ο ΄Αδωνις. Κανονικά.

 

4. Αυτό είναι το όνομα του νέου καναλιού του Μαρινάκη

Ένα δεύτερο «Mega» γεννιέται στις εγκαταστάσεις του πρώην Alter, στο Μπουρνάζι του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το κανάλι αναμένεται να είναι έτοιμο να εκπέμψει άμεσα στον αέρα με τη χορήγηση της τηλεοπτικής άδειας τον επόμενο Μάρτιο.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εμφανιστεί και λογότυπο με τίτλο «Μega One», ενώ μάχη θα δοθεί και για την ταινιοθήκη του Mega, το αρχείο των ειδήσεων και το λογότυπο του σταθμού, που πλέον εκπέμπει μόνο μέσω Internet και είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, αναμένοντας τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος.

 

Ναρκέμποροι , τζογαδόροι, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι ξεδιάντροπα  είναι τα περισσότερα αφεντικά της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. ΄Οχι πως παλιά ήταν καλύτερα. Να θυμίσουμε.  Λαμπράκης, Μπόμπολας, Μονφεράτος, Αθανασιάδης και άλλοι,δεκάδες τέτοιοι.

.΄Ιδια “μούρη” όπως ο …εφοπλιστής που κουβαλάει… ζάχαρη με τα καράβια του  κι ακόμα δεν τον έχουν βάλει στα κάτεργα. Το παίζει παράγοντας, εκδότης, πολίτης. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και έχει και τον Κυριάκο  κολλητό.

Η χώρα της ντροπής και του εγκλήματος!

΄Ωρα 15.00
5. Η φωτογραφία Μητσοτάκη για Τσιτσιπά: «Μας κράτησες ξύπνιους όλο το βράδυ αλλά άξιζε τον κόπο»
tsitsipios

Σε έναν που ξενυχτάει για να δει το παλικάρι εδώ να  στέλνει και να παίρνει το μπαλάκι του τένις καλύτερα από τους υπόλοιπους συμπαίχτες του, όχι την πρωθυπουργία δε θα του ανέθετα, αλλά ούτε κλητήρα δε θα τον έκανε στο γραφείο μου.

Πάντα οι “μικροί”, οι ολιγόνοες ,οι φελλοί επιπλέουν, ελλείψει σοβαρών αντιπάλων. Κακώς,μεν,αλλά οι σοβαροί άνθρωποι, κάθονται στα σπίτια τους από… καταβολής κόσμου, δυστυχώς. Οπότε, οι μέτριοι, οι ανίκανοι,οι διεφθαρμένοι,βρίσκουν και τα κάνουν.

΄Ωρα 16.30