ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1. Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: «Το πολύ» 60.000 διαδηλωτές «είδε» η αστυνομία! 600.000 είδαν οι διοργανωτές
macedonia_main

Ο εθνικιστής είναι και ψεύτης και απατεώνας, και ανήθικος. Θα …κολώσει  να κάνει “την τρίχα, τριχιά”;

Την αστυνομία την υπολήπτετεται,αλλά μόνο όταν δεν αναφέρεται στις  δικές του πομπές. ΄Οπότε ,οφείλουμε  να πιστέψουμε πως  η κατά τα άλλα έντιμη αστυνομία  του, τώρα είναι άτιμη,που δεν του κάνει το χατήρι και τον διαψεύδει πανηγυρικά .

Είπε ο σοφός : “Ο πατριωτισμός είναι η ασφάλεια των απατεώνων”. Πρώτοι οι Μακεδονομάχοι.

2. Διαλύει το πολυκομματικό ΚΙΝΑΛ η Φώφη -Τελεσίγραφο σε ΔΗΜΑΡ-Παπανδρέου
Φώφη, Θεοχαρόπουλος, ΓΑΠ

 

Ποια; Η…Φώφη η… θυγατέρα! “΄Υπαγε οπίσω μου…”,μην πω καμιά βαριά κουβέντα.

Ας περιοριστούμε στη λαϊκή σοφία που βγάζει τη γλώσσα  στις Φώφες με την περίφημη  ατάκα” της. “Εκανε και η μύγα κ@λο και έχεσε τον κόσμο όλο”.

 

3.Ξένα ΜΜΕ για τα χημικά στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ειρηνικοί διαδηλωτές & παιδιά έφυγαν πανικόβλητοι
Πλήθος ανθρώπων στο Σύνταγμα / Φωτογραφία: SOOC

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν περιμένουμε από την προνοφυλλάδα, να μεταμορφωθεί ξαφνικά σε σοβαρό και φερέγγυο  έντυπο. Αλλά ούτε να προσλάβει μπορεί  2-3 καλούς μεταφραστές να τους μεταφράζουν εκεί στη χωματερή ξένο τύπο;

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως τα περισσότερα  ξένα “ΜΜΕ” χτες και σήμερα μιλάνε για διαδηλωτές τυφλωμένους, εθνικιστές, Ναζί και σαλεμένους γενικώς. ΄Ατιμη παραπληροφόρηση!

4. ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ «ΦΑΒΕΛΑ»
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Παλιός… γνώριμος των Αρχών ένας από τους συλληφθέντες
επεισόδια στο συλλαλητήριο/Φωτογραφία: IntimeNews
Ένας 27χρονος που συνελήφθη χθες, για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, φαίνεται πως είναι… παλιός γνώριμος των Αρχών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί ξανά τον Ιανουάριο του 2018, ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης, η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατηγορείται ότι είχε πραγματοποιήσει εμπρηστική επίθεση στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά.

 

Είναι οι ίδιοι Ναζί, ακροδεξιοί  και λούμπεν που έκαψαν κάποια χρόνια πριν τους τραγικούς υπαλλήλους στην Μαρφίν. Μόνο ο επίσης  ακροδεξιοΝαζί Γεωργιάδης βλέπει…αναρχικούς πίσω απ΄όλα αυτά τα εγκλήματα.

 

5. Πρώην στέλεχος Novartis: Οι βαλίτσες, η ομερτά και οι σχέσεις Φρουζή -Μανιαδάκη

 

Πρώην στέλεχος της Novartis μίλησε στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου, Checkpoint, στον «Άλφα», αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές διαδρομές του χρήματος, τις σχέσεις Φρουζή με πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχους στον χώρο της Υγείας, καθώς και τις στενές σχέσεις Φρουζή -Μανιαδάκη.

Η συνέντευξη δόθηκε χωρίς το πρώην στέλεχος να αποκαλύψει το όνομα και το πρόσωπό της. Δεν έχει κληθεί να καταθέσει στη Δικαιοσύνη, αλλά δήλωσε ότι εάν κληθεί θα καταθέσει όσα γνωρίζει για τις σχέσεις της εταιρείας με πολιτικά πρόσωπα, καθώς για τις διαδρομές του χρήματος, ώστε να κυριαρχήσει η εταιρεία στην αγορά του φαρμάκου και να επιβάλλει τις τιμές της.

Στη συνέντευξη το πρώην στέλεχος είπε ότι ήταν συχνές οι συναντήσεις του Φρουζή, εντός και εκτός της εταιρείας, με πολιτικά πρόσωπα, με υπηρεσιακά στελέχη στον χώρο της Υγείας, όπως υψηλόβαθμοι παράγοντες του ΕΟΦ, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις βαλίτσες που αναφέρονται στη δικογραφία, είπε ότι «οι βαλίτσες και τα βαλιτσάκια ήταν εταιρικά δώρα της εταιρείας, προς συνεργάτες και γιατρούς και προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για να μη μένουν ίχνη στη διαδρομή του χρήματος».

Για τις σχέσεις Φρουζή με το Νίκο Μανιαδάκη είπε ότι ήταν στενές, φιλικές και είχαν ως στόχο το αμοιβαίο όφελος.

«Στόχος του Φρουζή», είπε το πρώην στέλεχος της Novartis, «ήταν να γίνει ο Key player του χώρου του φαρμάκου και να επιβάλλει τις πολιτικές του».

Παράλληλα εκτίμησε ότι όλοι όσοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι προσπαθούν να τορπιλίσουν τη δικαστική έρευνα και να εκφοβίσουν όσους κατέθεσαν ή μπορεί να καταθέσουν για την υπόθεση. «Στην εταιρεία επικρατεί ομερτά», είπε χαρακτηριστικά.

ΤVXS

Τα στοιχεία που προσκομίζει η νέα μάρτυρας, είναι σχεδόν όλα ταυτοποιημένα με κάμερες,ομιλίες, μέηλ και φυσικά τραπεζικούς  λογαριαμούς από το FBI. Είναι  τα στοιχεία που ο εκδιωχθείς π.εποπτεύων την εισαγγελία διαφθοράς Ι. Αγγελής, αρνήθηκε να παραλάβει ως μη προεχόμενα από…νόμιμες διαδικασίες!   Αν τα έπαιρνε, θα έδενε  χειροπόδαρα Φρουζή και Μανιαδάκη.Και μάλλον δεν το ήθελε.

Η κατρακύλα της δικαιοσύνης; ΄Οχι,βέβαια. Των σαλτιμπάγκων των τυχάρπαστων είναι η ξευτίλα.

6. ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ»
Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει πότε θα γίνουν εκλογές και ποιος θα κερδίσει
Ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης

Αυτόν τώρα τον… Παϊσο της αστρομπουρδολογίας δε θα έρπε να τον καλέσει εισαγγελέας και να διωχθεί για τις επικίνδυνες πολλές φορές ανοησίες που τσαμπουνάει  και παρασύρει αφελείς και ανεγκέφαλους;

, Ωρα 13.00
7. Ξέφυγαν» πάλι οι Τούρκοι: Απειλούν Ελλάδα και Κύπρο με πόλεμο

«Ξέφυγαν» πάλι οι Τούρκοι: Απειλούν Ελλάδα και Κύπρο με πόλεμο

 Για καμαρώστε τους  Καραγκιόζηδες (ίδιοι και οι δικοί μας εδώ).  Αυτοί αποφασίζουν, φίλε, αν θα ζήσει ή θα κομματιαστεί το παιδί σου,έτσι και τους πιάσει η εθνικιστική τους  τρέλα. Για σκέψου το καλύτερα.

 

8.ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»
Η ΝΔ βγάζει στη φόρα «μπαχαλάκηδες» από το συλλαλητήριο
Οι φωτογραφίες με τους «μπαχαλάκηδες» του συλλαλητηρίου που ανήρτησε η ΝΔ)Οι φωτογραφίες με τους «μπαχαλάκηδες» του συλλαλητηρίου που ανήρτησε η ΝΔ

Πρεμούρα ο Κυριάκος να βγάλει λάδι τους Ναζί. Αλλά,” ο κόσμος το χει τούμπανο” και ας  λέει ό τι θέλει ο γιος  του Μητσοτάκη.

Μιλάμε για ταύτιση πλέον της ηγεσίας της ΝΔ  όχι απλά με την ακροδεξιά, αλλά με την ίδια  τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση!

Ώρα 21.00