ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ…ΣΤΕΛΙΟΣ!

 

  1. Σρι Λάνκα: Αυτοί είναι οι «καμικάζι» που ανατινάχτηκαν και σκόρπισαν τον θάνατο

Σρι Λάνκα τζιχαντιστές

Αυτές τις γελοίες, πέρα από τρομακτικές κα διεστραμμένες  ,φιγούρες,που έγιναν “μάρτυρες”, βέβαιοι πως στον παράδεισο του Αλλάχ τους περιμένουν άγρια, σεξουαλικά όργια με  τρυφερούδια κορίτσια ,αλλά και μπόλικο ρύζι πιλάφι, για να κάνουν στην αιωνιότητα τεράστιες  μπάκες, γιατί δεν τους χώνουν σε άσυλα, ως ψυχοπαθείς;  Επικίνδυνους ψυχοπαθείς!
Οι θρησκείες  είναι εξουσίες. Υπάρχουν στους αιώνες, μόνο κι μόνο,  επειδή τις ασπάζονται ψυχοπαθείς όλων των ειδών και των τάσεων, όπως οι παραπάνω. Γκρεμίστε τις θρησκείες από τον κόσμο να ελευθερωθεί ο  Άνθρωπος. Μηδεμιάς εξαιρουμένης.

 

2. Πόρισμα-σοκ από τον ψυχίατρο για τον serial killer της Κύπρου: Καταλάβαινε τι έκανε

Αυτός είναι ο serial killer της Κύπρου

Η ψυχιατρική, ακόμα τουλάχιστον,ειδικά ως έχουσα την άδεια  να χορηγεί ψυχοφάρμακα,  δεν έχει τα απόλυτα εχέγγυα μιας αναμφισβήτητης επιστήμης για χίλους λόγους, που δεν έχουν θέση εδώ να απαριθμηθούν. Επομένως,  εν πολλοίς,  οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων είναι “πέτσινες”.
Ειδικά όταν ένα φονιά, και μάλιστα σίριαλ κίλερ, γνωματεύουν πως δεν γνώριζε ο… καημένος τί κάνει, δεν έχει καταλογισμό,άρα είναι…αθώος. Η θρησκεία το λέει αλλιώς. “΄Εχει το διάβολο μέσα του”,αλλά με μετάνοια λαμβάνει άφεση!
΄Οπως και να το πεις, ένα είναι το σίγουρο. Γνωρίζει ο φονιάς τί κάνει. ΄Εχει συναίσθηση του εγκλήματος,που διαπράττει. Απλώς, είναι δεστραμμένος.Τα άλλα είναι  μπλα-μπλα των ψυχιάτρων και των παπάδων.

 

3.Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Η μάχη για τη ζωή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου συγκλονίζει -Η εικόνα που έγινε viral
Η μάχη του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

 

Στην Ελλάδα της δημαγωγίας ,του κιτρινισμού και του μητσοτακισμού, εκτός των άλλων δεινών, σοβαρό πλήγμα έχει δεχθεί και η γλώσσα.΄Εχουν χάσει πια οι λέξεις την αρχική και πραγματική τους σημασία.
‘Ετσι ο , ως κατακίτρινος, ασελγών επί της δημοσιογραφίας και της γλώσσας Χρήστος Ράπτης της γνωστής προνοφυλλάδας, μας λέει και καλά πώς από εδώ κι εμπρός , όποιος υπηρετεί ,όπως εν προκειμένω ο Στέλιος, τα κομματικά συμφέροντα της Ν.Δ και προσωπικά του Κυριάκου -Γεωργιάδη, πρέπει να χαρακτηρίζεται ως…ανεξάρτητος! Οι λοιποί ΑμΕΑ,όπως Κουρουμπλής, Ρέλλιας κ.α των άλλων κομμάτων …πρόβατα στο μαντρί.
«Θου, Κύριε…». ΄Η δος μοι κραταιόν έρκος οδόντων, μη δραπετεύσουν τίποτα βαριές κουβέντες εκ του αθύρωτου στόματός μου!

 

4. Θόδωρος Πάγκαλος: Μετά τον Πολάκη ψηφίζω Μητσοτάκη δαγκωτό

Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει στις ευρωεκλογές ο Θόδωρος Πάγκαλος

Εξαλλος με τα όσα συνέβησαν με τον Παύλο Πολάκη και τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Θόδωρος Πάγκαλος ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι αν και προβληματιζόταν αν θα ψηφίσει ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές- λόγω και του κινδύνου να έρθει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή- παρενέβη το Παιδί, (εννοεί τον Αλέξη Τσίπρα) και του έδειξε τον δρόμο για να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Ας αφήσει τους εξυπνακισμούς και τα σάπια χροφυλακίστηκα  ο εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλου. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως όντως η θέση του είναι στη Ν.Δ και μάλιστα στην ακρδεξιά. Οπότε …δαγκωτό, Γεωργιάδη, Θόδωρε.
Πώς το λένε;  “Θέλει η πο@τανα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει”.