1. ” ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
Κρίση στη Βενεζουέλα: Ετοιμος να διαφύγει στην Κούβα ο Μαδούρο -Τον σταμάτησαν οι Ρώσοι

Ο Νικολάς Μαδούρο απευθύνεται στον λαό της Βενεζουέλας με τους στρατιωτικούς πλάι του

Ο Μάικ Πομπέο είπε ότι (…) ο Μαδούρο είχε ένα αεροπλάνο έτοιμο να τον πάει στην Κούβα και οι Ρώσοι (…) του απαγόρευσαν να φύγει από τη χώρα. Κύριε Πομπέο, σας ικετεύω, πόση έλλειψη σοβαρότητας πια», είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Fake News του Λευκού Οίκου λέει το Καράκας και η Μόσχα
«Η Ουάσινγκτον προσπάθησε να κάμψει το ηθικό του στρατού της Βενεζουέλας και τώρα μεταχειρίζεται ψευδών ειδήσεων, ως μέρος του πολέμου πληροφοριών» ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζακχάροβα σε δήλωσή της στο CNN.”

 

Τα παπαγαλάκια της Δύσης,που δε διαφέρουν, βέβαια,  καθόλου από τα λοιπά …ομόλογα στον κόσμο, αναπαράγουν την προπαγάνδα του Τραμπ,που είναι τόσο ξετσίπωτη,αλλά και σαχλή, ώστε, πλην των  ακροδεξιών, των φανατικών  αντιαριστερών και των  πολιτικά λούμπεν ανά την υφήλιο, ουδένα άλλον πείθουν.
Μιλάμε για αισχρή προπαγάνδα, απροκάλυπτη, εγκληματική.  Λες και δε γνωρίζουν, έστω και οι ελάχιστα “ψαγένοι”, γιατί κόπτεται η Αμερική και  οι σύμμαχοι να θέσουν υπό κατοχή και τη Βενεζουέλα.
Το επίσης υποκριτικό είναι πως όλοι τούτοι μιλάνε στο όνομα της Δημοκρατίας, την οποία,  ναι,μεν λένε πως σέβονται και διαφυλάττουν ως κόρην οφθαλμού, στην πραγματικότητα,όμως, όταν τα συμφέροντά  τους,ακόμα και τα πιο απλά, το απαιτούν,δε διστάζουν να τη  φτύσουν χωρίς δισταγμό και σκέψη.
Αισχρά ,παρανοϊκά και επικίνδυνα παιχνίδια. Και  στο τέλος πάντα  την πληρώνουν οι λαοί.

 

2. Τραυματισμός 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα: Οταν ο 54χρονος κατάλαβε τι είχε συμβεί, έστειλε το όπλο στην Αθήνα

Μάλιστα στη συνέχεια έδωσε το περίστροφο σε συγγενείς του προκειμένου να το μεταφέρουν στην Αθήνα, ώστε να μη βρεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας σε γειτονικά σπίτια που διεξαγόταν γλέντι.

 

΄Ανανδρος,δειλός,πέρα από εγκληματίας.  Φυγάδευσε το όπλο του, αντί να βγει και να γίνει χώμα. Να πάρει το ίδιο πιστόλι και να τινάξει τα (ανύπαρκτα) μυαλά του στον αέρα.  Και ήταν  μόνο 8 χρόνων,το δύστυχο παιδί!
Να δείτε που θα ζητήσει και συγγνώμη, ο πανάθλιος τώρα που τον πιάσανε. Τετοιος βρώμικος. Χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και αυτογνωσίας.
΄Οπως όλοι αυτοί με τα όπλα στα χέρια. Ελεεινοί, σιχαμένοι  τύποι. Μέχρι και τα αθώα πουλάκια ντουφεκάνε από απόγνωση, κόμπλεξ, ψυχοπάθεια. Και η πολιτεία τους δίνει την άδεια. Η παράνοια στα… φόρτε της.