ΜΠΑΡΜΠΑ ΄Η… ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ;

 

  1. ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΨΗΦΟΥ
    Δημοσκόπηση Metron Analysis: 10,2% η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλεξης Τσίπρας

Εισαγγελέας ,ως γνωστό,  στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Και όχι μόνο για τις πέτσινες (και υπότροπες) δημοσκοπήσεις και τα “τούβλα” ναρκοευρώ που τις πληρώνουν οι παραγγέλλοντες “Μαρινάκηδες” προς χάριν  του “Υιού” και φίλου τους.
Γιατί, αν υπήρχε εισαγγελέας, θα τράβαγε το αυτί στην παραπάνω    εταιρία που έχει τελευταία  ως αποκλειστικό έργο τη Δεξιά προπαγάνδα  και θα της έλεγε:
  1. ΄Εχουμε 500.000 ψήφους διαφορά στις ευρωεκλογές μετα ξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ
  2. Το εκλογκό σώμα είναι 10.000.000
  3. ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ κάππου 4.700.000.
Τούτων ούτως εχόντων, πώς  συνέβη το…θαύμα;  Οι δημοσκόποι σας πέσανε από τα 10 εκατομμύρια ψηφοφόρων ακριβώς πάνω στους 1.800.00 της Ν.Δ ; Στατιστικά είναι αποκλεισμένο ένα τέτοιο παράδοξο.  Θα έπρεπε να είχατε συντύχει στην έρευνα (που δεν κάνατε)  ψηφοφόρους ή μη από  την πλειοψηφία των 8.300.000 . ΄Αρα  με αρνητικές ψήφους για τη Δεξιά. Πώς και πέσατε μόνο πάνω  σε  οπαδούς της μειοψηφίας;
Απλά ,καθαρά, έντιμα. Με πραγματικά στατιστικά ντοκουμέντα.  Χωίς απάτες και ψευτιές.

 

2. α. Γ. Τσίπρας: Πείτε μου έναν συγγενή που διορίσαμε -Δένδιας: Εσάς, είστε εξάδελφος του πρωθυπουργού

Αγρια κόντρα Γ. Τσίπρα με Ν. Δένδια

β. Τζανακόπουλος: Περιμένουμε την απάντηση της ΝΔ για τους βουλευτές της που έχουν συγγενείς τους μόνιμους υπάλληλους στη Βουλή

 

Δένδιας. Η προσωποποίηση της αμετροέπειας ,της αναίδειας και του θράσους. Από πολύ  παλιά.
Να είσαι σε μια παράταξη που η οικογενειοκρατία έχει αναχθεί σε …επιστήμη και  στην οποία παράταξη ηγομενεύουν επί χρόνια  “ανιψιοί” και ” Υιοί” και να μιλάς  για τον …ξάδερφο του πρωθυπουργού, πέραν των άλλων, είναι  σφοδρή, άνευ ορίων, ανηθικότητα.
3. Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη -Για μετάταξη ή πρόσληψη στη Βουλή

Η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή

Αν έχεις  ΜΠΑΡΜΠΑ  στην Κορώνη,  όντως κάνεις τη δουλειά σου. Αν έχεις όμως ΜΠΑΜΠΑ  στην Κορώνη τα έχεις όλα στο πιάτο. Μπορεί για παράδειγμα  να είσαι  …τούβλο και να φοιτάς  στο Χάρβαρντ. Και  ακόμα χειρότερα, να προαλείφεσαι για πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Είπαμε, δεν έχουν τσίπα οι απόγονοι Μητσοτάκη.  Να ντραπεί η Ντόρα που ο συζυγός της είναι φίλος και συνεργάτης   κατηγορούμενου  για εμπόριο τόνων ηρωίνης;  Κι ακόμα για το γιο της Κώστα Μπακογιάνη, επίσης μέγα εκπρόσωπο  του  θεσμού του πολιτεύματος του  …κληρονομικού κοινοβουλευτισμού;
 Θα μου πεις, αυτά, βέβαια,  μόνο σε  Μπανανίες συμβαίνουν.  Τη σχέση έχει η Ελάδα;
Αιδώς, Αργείοι!

 

4.Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία Γραικού- Τι κατέγραψε ο δορυφόρος

Η εικόνα που κατέγραψε ο δορυφόρος μια μέρα πριν την δολοφονία Γραικού. Διακρίνεται ο σκαμμένος λάκκος

…Αποκαλύφθηκε τι κατέγραψε ο δορυφόρος στον τόπο της δολοφονίας. Ο υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΠΘ Παναγιώτης Τοκμακίδης, παρακολουθούσε την εκπομπή και αποφάσισε να κάνει τη δική του έρευνα. Αναζήτησε αρχειακό υλικό παλαιότερων δορυφορικών λήψεων και σταμάτησε στο 2016, χρονιά ενδιαφέροντος για την υπόθεση και διαπίστωσε πως υπήρχε δορυφορική λήψη μία ημέρα πριν την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού στις 2 Νοεμβρίου και την συνέκρινε με την αμέσως επόμενη λήψη, στις 17 του μήνα.

πως έδειξε στην κάμερα του «Τούνελ» ο τοπογράφος- μηχανικός, στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη, ένας σκαμμένος λάκκος και μια επίπεδη επιφάνεια από την οποία σύμφωνα με τα ίχνη που διακρίνονται, είχαν περάσει μηχανήματα χωματουργικών εργασιών. Στην επόμενη λήψη φαίνεται πως ο λάκκος έχει σκεπαστεί και στην επίπεδη επιφάνεια είχε πλέον τοποθετηθεί τεράστιος όγκος χώματος.

Στο σημείο που φαινόταν ο σκαμμένος λάκκος βρέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού. Κοντά στη σωρό με χώμα ήταν θαμμένος επί δυόμιση χρόνια ο άτυχος επιχειρηματίας.

 

Αφού  ο δορυφόρος είναι ένα πολύ σοβαρό μέσο αποκάλυψης εγκλημάτων, γιατί δεν χρησιμοποιείται και σε άλλα τέτοια εγκλήματα;  Γιατί υπάρχει, λέμε εμείς, ολόκληρο κύκλωμα-συντεχνίες, από δικαστές, αστυνομικούς, δικηγόρους, “Τούνελ” και λοιπούς παρατρεχάμενους , που βολεύει να μην αποκαλύπτονται εύκολα και άμεσα  τα εγκλήματα.
Η τεχνολογία θα φέρει ανατροπή επί παντός  επιστητού. Ειδικά η Τεχνητή Νοημοσύνη. Προς το παρόν οι κάμερες, οι δορυφόροι είναι ίσως τα μοναδικά μέσα που αποκαλύπτουν γρήγορα και αξιόπιστα  εγκλήματα κάθε μορφής, αλλά επίσημα δεν έχε γενικευτεί η χρήση τους.
΄Εχουμε προτείνει σε κάθε δρόμο και πλατεία να μπουν κάμερες. Οι δορυφόροι να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα πάντα. ΄Οχι, όμως στο γάμο του Καραγκιόζη. Ούτε για την πλάκα των…μπανιστηρτζήδων χρηστών τους.  Να απαιτούνται , να προσκομίζονται και να γίνονται αποδεκτά, ως πειστήρια,   τέτοια  προϊόντα  στα δικαστήρια.
΄Ενα παράδειγμα. Εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως υπάρχουν καταγραμμένα από κάμερες και δορυφόρους,  ντοκουμέντα  στα χέρια του FBI για την υπόθεση Novartis.Πολύ πιθανό να είναι αυτά τα στοιχεία που ο  αντιεισαγγελεας Ι. Αγγελής δεν ήθελε να πάρει από τους Αμερικανούς. Και όχι μόνο. Κατηγόρησε έντιμους και ανεξάρτητους δικαστές πως βρίσκοντα πίσω από τη…σκευωρία  του σκανδάλου του χρηματισμού των δέκα μεγαλόσχημων αρπακτικών- κατηγορούμενων . Και δεν ντράπηκε να γίνει αχυράνθρωπος του Δένδια.
Γράφαμε παλιότερα για τη χρήση της κάμερας σε δημόσιους χώρους  (19-8-2010).
 Πολλοί άνθρωποι των κομματικών εξουσιών ,ιδιαίτερα στη Γερμανί,α ξεσπάθωσαν εναντίον της Google, γιατί το μεγάλο αφεντικό της δήλωσε πως «κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτή.»Tρομαχτικό, απίστευτο, εγκληματικό, καταστρατηγείται η ιδιωτικότητα…» και τι δεν είπαν οι …κέρβεροι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Για σταθείτε,βρε καλόπαιδα. Εμένα γιατί δε με ενοχλεί να ξέρει ο πάσα-ένας τί κάνω,πού πάω, τί λέω; Μήπως, γιατί δεν έχω να κρύψω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα ούτε από αρχές, ούτε από άγνωστο,γνωστό και φίλο;Γι΄αυτό δε φοβάμαι μη με καταγράψει η κάμερα ή μην υποκλέψουν τα μηνύματά μου.΄Ο τι λέω και κάνω γίνονται στο φως και αναλαμβάνω την ευθύνη τους.΄Αρα, κανένας φακός και καμιά συσκευή υποκλοπής δε με ενδιαφέρει αν καταγράφει τα…προσωπικά μου,γιατί δεν έχω προσωπικά.
Εσάς γιατί σας κόπτει και δεν επιθυμείτε να σας πιάνει η κάμερα ;Μήπως γιατί έχετε «χεσμένη τη φωλιά σας;»Τι έχετε να κρύψετε και από ποιούς; Μόνο οι ένοχοι φοβούνται. Κοροϊδεύετε  κάποιους και τρέμετε μην έρθουν στο φως οι πράξεις και τα λόγια σας;Για παράδειγμα,μήπως παίρνετε λεφτά από πηγές που δε θα έπρεπε:Μήπως μπαίνετε σε…δωμάτια που ντρέπεστε για όσα κάνετε εκεί μέσα;Ποια είναι τα ανομολόγητα που δε θα θέλατε να ξέρουν οι άλλοι; Γιατί πρέπει να σας ξέρουν με ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που έχετε στην πραγματικότητα;
Λοιπόν,για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:Τις κάμερες τις φοβούνται όσοι έχουν λόγους να παρουσιάζονται διαφορετικοί από ό,τι είναι. ΄Οποιος είνα «καθαρός»…»καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».Βάλτε, επομένως, κάμερες παντού. Ιδιαίτερα στους φονικούς τους δρόμους, στις εφορίες,στις λογής  πονηρές συναλλαγές,στα λογιστικά γραφεία που συμπληρώνονται οι φορολογικές δηλώσεις των έχηδων, στα καζίνα και στις χαρτοπαιχτικές λέσχες,στα νοσοκομεία και σε όλα τα «κοινωφελή» ιδρύματα.Παντού βάλτε δορυφόρους και κάμερες.Να τους βλέπουμε και μεις τους εγκληματίες,να μην μπορούν να κρυφτούν,να  ξεμπροστιαστούν,να μάθουμε όλοι πόσα και ποια κουμάσια κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Οι δορυφόροι είναι ευλογία,οι κάμερς είναι ΛΥΣΗ.Αφήστε τις τάχα μου ευαισθησίες σας για την…ιδιωτικότητα.Τι πομπές σας θέλετε να κρύψετε και  το δικαίωμά σας να παρανομείτε ατιμώρητα.Δεκάρα δε δίνετε για τα πραγματικά  ατομικά δικαιώματα,όπως πχ,ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχουν ένα κομμάτι ψωμί τα εκατομμύρια των παιδιών που πεθαίνουν κάθε στιγμή από την πείνα.
Η ιδιωτικότητα σας μάρανε,Φαρισαίοι.
5. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
Τζον Γουέιν: Ο καουμπόι που έγινε σταρ- Ασυγκράτητος εραστής, μανιώδης καπνιστής και πότης

Ο θρυλικός καουμπόι του Χόλιγουντ, Τζον Γουέιν

Ε, όχι και να κάνουμε ίνδαλαμα έναν αλητήριο Αμερικανό πατριωταρά, ημιμαθή,  εκπρόσωπο  της…γνήσιας  υποκουλτούρας, αλλά και αντικομμουνιστή, κανονικό φασίστα.  Να μην ξεχνάμε πως ήταν    ακροδεξιός και  υπερηφανευόταν  γι΄αυτό. Κολλητός του Νίξον και του Ρήγκαν. Φυσικά,  υπέρμαχος και του πολέμου στο Βιετνάμ.
Η Αμερική της ελεύθερης έκφρασης,του αντιρατσισμού,της δύναμης που λύγισε το Ναζισμό δεν μπορεί και δεν πρέπει να σεμνύνεται για τέτοιους. Να αισχύνται μάλλον οφείλει. ΄Αλλωστε, έχει αμέτρητα παιδιά που την τιμούν.
Ο Τζόν Γουέιν  είναι ένας από τους χειρότερους υπονομευτές των  ανθρωποκεντρικών αξιών  του Δυτικού πολιτισμού. Ας βρει τη θέση του στα σκουπίδια της Ιστορίας.