ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΜΠΡΗΣΤΗ

Πήραμε και δημοσιεύουμε,συνυπογράφοντας,  το μεήλ:

“Λίγο αίμα τώρα που σπανίζει ο ανθρωπισμός…….
 Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019, 10:45:41 μ.μ. EEST, ο χρήστης S GG <erozer2000@yahoo.gr> έγραψε:
—– Προωθημένο μήνυμα —–
Από: Bloode <info@bloode.org>
Προς: “erozer2000@yahoo.gr” <erozer2000@yahoo.gr>
Στάλθηκε: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019, 2:06:00 μ.μ. EEST
Θέμα: Εφτά συμπολίτες μας χρειάζονται άμεσα αίμα
Άμεση Ανάγκη για Αίμα
View this email in your browser
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Αυτές τις μέρες εφτά άνθρωποι απευθύνθηκαν στο Bloode ζητώντας απεγνωσμένα την βοήθειά μας για την εύρεση εθελοντές αιμοδοτών. Πρόκειται για έναν πατέρα που πάσχει από μία σπάνια αιμοτολογική πάθηση, δύο κοπέλες που δίνουν την μάχη τους για τον καρκίνο, μία νεαρή κοπέλα που ψάξει αίμα για την γιαγιά της και άλλους τρεις συμπολίτες μας που δυστυχώς περνάνε αυτόν τον Αύγουστο στο νοσοκομείο. 

Η εύρεση εθελοντών αιμοδοτών είναι επιτακτική για την υγεία των ανθρώπων αυτών και ταυτόχρονα αρκετά δύσκολη μέσα στο 15 Αύγουστο. 

Μπορείς να τους βοηθήσεις πολύ εύκολα, δίνοντας αίμα αυτό το Σαββατοκύριακο ή την επόμενη εβδομάδα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, ακόμα και από τις διακοπές σου. 

Θέλεις να δώσεις αίμα;​
Θέλω να δώσω αίμα
Εάν δεν μπορείς να δώσεις αίμα, είναι σημαντικό να προωθήσεις την ανάγκη για να βρεθούν αιμοδότες.

________________________________________________________

 

  1. Το προφίλ-έκπληξη των εμπρηστών

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο εμπρηστής δάσους είναι, κατά τον κ. Γκουρμπάτση, συνήθως άνδρας, Έλληνας σε ποσοστό 95%, άνω των 45 ετών σε ποσοστό 63%, ψυχικά υγιής σε ποσοστό 99%, έγγαμος με παιδιά, στοιχειώδους εκπαίδευσης, αυτοαπασχολούμενος (συνήθως στους τομείς της γεωργίας, της δασοκομίας ή της αλιείας) και ζει στην επαρχία.

 

«Μακεδονία Ξακουστή» τραγουδούν μέσα στα πούλμαν που κατεβαίνουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ + VIDS)

Άγρια επεισόδια στο Συλλαλητήριο για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (EUROKINSSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Άγρια επεισόδια στο Συλλαλητήριο για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα

 

Σας φαίνονται  αυτοί οι κανίβαλοι  πως δεν είναι ικανοί να κάψουν και 100 ανθρώπους; “Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία” ,ρε γαμώτο!

Ο συντάξας την έρευνα ας συμπεριλάβει σύμπαν το πλήθος των αφρόνων εθνικιστών και,εκτός των άλλων,  στους εν δυνάμει εμπρηστές και φονιάδες.

 

2. ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
«Πάγος» Βεστάγκερ σε Παπαδημούλη για τη Θάνου: Υποστηρίζουμε την ανεξαρτησία των αρχών ανταγωνισμού

Βασιλική Θάνου, Αλέξης Τσίπρας

Σε απαντητική της επιστολή προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη η κα Βεστάγκερ τονίζει ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση» για τις τροποποιήσεις της νομοθεσίας περί Ανταγωνισμού.

Πηγή: iefimerida.gr

********

Μα ακριβώς το αντίθετο  υποστήριξε  η Βεστάγκερ. Η απάντηση από την Ευρώπη είναι η ίδια,όπως εκείνη  παλιότερα για το ίδιο θέμα στον ακροδεξιό Όρμπαν.   Ούτε λίγο ούτε πολύ και επίσημα- ευρωπαϊκά ο  Υιός του βασιλοχουντικού πατρός,  χαρακτηρίζεται ως ο Όρμπαν της Ελλάδας!

Ο γκεμπελισμός είναι  κι αυτός έγκλημα της Δεξιάς  με λίγο παραπάνω τσίτωμα προς το ναζισμό.  Γνωστό τοις νουν έχουσι.

 

3.Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος

Τί κρίμα! Τώρα πια ποιος Χρυσαυγίτης  ΝεοΝαζί θα ποιμαίνει το ποίμνιο των Καλαβρύτων με τα κηρύγματα μίσους κατά φυλών,ομοφυλόφιλων, Εβραίων, μη εθνικιστών και σωφρόνων;  Αυτός ο Βάρβαρος του ιερατείου ήταν και μια κάποια λύση γραφικότητας και γέλωτος στο κάτω κάτω!

 

4.ΣΕ ΗΛΙΚΊΑ 95 ΕΤΩΝ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος -Είχε γράψει τη βιογραφία του Ωνάση

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Είχε γράψει αρκετά βιβλία, ανάμεσά τους και τις βιογραφίες Ωνάση και Νιάρχου, ενώ την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, έκανε γνωστή μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Νίκος Μαστοράκης.

 

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ

Για τον φιλο της νιοτης μου, φοβερο ρεπορτερ, ανταγωνιστη μου αλλα ποτε εχθρου, συναγωνιστη μου στην αποκλειστικοτητα, αντι για επικηδειο, η τελευταια μας συνομιλια, μερες πριν.

Δ: Νίκο μου, τότε μπορούμε να πούμε ότι ζήσαμε την Χρυσή εποχή της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης… Αλλά και της ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ που στερείται σήμερα αναγνωστών…Ετοιμάζω ένα αφιέρωμα γιά εκείνη την εποχή, φόρο τιμής στο επάγγελμά μας που ξέπεσε όπως τα πάντα…

*****

Μεγάλη η… προσφορά κι αυτού του σπεσιαλίστα-μετρ  της παραπληροφόρησης στην  γκλαμουριά, το κιτς  και την υποκουλτούρα.Μαζί με τον έτερο Καππαδόκη  Ν.Μαστοράκη προσέφεραν… ανεκτίμητες υπηρεσίες στη βιομηχανία  σκουπιδοπαραγωγής.

 

 

5.Αποκάλυψη: Υπάρχουν αδημοσίευτες φωτογραφίες με το γυμνό σώμα της Μέριλιν Μονρόε στο νεκροτομείο Η Μέριλιν Μονρόε

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, σχεδόν 6 δεκαετίες μετά τον θάνατό της, υπάρχουν δύο ρολά αδημοσίευτων φωτογραφικών φιλμ που απεικονίζουν το γυμνό νεκρό της σώμα στο νεκροτομείο, τα οποία παραμένουν ακόμη κρυμμένα σε άγνωστη τοποθεσία.

Πηγή: iefimerida.gr ‘

Η νεκροφιλία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά βαριά νοσήματα της   νοσηρής εμπορικής δημοσιογραφίας. Αδίστακτοι,ανώμαλοι, βρωμεροί σκουδοπαραγωγοί και δανομείς του είδους.

Σιχτίρ, ,αληταριό!