ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ …ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ!

Εδώ που αποφασίσαμε να …μονάσουμε για ένα διάστημα, μακριά από την τύρβη και την παράνοια   του “πολιτισμένου” κόσμου (τρομάρα  του!),δεν υπάρχει ιντερνέτ. Κι ευτυχώς! Ούτε οι άλλες καταναλωτικές επινοήσεις  της Αγοράς, για να τα κονομάνε   οι αχόρταγοι και αστόχαστοι  που τη συντηρούν. Η ζωή είναι απλή και ως εκ τούτου όμορφη.

Για να ανέβουν κείμενά μας  στο σάιτ, επινοήσαμε την πατέντα να τα  στέλνουμε…οδικώς.   Και από το σημείο που αρχίζει ο “πολιτισμός”(διάβαζε που υπάρχει τηλέφωνο και φαξ),καλοί και αγνοί άνθρωποι που μας βοηθούν, τα στέλνουν στους  συνεργάτες μας στην πατρίδα και εκείνοι τα ανεβάζουν εδώ. Παράλληλα, οι “ταχυδρόμοι” μας,  μας εξοπλίζουν με πληροφορικό υλικό απ΄όλο τον κόσμο, ώστε να μην υστερούμε στην ενημέρωση .

΄Οπως αντιλαμβάνεται  κανείς, όλη αυτή η διαδικασία είναι  δύσκολη και πρωτίστως κοπιώδης. Αλλά μια και από τον πρόσφατο  απολογισμό που κάναμε,διαπιστώσαμε πως τελικά τα τόσα χρόνια λειτουργίας του ιστορικού μας σάιτ ,όχι μόνο δεν πήγαν στράφι, αλλά υπήρξε σοβαρή προσφορά στη σωστή  ενημέρωση-πληροφόρηση και δυνατό χτύπημα στην παραπληροφόρηση των “κοντυλοφόρων”, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίζουμε μαχητικοί και “αληθινοί”, όπως υπήρξαμε πάντα.

΄Αλλωστε, ευτυχώς που είμαστε…ό,τι  ακριβώς είμαστε. ΄Ενα πραγματικά ανεξάρτητο ιστορικό σάιτ ,που το επισκέπτονται, όπως διαπιστώνουμε τόσα χρόνια, αποκλειστικά  συνειδητοποιημένοι και σώφρονες πολίτες. Και δεν είναι λίγες οι σχεδόν 10.000 επισκέψεις το μήνα.  Χαχόλοι, ανεγκέφαλοι και οπαδοί δε μας πλησιάζουν, βέβαια, αλλά ούτε και τους   χρειαζόμαστε (Διαφημίσεις δεν παίρνουμε, παρά τiς επανειλημμένες προτάσεις. Αυτό, δα,  μας έλειπε!). Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση της αρρώστιας  που τους δέρνει γι΄αυτό και δεν έχουν ελπίδα σωτηρίας. Και   δεν τους θέλουμε εδώ… ούτε ζωγραφιστούς!

Αυτά, λοιπόν, τα νέα   “του επανιδείν”, που υποσχεθήκαμε. Θα ανεβάζουμε θέματα, αλλά θα ζητήσουμε την κατανόησή σας, αν παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες,τις οποίες σίγουρα θα ξεπερνάμε. Κι αυτό γιατί το Homo Naturalis από την αρχή  στηρίχτηκε πάνω σε συγκεκριμένες  αξίες κα αρχές. Με πρώτες  την ειλικρίνεια, την  αλληλεγγύη, την κατανόηση και το σθένος της ψυχής. Δεν υπάρχουν καλύτερα υλικά, για να χτιστεί μια  αμφίδρομη σχέση!

 Καλό μας ταξίδι, πάλι!

_________________________________________________

  1. ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
    Γλυκά Νερά: «Το ροτβάιλερ χτυπούσε το μωρό στους τοίχους» -Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Ροτβάιλερ με λουρί στα σκαλιά σπιτιού

Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό».

Το ροτβάιλερ ζήλευε το βρέφος
Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

******

Εγκληματίες γονείς! ΄Εβαλαν ένα  δολοφόνο ροτβάιλερ δίπλα στο μωράκι!

Γατί ο κάθε   κάθε ανεύθυνος, ανεγκέφαλος, προβληματικός να έχει δικαίωμα να κάνει παιδιά;  Τι είναι τα παιδιά;  ΄Επαθλο κοινωνικής καταξίωσης;  Επειδή αυτό απαιτούν  ο εξουσίες με πρώτη το ιερατείο;

Από την άλλη, έγινε μόδα που τη συντηρούν οι τρελογιατροί ,ο κάθε  ψυχολογικά προβληματικός  να σταθεί στα πόδια του,να παίρνει κάποιο  σκυλάκι για συντροφιά ,να το φυλακίζει σε ένα διαμέρισμα -κλουβί και  να το κακοποιεί στην πραγματικότητα με χίλιους τρόπους.

Δεν είναι φιλόζωοι. Εγωιστές είναι . Το  ζώο θέλει το φυσικό του χώρο. Κι  απαιτεί σεβασμό, να είναι ελεύθερο, αλλά  και προστατευμένο. ΄Οχι “πατερίτσα” του κάθε καταθλιπτικού και του ψώνιου.

2. Ο Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση της Ντόρας Μπακογιάννη

Ο Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση της Ντόρας Μπακογιάννη

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος είχε γράψει στο Twitter τα εξής:

«Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!»

*****

Το δικαστήριο της Ιστορίας, σαφώς σημαντικότερο και σωφρονέστερο  του κρατικού (χωρίς πάθος και εξάρτηση), αναγνωρίζει πως   ο εθνικιστής και ακροδεξιός Πάνος Καμμένος, τουλάχιστον στο σκέλος της ανάρτησής  του που συμβολικά-σημειολογικά αποκαλεί την Ντόρα Μητσοτάκη , “Χριστοφοράκου-Μαρινάκη”, δεν προσβάλει την εν λόγω, δοθέντος πως  οι σχέσεις  της είναι (παγκοίνως γνωστό)  στενές και με τους δύο αυτούς υπόδικους για μεγάλα εγκλήματα.

“Πες μου το φίλο σου να σου πως ποιος είσαι”,λέει ο τετραπέρατος, λαϊκός άνθρωπος. “Καθαρός” άνθρωπος θα μπορούσε να έχει οποιουδήποτε είδους νταραβέρι  με τη Ντόρα; Πώς θα τον χαρακτήριζαν  σοβαροί και έντιμοι πολίτες;

 Συμπέρασμα. Αν κάποιοι καταδικάζονται από  το δικαστήριο της Ιστορίας,είναι εκείνοι,που έβγαλαν  απόφαση καταδίκης, του, κατά τα άλλα, ανεκδιήγητου Πάνου Καμμένου.