ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

«Βόμβα» από το Αστεροσκοπείο Αθηνών: Πάμε για καύσωνα-ρεκόρ 150 ετών -Τι δείχνουν τα στατιστικά για τον καιρό

Καύσωνας - καιρός: Μια γυναίκα δροσίζεται σε σιντριβάνι του Συντάγματος

Πηγή: iefimerida.gr

 

Άρρωστοι για χρήμα και δημοσιότητα! Κοντυλοφόροι και  επιστημοφανή   σελεμπριτάκια  έχουν χάσει το μέτρο (διάβαζε “τα αυγά και τα καλάθια”) προ καιρού.

Κάντε ένα κόπο, βρείτε στην  ακροδεξιά πορνοφυλλάδα τις σελίδες της πέρυσι καλοκαίρι.  “Αρμαγεδδών”,”Αποκάλυψη” ,Κόλαση, το τέλος του κόσμου  με τις θερμοκρασίες ! ΄Ετσι, ακριβώς, τα γράφει. Από  κοντά και οι  σαλτιμπάγκοι ,οι κομπογιαννίτες  του ποπού, που όλο προβλέπουν και όλο έξω πέφτουν.

Τελικά ,επιβιώσαμε. Και από καύσωνες κι από Κορόνες. Από όλα τα δεινά. Μόνο από αυτές τις “χολέρες” δεν καταξιωθήκαμε ακόμα να απαλλαγούμε. Πότε;

 

________________________________

1. Αντώναρος εναντίον Σκέρτσου και «οι τεχνοκράτες της συμφοράς»

“Οι λεγόμενοι τεχνοκράτες ( της συμφοράς οι περισσότεροι για μένα) θα ήθελαν να τους κάνουν όλους πειθήνια στρατιωτάκια. Να αφαιρέσουν κάθε στοιχείο συναισθηματισμού και “προσωπικής εμπλοκής”. Όλα να αποφασίζονται με ακρίβεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τίποτε να μην αφήνεται στην τύχη. Το απρόβλεπτο, ει δυνατόν, να αποκλεισθεί. Φοβάμαι και δεν εμπιστεύομαι ΠΟΤΕ δυο ειδών ανθρώπους: Όσους έχουν παγερό βλέμμα κι όσους γελούν χωρίς λόγο. Κι οι δυο εξ ίσου επικίνδυνοι.

ΥΓ. Η άποψή που εξέφρασε ο υφυπουργός παρά (τω πρωθυπουργώ) ούτε τυχαία ούτε προσωπική είναι βέβαια. Είναι συνειδητή έκφραση ενός βάναυσα επεμβατικού ελιτισμού στον οποίο πιστεύουν ότι έχουν αυτονόητο δικαίωμα κάποιοι που πιστεύουν ότι η κοινωνία είναι κατώτερη του μεγαλείου τους κι έχει υποχρεώσει να συμμορφώνεται”

****

Τα λέει καλά εδώ ο Αντώναρος.  Τους κράζει  ορθώς  και δεόντως

 Πρωτίστως,όμως,  είναι αφιλοσόφητοι . Πέρα από αστοιχείωτοι. . Τύποι σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον…΄Ακη  Σκέρτσο λέμε.  Με σπουδές βιτρίνα,εμπορικές (πληρώνω, παίρνω χαρτιά). Ανύπαρκτες, επομένως.
Αλλά , ας πάνε στα κομμάτια αυτές. Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι είναι που  έχουν μπερδέψει τη μόρφωση με την Αγορά, με το παζάρι των “Χάρβαρντ” (ό,τι πληρώνεις, παίρνεις).
Πολλά αγοράζονται,όχι όμως η “μόρφωση”, η σωστή παιδεία. Ούτε φυσικά το ήθος και η  υποδομή στο στοχασμό και τη σωφροσύνη.
Του  Σκέρτσου του γανώσαν το μυαλό “εξ απαλών ονύχων”  πως εξουσία σημαίνει κύρος.  Τεχνητό, κάλπικο, βέβαια, ειδικά αυτό  από τις…κάλπες. Νόμισε πως “έχει πιάσει τον πάπα από τα γένια” και ως τοιούτος,  βγαίνει και παριστάνει τον κήνσορα και τον τιμητή του συστήματος.
Οι άρχοντες και οι ηγεμόνες προσέδιδαν σε άλλες εποχές στην εξουσία τους θεϊκή προέλευση. ΄Ηταν ή οι ίδιοι θεοί ή παιδιά και εκπρόσωποί τους. (Φαραώ, Μωυσής, Παύλος, Μωάμεθ).  Η θρησκεία ήταν ο ισχυρότερος πυλώνας της “κοσμικής” εξουσίας.
Τα χρόνια πέρασαν,οι θεοί πέθαναν,οι εκπρόσωποί τους πνέουν τα λοίσθια .Αλλά η εξουσία εκεί. Επιμένει στη… θεία προέλευση  του Κράτους, προς αποφυγή του…Χάους. Και εν τω ονόματι μιας επινοημένης, και ως εκ τούτου, ανύπαρκτης απειλής,  απαιτεί σεβασμό και υποταγή από το πόπολο.
Ο …΄Ακης εν προκειμένω,   έτσι   κάπως  φαντάζεται το πράμα.Τον πήρε ο Κούλης σφογγοκωλάριο και έχασε κάθε μέτρο. Ενδύθηκε  δύναμη τέτοια,που ακόμα και το απαράγραπτο,  το  άγραφο (για το γραπτό δε μιλάμε,το χέζουν ) δίκαιο,   το έχει, για  χαρτί υγείας, στη χέστρα του.
Τα έβαλε με μια εισαγγελέα,που εκφράζει  την αίσθημα  δικαίου στο πανελλήνιο για το  άδικο και τραγικό τέλος ενός 21χρονου κοριτσιού.Ξεχνά πως ο  εισαγγελέας είναι η φωνή του λαού. Και η Α. Δόγκα, έκανε αυτό ακριβώς που όφειλε να κάνει.  “Φωνή λαού,οργή θεού” !Και όχι  κραυγές για  να σωθούν τα λαμόγια της   Novartis ,όπως  βγάζουν κάτι  άλλοι  εισαγγελείς- λουλούδια…όνομα και μη χωριό!
Ό προπετής  Σκέρτσος έχει,άραγε  ακούσει  Αμερικανό εισαγγελέα να αγορεύει σε τέτοιου είδους δίκες για  ειδεχθή  εγκλήματα;  Η Δόγκα εκεί  θα είχε κατηγορηθεί για επιεική αντιμετώπιση  των τεράτων!
 Ο Σκέρτος είναι ακριβώς ο   θλιβερός εκπρόσωπος του πελατειακού κράτους.   Επεμβαίνει ,εκτός των άλλων, τόσο χυδαία, όχι μόνο ως ψωνισμένος  της εξουσίας, αλλά και  για να σώσει ψήφους από την ακροδεξιά οικογένεια του  δολοφόνου.   Δεν έχει κανένα  πρόβλημα να ισοπεδώσει κάθε αξία και αρχή στο όνομα αυτής της μικροκομματικής σκοπιμότητας.
Μόνο   αν είναι κάποιος ανώμαλος,  φραγκοφονιάς,  ή  χαρτογιακάς , “λευκό κολάρο” ως  ο …΄Ακης μας  δε θα δίσταζε   να ασελγήσει τόσο προκλητικά  στη μνήμη ενός θύματος με τέτοιο τραγικό τέλος. Πρέπει να είναι παντελώς ανήθικος, πέρα από ηλίθιος και αστόχαστος αυτός ο υφυπουργός παρά  τω πρωθυπουργώ  μας  Κούλη Μητσοτάκη!  Δε χωράνε επιεικέστεροι χαρακτηρισμοί.

2. Εκκλησίες: Ετοιμες να επαναλειτουργήσουν την Κυριακή -Μαρκάρουν τις θέσεις για τους πιστούς

εκκλησίες θέσεις
Ας ανοίξουν οι εκκλησιές, δεν έχουμε πρόβλημα. ΄Ετσι κι αλλιώς, λίγοι πελάτες πάνε  σε τέτοια “μαγαζά”.
Τις ταβέρνες ,τα μπαράκια και τα καφέ ανοίξτε. Μπαφιάσαμε πια για ένα κρασάκι, ένα εσπρεσάκι  κάτω από τις  δροσιές   της Στενής.
Αμάν ,πια! Εσείς είσαστε οι Ανθρωποφάγοι. Ο… κορονάκος, άκακος εν τέλει για τους μυαλωμένους.

3.Σάλος με τον Ορμπαν: Χαρακτήρισε «άδικη» δικαστική απόφαση που δικαιώνει μαθητές Ρομά για διακρίσεις εναντίον τους

 

Βίκτορ Ορμπάν

Ο ΄Ορμπαν είναι…΄Ορμπαν.΄Ενας ακροδεξιόΝαζί, όνειδος της γης!
Οι Ούγγροι όμως; Ποιος δίνει την  εξουσία σε ένα τέρας της Φύσης; Πού είναι οι ακτιβιστές και οι ξεσηκωμένοι  σε αυτή τη χώρα; Ούτε για δείγμα. Κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει
.
Οι Ούγγροι στην πλειοψηφία τους  είναι εθνικιστές. Κάτι σαν τους δικούς μας εδώ πατριωταράδες. Με τις  αλυτρωτικές φαντασιώσεις τους κι αυτοί   για τους …σκλαβωμένους Ούγγρους στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας! Και ψηφίζουν τον Χιτλερίσκο  ‘ Ορμπαν, γιατί  τους έχει υποσχεθεί πως θα …προσαρτήσει μια μέρα  στη “Μάνα Ουγγαρία” την πανάρχαιη, και μάλιστα Ρωμαιοκατακτηθείσα ,Τρανσυλβανία των Δακών.
Οι εθνικιστές, κατά κανόνα,  σε όλο την υφήλιο, είναι ή ανιστόρητοι ή χαλκείς της Ιστορίας. Πέρα από επικίνδυνοι.

4. Βίντεο: Η στιγμή που το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου φτάνει στην Αθήνα -Ενας ιπτάμενος γίγαντας

Το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (13/05) το μεγαλύτερο και βαρύτερο αεροπλάνο του κόσμου, το εντυπωσιακό ουκρανικό, σοβιετικής κατασκευής, Antonov An-225 Mriya.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος έφτασε στην Αθήνα μεταφέροντας υγειονομικό υλικό από την Κίνα. Τo αεροπλάνο είχε σχεδιαστεί ειδικά για τη μεταφορά του σοβιετκού διαστημικού λεωφορείου Buran στη «ράχη» του.

Βίντεο από την άφιξη του αεροπλάνου στην Αθήνα
Γενικότερα το Antonov An-225 είναι διαθέσιμο για εμπορικές μεταφορές βαρέων φορτίων λόγω του μεγάλου εσωτερικού χώρου της ατράκτου του. Η παρθενική του πτήση πραγματοποιήθηκε το 1988 και τέθηκε σε υπηρεσία ένα χρόνο μετά.

Το γιγαντιαίο αεροπλάνο ουκρανικής κατασκευής έχει μήκος 43 μέτρα, και χωράει 16 κοντέινερ, 80 επιβατικά αυτοκίνητα, ακόμη και ένα ολόκληρο Boeing 737.

***
Περίπτωση  γα να…φτιαχνόμαστε εμείς οι… Μελλοντοκολλημένοι.  Δεν είμαστε λίγοι, όσοι δε ζούμε σήμερα , αλλά καμιά 1000ριά χρόνια μετά. Και μας κόβουν την ανάσα τέτοια τεχνολογικά επιτεύγματα.
Τότε, βέβαια, στην εποχή του Homo (χωρίς εισαγωγικά),  αυτός ο σημερινός γίγαντας  θα μοιάζει ποντικάκι. Ποιος ξέρει τι “ουρανοξύστες”  θα κυκλοφορούν  στα ουράνια τότε!  Ρίγη!

5. Κιμ Γιονγκ Ουν: Τον είχαν πιάσει στο σχολείο με σαδομαζοχιστικό περιοδικό πορνό
O Βορειοκορεάτης ηγέτης σε μια φωτογραφία του 2013

Τα γούστα μας στο σεξ είναι καθοριστικά , κατά Φρόιντ, του χαρακτήρα ,της πορείας της ζωής και των αρχών μας γενικότερα.  Κρύβονται όλα στο περίφημο id  (υποσυνείδητο) ,το βρόμικο κουτί της “ψυχής”  του ατόμου,  σύμφωνα με το σπουδαίο ψυχίατρο.
Ο δικτάτορας της Β.Κορέας είναι  χαρακτηριστικό παράδειγμα. Για να βασανίζεις σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τα θύματά σου, να τα έχεις καταδικάσει στον αργό και επώδυνο της πείνας (και όχι μόνο) θάνατο, μόνο ένα σαδιστή  θα μπορούσε να τον ευχαριστεί τέτοιο θέαμα.
΄Ηταν ο ίδιος πού πέταξε, λίγο καιρό πριν, ένα θειό του σε άγρια, λυσσασμένα σκυλιά και  τον κατασπάραξαν. Ο παρανοϊκός δικτάτορας είχε υποψίες  πως συνωμοτούσε σε βάρος του.  Θεοί!