ΕΚΛΟΓΕΣ 2023. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8% Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ

Ο Νίκος  Καραχάλιος,  πρόεδρος του Forum 2020 , μας πρόλαβε.  Μαθητεύαμε  την τελευταία εβδομάδα  “παρά τους πόδας” προσώπου  που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τον τρόπο και τη μέθοδο που η μαφιόζικη κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να νοθεύσει το αποτέλεσμα των εκλογών και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.  Τόσο εύκολο και  καταπληκτικά  εφικτό είναι. Πολύ περισσότερο, αν είσαι γιος του Μητσοτάκη.   Γνωστό  χρόνια στη χώρα πως μια  μια ζωή  η φαμίλια …βγάζει κουνέλια από το καπέλο!

Σήμερα όλες αυτές οι πληροφορίες και οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν  μετά απ΄ όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του φόρουμ 2020 στην  ανακοίνωσή του.  Μέγας ο κίνδυνος νοθείας  των εκλογικών αποτελεσμάτων επί Μητσοτακικού καθεστώτος.  Εκείνη του ΄61 στο καθεστώς της ΕΡΕ , μοιάζει σήμερα…αστεία. 

Φύλακες, γρηγορείτε! 

 

Η ανακοινωση του Νίκου Καραχάλιου!

Ο Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός! Έχει εμμονή με την εξουσία (για να χρησιμοποιήσω και να του αντιγυρίσω ένα ψυχιατρικό όρο που χρησιμοποίησε ο ίδιος για τον κ. Ανδρουλάκη. Ίσως συναντιέται τακτικά με ψυχιάτρους τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά του να μας τρελάνει όλους, γι’ αυτό και έχει αρχίσει να περνάει στο λεξιλόγιό του αυτή η ορολογία… Δεν πιστεύω ότι ένας σώφρων άνθρωπος θα διανοείτο ακόμη και να σκεφτεί να νοθεύσει εκλογική αναμέτρηση σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την τρίτη δεκαετία του 20ου αιώνα.

Όμως εδώ και καιρό δεν να κάνουμε πια με μία νορμάλ χώρα και δεν έχουμε μία νορμάλ κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης έχει de facto καταργήσει μία σειρά άρθρων  του Συντάγματος, έχει δυναμιτίσει την ανεξαρτησία των Αρχών, έχει υπονομεύσει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Σας παραπέμπω στις δηλώσεις Τζανερρίκου και στα τηλεφωνήματα που έλαβε και από τον Μητσοτάκη και από τον  Γεραπετρίτη. Αυτά τα πρωτοφανή που συνέβησαν γύρω από τον Άρειο Πάγο αποτελούν ήδη αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πώς συμπεριφέρθηκαν στο μόρφωμα των Ελλήνων, του εγκλείστου Κασιδιάρη, αλλά πως συμπεριφέρθηκαν ακόμα και σε κόμματα που είχαν επικεφαλής ανθρώπους οι οποίοι  αυτοχαρακτηρίζονται Βενιζελικοί, όπως ο κ. Εμφιετζόγλου, ή πολιτικούς με πολυετή κοινοβουλευτική παρουσία όπως ο κ. Νικολόπουλος. Δεν μπορεί λοιπόν ο Μητσοτάκης ο οποίος θέλει να παίζει μόνος του να συνεχίζει να αυθαιρετεί. 

Τη διεξαγωγή των εκλογών την είχε «επωμιστεί» διαχρονικά μια εταιρία που λέγεται  Singular Logic. Με όλες τις ενστάσεις που έχουμε, για το πώς έχει χειριστεί η Singular Logic παλαιότερα εκλογικά αποτελέσματα (αναφέρομαι στην αναμέτρηση του 2000, όταν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αρνηθήκαμε ουσιαστικά να δεχούμε την οριακή νίκη του ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη. Τώρα μιλάμε για μια Singular Logic που ελέγχεται μετοχικά από άλλη εταιρία, η οποία οικογενειακά φέρεται να έχει σχέσεις με την φυλή των Μητσοτάκηδων. (Ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη της Space Hellas είχε διαπλακεί σε υποθέσεις σχετικές με τα εξοπλιστικά της περιόδου εκείνης ’90-’93).

Επομένως, από μόνες τους οι στενές διαχρονικές με την οικογένειά του αποτελούν παράγοντα διακινδύνευσης. 

Ο δεύτερος παράγοντας διακινδύνευσης προκύπτει από τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας. Έχουν την πρόθεση να βγάλουν τα εκλογικά αποτελέσματα πολύ νωρίς. Γιατί τους έχει πιάσει αυτή η «πρεμούρα» να τελειώσουν όλα ει δυνατόν και από τις 8 η ώρα; Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αλλά αρχίζει να διαμορφώνεται μία υποψία στο μυαλό μου… Ότι δηλαδή μπορεί να υπάρχει ένα άτυπο σχέδιο που χρήζει διερεύνησης. Σας το καταθέτω προς σκέψη με ερωτηματικά: 

1ον: αυξάνουμε τη δημοσκοπική διαφορά 

2ον: νομιμοποιούμε στην κοινή γνώμη μια μεγάλη διαφορά 

3ον: την επιβεβαιώνουμε στις 7μμ ανήμερα με τα exit polls (που θα  διενεργούνται από τις ίδιες εταιρίες που «κατασκευάζουν» αυτή τη μεγάλη διαφορά) 

4ον: 8μμ δίνουν το πρώτο συγκεντρωτικό 10% του εκλογικού αποτελέσματος με 10 μονάδες διαφορά, (από προεπιλεγμένα εκλογικά τμήματα) 

5ον: στις 9 μ.μ. δίνουν τελικό αποτέλεσμα και μειώνουν ελαφρά στις 8 πχ μονάδες τη διαφορά και φαίνονται όλοι «ικανοποιημένοι», τύπου «είμαστε αντικειμενικοί», «μην μιλάτε». 

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται τουλάχιστον περίεργα τη στιγμή μάλιστα που όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι οι οποίοι κάνουν τους Υπουργούς, εμπλέκονται και σε μία σειρά άλλων υποθέσεων ψηφιακής παρακρατικής δράσης, που έχουν να κάνουν με τις υποκλοπές. Όλα αυτά μάλιστα γίνονται εκ παραλλήλου με μία σειρά άλλων ύποπτων στοιχείων (όπως οι ισραηλινοί μυστικοί πράκτορες) και όλα αυτά είναι γεγονότα -όχι φήμες- τα οποία καταγγέλλουν πλέον και οι ευρωπαϊκές αρχές, όχι μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ! Η Διακομματική νομίζω ότι κοιμάται στην κυριολεξία όρθια! Μπορούν να ελέγξουν μόνο το χειρογραφικό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ όλο αυτό το κακό μπορεί να γίνει μέσα από τα tablets και τις ψηφιακές υπηρεσίες, που θα ελέγχει μόνο το Μέγαρο Μαξίμου. Ο ψηφιακός Θεός βοηθός λοιπόν!