ΠΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”: ΑΛΛΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ…ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ.

Και τέταρτος μέσα στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο; – Βρέθηκε “ορφανό” DNA

– Γενετικό υλικό ατόμου, άγνωστου στις αρχές, εντοπίστηκε στο σκάφος διαφυγής των δραστών

– Μαρτυρίες “φωτιά” στα χέρια της Aντιτρομοκρατικής για τους ληστές στο Δίστομο

– Βρέθηκαν αποτυπώματα (;) και 40χρονου ποινικού, συνεργού του Παλαιοκώστα

– Ενδείξεις για την ταυτότητα του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στη ληστεία

– Εκτιμάται πως πρόκειται για ποινικό που είχε πάρει μέρος στην απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο

– Η Αντιτρομοκρατική φοβάται χτύπημα, ίσως την περίοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  αυτόπτες μάρτυρες, δυο μέρες πριν τη ληστεία, είχαν δει τους δύο “συντρόφους” με το 10 μέτρων φουσκωτό, να “κόβουν βόλτες” στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σωτήρα Διστόμου.

Επίσης, μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής θέλουν τους δυο συνεργούς να κάνουν κατόπτευση του υποκαταστήματος της Εθνικής, επίσης δύο ημέρες πριν από τη ληστεία.

Οι δύο άνδρες ήταν μεταμφιεσμένοι με ψεύτικα μουστάκια και περούκες.

Πλέον στην αντιτρομοκρατική είναι πεπεισμένοι οτι έχουν να κάνουν με ενέργεια για την ενίσχυση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου” για την προετοιμασία μεγάλου χτυπήματος, ίσως την περίοδο της ΔΕΘ, όπως συνήθιζε άλλωστε κατά το παρελθόν ο Επαναστατικός Αγώνας.

Στην Αντιτρομοκρατική έχουν σοβαρές ενδείξεις και για την ταυτότητα του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στη ληστεία και εκτιμάται πως πρόκειται για επίσης γνωστό ποινικό, ο οποίος είχε πάρει μέρος στην απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Είχε συλληφθεί και καταδικαστεί γι αυτήν την υπόθεση μετά όμως από πολυήμερη απεργία πείνας κι ένα κίνημα συμπαράστασης στο πρόσωπό του εκείνη την εποχή το Συμβούλιο είχε χορηγήσει 5ήμερη άδεια στον 40χρονο ποινικό ο οποίος τελικά δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επίσημα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την ΕΛΑΣ τμήματα αποτυπωμάτων του 40χρονου ποινικού φέρεται να έχουν βρεθεί σε μέρη τους σκάφους.

Γνώριζα, χρόνια πριν,  ένα παλιό “συνήθη ύποπτο” από τα πο γνωστά ονόματα, που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα, πολύ καιρό, με κατηγορίες για συμμετοχή   σε οργανώσεις “τρομοκρατίας” στην Ελλάδα . Περισσότερο από τα λόγια  και τα “πιστεύω” του,  το μεγαλύτερο “σχολείο” ήταν η ζωή του τελικά .  Αν και διαφωνούσα-ώ με την ιδεολογία των ανταρτών πόλεων, άκουγα, όμως, με προσοχή τις “ιστορίες” από το “χώρο” (σήμερα είναι υλικό “χρυσάφι” για την ιστορική δημοσιογραφία και θα ειπωθούν όλες εδώ με τον καιρό) και παρακολουθούσα από  κοντά την καθημερινότητά του.

Εργάτης.  Επί δεκαετίες ,καθημερινά, σε σκληρές συνθήκες εργασίας, έβγαζε με πραγματικό “ιδρώτα” το μεροκάματο της οικογένειας και ζούσαν για χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα,που έβλεπαν, σαλόνι και κροβατοκάμαρα, σε δρόμο- λεωφόρο. Και οι κόρνες, οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων ,ο θόρυβος να μην κοπάζει όλο το 24ωρο, μάτι να μην μπορείς να κλείσεις τη νύχτα. Και όλης τους τη ζωή την έβγαλαν εκεί τελικά. Παιδιά και γονείς!

Βλέπω και ακούω αυτούς τους μασκαράδες σήμερα, που το παίζουν “αντάρτες πόλεων” και παριστάνουν τους αγωνιστές και μου έρχεται να …αρπάξω μια “βρεγμένη σανίδα” και… πού τους πονεί και πού τους σφάζει. Ληστείες, τυφλό πιστολίδι μέσα στους δρόμους με φίσκα κόσμο, καταστροφές  στις πορείες, όλοι αυτοί λέει κάνουν …αγώνα για να αλλάξουν τον κόσμο. ΄Αει σιχτίρ, μπαχαλάκηδες!

Κανένα αγώνα δεν κάνετε, καμιά ιδεολογία δεν έχετε,ποινικοί είστε με ιδεολογικό επικάλυμμα τον “ένοπλο λαϊκο αγώνα”.  Ούτε είναι “απαλλοτριώσεις” οι ληστείες σας κάθε τρεις και λίγο, όταν σηκώνετε λεφτά  με απειλές κατά της ζωής παιδιών και κρατάτε όμηρους με καλάσνικοφ έντρομους πελάτες τραπεζών. Αυτό δε λέγεται απαλλοτρίωση, αλλά…αλλοτρίωση της επαναστατημένης (τάχα) ζωής σας. Δεν είναι επανάσταση αυτό που κάνετε από τους καναπέδες, επειδή γράφετε προκηρύξεις, αντάξιες ύφους και “ιδεολογίας”… Τσίπρα μέσα σε κρησφύγετα πολυτελείας ή  σχεδιάζετε ληστείες φουμέρνοντας μπάφους και στραγγίζοντας κασόνια τα  μπυρόνια.

Απατεώνες είστε,δράστες εγκλημάτων του κοινού ποινικού κώδικα. “Τζάμπα μάγκες” και παλικαράδες. Κανείς συνετός δε σας παίρνει πια στα σοβαρά.