ΤΑ “ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΧΕΡΙΑ!

 Γράφαμε χτες εδώ  εδώ  με αφορμή τις δηλώσεις Τραμπ στο Ελσίνκι πως   δεν εμπλέκεται η Ρωσία στις αμερικανικές εκλογές :

“Θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη. Ο Ντόναλντ  Τραμπ θα προσπαθήσει να σκίσει το δίχτυ στο  οποίο ο ίδιος αυτοπαγιδεύτηκε. Θα επιδιώξει σύντομα να εξιλεωθεί. Κι αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο στο εγγύς μέλλον θα στραφεί με σκληρότητα κατά του σημερινού  του φίλου στη Ρωσία”

 

Δεν έκλεισαν 24 ώρες από την πρόβλεψή μας παραπάνω  και ο αμερικανός πρόεδρος έντρομος, μπροστά  στις σφοδρές αντιδράσεις των συμπατριωτών του  “τα γύρισε” εντελώς και…διέψευσε τον εαυτό του,     όπως διαβάζουμε στη  διεθνή  ενημερώση:

 

“Κωλοτούμπα» Τραμπ: Αποδέχομαι το συμπέρασμα των μυστικών υπηρεσιών για την εμπλοκή της Ρωσίας
trump_putinmess

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στους δημοσιογράφους ότι «μόλις είδα το απόσπασμα της δήλωσής μου και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αποσαφηνίσω τη δήλωσή μου» για τις εκλογές του 2016

Τη Δευτέρα δήλωσε ότι εμπιστεύεται περισσότερο τον Βλάντιμιρ Πούτιν από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Την Τρίτη, σε μία πρωτοφανή «κωλοτούμπα», ο Ντόναλντ Τραμπ τα… γύρισε, λέγοντας ότι «δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην ήταν η Ρωσία» πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις στις εκλογές του 2016, προσθέτοντας ότι αποδέχεται το συμπέρασμα που έβγαλαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες!”

  Η  αρθογραφία και οι αναλύσεις μας εδώ  για  τον αισχρό  ρόλο και τους  εγκληματικούς στόχους του δικτάτορα της Ρωσίας Πούτιν, μετρούν όσα σχεδόν  και τα χρόνια ζώης του Homo-Naturalis.gr. Αν ανοίξει κανείς το αρχείο μας από το 2007 και μετά, θα εκπλαγεί τόσο από τη πλήθος των κειμένων και  τη σφοδρότητα των επιθέσεών μας  εναντίον του δικτάτορα, όσο και για τις επιτυχείς προβλέψεις μας για την εξέλιξη του σχεδίου του”Τσάρου”, έτσι, όπως το είχαμε  αποκαλύψει  εξ αρχής.

 “Νέο Χίτλερ”  είχαμε χαρακτηρίσει το μαφιόζο πρόεδρο της Ρωσίας εδώ και χρόνια. Πριν ακόμα διχοτομήσει την Ουκρανία, είχαμε επισημάνει πως  δε θα διστάσει να λύσει το “Ανατολικό ζήτημα” με την κατάληψη της Κριμαίας ,την ασφυκτική πίεση στα Βαλκάνια και την εμπλοκή του στη Συρία για διέξοδο στη Μεσόγειο και Μ.Ανατολή. Επαληθεύτηκαν  όλες οι προβλέψεις μας.

Δυστυχώς , ο απελθών πρόεδρος Ομπάμα, φάνηκε κατώτερος των ιστορικών περιστάσεων. Αντί, ήδη από το 2014, που ξεκίνησαν  τα πρώτα αιματηρά γεγονότα στην Ουκρανία, να σταθεί αυστηρός και με άμεσες, δυναμικές  ενέργειες ,για να αποτραπεί η διχοτόμηση της χώρας, άφησε χώρο και χρόνο στον ιμπεριαλιστή Ρώσο να ελιχθεί και να φέρει σε πέρας την επιχείρηση απόσπασης ολόκληρης της Ανατολικής Ουκρανίας. Και μετά από τα τραγικά αυτά τετελεσμένα, αρκέστηκε σε καταγγελίες και την επιβολή κάποιων  αστείων κυρώσεων, που στην κυριολεξία…έκαναν κρέας τα μούτρα του δικτάτορα!

Δυστυχώς , οι  αμέσως επόμενες τραγικές εξελίξεις  στη χώρα  που ηγείται της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, ήταν η εκλογή ενός προέδρου, του Ντόναλντ  Τραμπ, ο οποίος, πέρα από τις ακροδεξιές, ρατσιστικές, φαλλοκρατικές και λοιπές   αγκυλώσεις του, είναι και  ο χαρακτηριστικός τύπος του αλλοπρόσαλλου, κυκλοθυμικού και αδίστακτου.  Λειτουργεί εντελώς θυμικά και πολλές φορές παρουσιάζει ακραίες, απρόβλεπτες συμπεριφορές, με τις οποίες  ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικανοί  Ρεπουμπλικάνοι γίνοται έξαλλοι.

Η παγκόσμια ειρήνη βρίσκεται  σε κρίση αυτή την ώρα, εξαιτίας της ύπαρξης στο  τιμόνι των δύο υπερδυνάμεων (λόγω κατοχής μεγάλου πυρηνικού οπλοστασίου) ,δυο ανεύθυνων, άκρως φιλόδοξων και ταυτόχρονα παρανοϊκών και ασυγκράτητων ηγετών.  Ουδείς μπορεί να προβλέψει “τί τέξεται η επιούσα”.  Είναι όμως βέβαιο πως θα δοκιμαστεί  η ανθρωπότητα,ειδικά η Ευρώπη και τα Βαλκάνια, από τις απρόβλεπτες συμπεριφορές των δύο αυτών “τεράτων” που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο. Το ζητούμενο είναι μέχρι πού θα φτάσει η κρίση, η δοκιμασία. Κι αν θα σταματήσει λίγο πριν  από μια μεγάλη καταστροφή.

 Εκεί έρχεται η ευθύνη της Ευρώπης από τη μια μεριά,αλλά και του αμερικανικού λαού από την άλλη. Μια δυνατή ενωμένη Ευρώη  (ΗΠΕ) θα αποτελέσει  αποτρεπτικό παράγοντα στην εξέλιξη των σχεδίων του Ρώσου ιμπεριαλιστή. Αλλά και οι Αμερικανοί οφείλουν να τελειώνουν με την περίπτωση Τραμπ. Δεν είναι δυνατόν να κρατά τα  ηνία  της χώρας στα χέρια του ένας παρανοϊκός, απρόβλεπτος  και αλλοπρόσαλλος πρόεδρος.

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την θανατερή κηδεμονία των δύο αυτών τεράτων.  Κανένας δεν πρόκειται να χαρακτηριστεί ανήθικος παράλογος, ανεπίτρεπτος, αν είναι να βγουν από τη μέση  δύο  υπεροπτικά ανθρωποειδή ,που εξαιτίας των προσωπικών τους αδιεξόδων, του αισχρού, ιμπεριαλιστικού- καπιταλιστικού προσανατολισμού τους και της έλλειψης ακόμα και  στοιχειώδους ανθρωποκεντρικής ιδεολογίας, ετοιμάζονται  να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη.  Είναι επιταγή των γενεών που έρχονται. Ουδείς μπορεί να κλείνει τα αυτιά στα τύμπανα του πολέμου που ήδη ηχούν.

Βάζουμε στη συνέχεια αποσπάσματα από παλιότερα κείμενά μας στα οποία επισημαίναμε όσα ακριβώς ζει στις ημέρες μας ο πλανήτης, εξαιτίας της τραγικής αυτής συγκυρίας, δύο εντελώς ψυχοπαθείς και αρρωστημένες υπάρξεις ,να  έχουν στα χέρια τους τα “κλειδιά” των πυρηνικών οπλοστασίων.

 

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΄Η …“ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ” ΖΗΤΗΜΑ;
23.02.14
…Οι επιλογές του Ρώσου προέδρου μέχρι το διάγγελμα Γιανουκόβιτς, έδειχναν να είναι δύο.
Η πρώτη: Να αφήσει τη χώρα ελεύθερη να διευθετήσει τις διαφορές της. Αυτό, βέβαια, στην πραγματικότητα σήμαινε πως η Ουκρανία περνούσε στην κηδεμονία της Ε.Ε . Και από μια τέτοια εξέλιξη ήξεραν,φυσικά, οι Ρώσοι πως χάνουν αργά ή γρήγορα την επιρροή τους στη χώρα ,που σήμαινε, εκτός των άλλων, και την οριστική απώλεια της περίφημης ναυτικής βάσης τους της Κριμαίας. (Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την ιστορική αναδρομή που κάναμε παραπάνω ,διαπιστώνουμε πως με τέτοια απόφαση η Ρωσία εγκαταλείπει ΣΗΜΕΡΑ , σχέδια αιώνων , κλείνει το “Ανατολικό” “ζήτημα” για διέξοδο στη Μεσόγειο και αποδέχεται πως δεν είναι πια, παρά μια ηπειρωτική χώρα).
Η δεύτερη: Να εξωθήσει τα πράγματα στα “άκρα”, να κάνει τον ελιγμό που έκανε με την υπογραφή τη συμφωνίας των εμπλεκομένων στο Κίεβο ,για να κερδίσει τα προσχήματα και χρόνο. Απώτερος στόχος του Πούτιν να διαμελίσει τη χώρα ,βάζοντας δικό του πρόεδρο στην Ανατολική Ουκρανία, το ρωσόφιλο τμήμα της χώρα (το Γιανουκόβιτς ή κάποιον άλλον). Αυτό σημαίνει πως οι Ρώσσοι εξασφαλίζουν πια μόνιμη βάση στη Κριμαία και με τον τρόπο αυτό εισέρχοντια σε μια νέα φάση του ανατολικού ζητήματος με ανέλπιστα ευτυχή κατάληξη για τη χώρα .
΄Ηδη, η στάση που κρατάει πλέον ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας και “αχυράνθρωπος” του Πούτιν, δείχνει πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει επιλέξει το δεύτερο δρόμο. Σε καμιά περίπτωση δε θα έκανε “χαρακίρι” ο Πούτιν, δε θα απεμπολούσε ιστορικά, εθνικά συμφέροντα μετά από τόσους “αιώνες αγώνα” , αφήνοντας τη χώρα του χωρίς διέξοδο στη Μεσόγειο. Η ρώσικη, εθνική ιστορία θα του το χρέωνε αυτό ως “έγκλημα εσχάτης προδοσίας.” Αποφάσισε ,επομένως, ο Ρώσος πρόεδρος να τα “παίξει όλα για όλα.” Κρατάει τη “βόμβα” και είναι θεμα χρόνου πότε θα την απασφαλίσει και θα την εκτοξεύσει. ΘΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
Μόνο ο χρόνος που θα προχωρήσει στην εφαρμογή του σχεδίου του διαμελισμού της χώρας είναι ζητούμενο αυτή την ώρα.Θα προχωρήσει τώρα αμέσως,που τα πράγματα βρίσκονται “εν θερμώ “,που ο λαός της χώρας, ούτως ή άλλως, είναι διχασμένος; Αν προχωρήσει “σήμερα” στην πραγματοποίηση του σχεδίου “διαμελισμός” είναι σίγουρο πως θα έχει τη μισή σχεδόν Ουκρανία σύμμαχο. Προσχήματα και αφορμές έχει πάρα πολλές να πετάξει αυτή την ώρα τη “βόμβα”. Θα το τολμήσει όμως;΄Η θα αφήσει να περάσει χρόνος, να υπάρξει εκτόνωση, να περιμένει ή να “δημιουργήσει” νέες ευκαιρίες επέμβασης, φοβούμενος την ,επίσης “εν θερμώ” πλέον, αντίδραση του ΝΑΤΟ,που θα θεωρήσει ένα τέτοιο εγχείρημα, τον άμεσο, δηλαδή, διαμελισμό της Ουκρανίας ως “casus belli” και κανείς δεν ξέρει ως πού μπορεί να φτάσει η αντίδραση της νατοϊκής συμμαχίας; Δεν είναι προβλέψιμος αυτός ο χρόνος και δεν υπάρχει απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.
΄Ομως, αυτά είναι τα σχέδια του Πούτιν. Οι Αμερικανοί και η Ε.Ε ,τί σχέδια έχουν; ΄Εχουν κι αυτοί αποφασίσει; Θα επιτρέψουν να διαμελισθεί η Ουκρανία;
Η Αμερική λίγες ώρες πριν, δείχνει να βγαίνει “μπροστά” με τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα να συνομιλεί με τον Πούτιν, αλλά και τον αμερικανό υπουργό εξωτερικών με τον παμπόνηρο ομόλογό του της Ρωσίας, ο οποίος εξέφρασε τάχα την… αγανάκτησή του για τους επαναστάτες στο Κίεβο που δε σέβονται τη συμφωνία (αυτοί δε τη σέβονται και όχι οι “Ρωσοσυνωμότες”!) ,που θέλουν να βλάψουν τα συμφέροντά της Ουκρανίας και άλλα τέτοια αφελή και κομπογιανίτικα . Και η Ε.Ε; Τί κάνει η “΄Ενωση¨ αυτή την ώρα; Για χατήρι της Ε.Ε,άλλωστε, έγινε η εξέγερηση στην Ουκρανία. Τί θα κάνει για τη χώρα;
Κακά τα ψέματα”! Καμιά στρατιωτική δράση δε θα αναλάβει μόνη της η Ε.Ε.Ούτε μπορεί. ΄Αλλωστε, σ΄αυτές τις περιπτώσεις, όταν λέμε στρατιωτική Ε.Ε, εννοούμε το ΝΑΤΟ και όταν λέμε ΝΑΤΟ ,εννοούμε Αμερική . ΄Αρα ,να ρωτάμε επί της ουσίας.Τί θα κάνουν οι Αμερικανοί; Μετά από την πασιφανή επιλογή Πούτιν για ΡΗΞΗ , η απάντηση είναι μονόδρομος: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΡΗΞΗ. ΄Αγνωστο είναι αυτή τη στιγμή με ποιο τρόπο. Αρχικά θα το παλέψουν σε πολιτικό, διπλωματικό επίπεδο. Αν ο Πούτιν επιμένει, δοθένος πως “έχει πάρει ψηλά τον αμανέ” τελευταία και οι Αμερικανοί τον εχουν στη “μπούκα”,μπορεί και να φτάσει ο Ομπάμα σε στρατιωτική δράση. Πώς,πότε,πού; Πολύ δύσκολο να το φανταστεί κανείς.

 

…“Alea jacta est”,λοιπόν. Ο Πούτιν πέταξε προκλητικά σε Ευρώπη και Αμερική το “γάντι”. Αποφάσισε και διάλεξε να είναι εχθρός και όχι φίλος με τη Δύση. Μάλιστα στη διάρκει της πολύχρονης θητείας του ,πολλές φορές προκάλεσε το ΝΑΤΟ και ειδκά τελευταία με τη στάση του στη Συρία.
Παράλληλα, να μην ξεχνάμε και ένα άλλο ,κορυφαίο, εσωτερικό ζήτημα της Ρωσίας: ΄Οπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο ρωσικός λαός, σε ένα ποσοστό 40-45% εμφορείται από εθνικιστικές ή ακροδεξιές-φασιστικές αλλά και ναζιστικές απόψεις. Είναι οι οπαδοί και οι ψηφοφόροι που τόσες φορές έδωσαν στον Πούτιν την εξουσία. Αντίθετα, μια, καθόλου ευκαταφρόνητη, πλειοψηφία του εκλογικού σώματος στη Ρωσία προτιμούσε ,όλα αυτά τα χρόνια , την ΑΠΟΧΗ, κάθε φορά που γίνονταν εκλογές. Οι εθνικιστές αυτοί και λοιποί οπαδοί του Πούτιν ονειρεύονται μια μεγάλη και ισχυρή Ρωσία. Μια Ρωσία -Σοβιετική ΄Ενωση ,αλλά όχι κομμουνιστική. Ακροδεξιά, φασιστική. Να τί έγραφε παλιότερα η βρετανική εφημερίδαGuardian για το συγκεκριμένο θέμα: “…Δεν πρέπει επομένως να ενισχυθεί η δύναμη της Ρωσίας. . Ο Πούτιν σκοπεύει μέχρι το 2024 τη δημιουργία Ρωσικής Αυτοκρατορίας που θα έχει υπό την επιρροή της τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «ο Πούτιν έχει επιλέξει τη σύγκρουση με τις ΗΠΑ, ενώ συντηρεί εμμέσως και μια εθνικιστική τάση στο εσωτερικό της χώρας του». Και το άρθρο καταλήγει: «Η Ρωσία σκοπεύει να γίνει η χώρα που θα εξαρτάται από εκείνη ενεργειακά ολόκληρη η Ευρώπη, ενώ συμμετέχει σε μια τρελή κούρσα εξοπλιστικών προγραμμάτων. Τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν μετά την εκλογή του Πούτιν το Μάρτιο του 2012”.
Σ΄αυτή τη χώρα “εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού” Εκεί θα “σκάσει μύτη” ο Νέο- Ναζισμός, έχοντας την ισχύ κράτους πλέον, με όπλα, με πυρηνικά ,με δύναμη. Με μαθηματική ή μάλλον με…ιστορική ακρίβεια, εκεί θα καταλήξει η Ρωσία. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει καμιά μαζική,λαϊκή αντίδραση στο εσωτερικό της χώρας .Ο “δημοκρατικός” πληθυσμός της, που αντιδρά στα σχέδια και την πολιτική γενικά του Πούτιν, στην ουσία δεν “υπάρχει” αυτή την ώρα. Βρίσκεται σε “καταστολή”. Είτε εξαιτίας της φτώχειας, είτε της …“βότκας”, είτε από το φόβο μετά από όσα βλέπουν να γίνονται δίπλα τους από μια μαφιόζικη -δικτατορική κυβέρνηση. Ακτιβιστές συλλαμβάνονται, βασανίζονται, φυλακίζονται, εκτελούνται. ΄Ενας απέραντος ΠΑΝΙΚΟΣ επικρατεί σήμερα στη Ρωσία. Οι μισός πληθυσμός της χώρας θα προτιμούσε να μεταναστεύσει, παρά να μείνει και να αντισταθεί στον Πούτιν.
Οπότε, ο δρόμος ,δυστυχώς, είναι μονόδρομος για τους Αμερικανούς και την Ευρώπη. Η λύση πρέπει να δοθεί ΣΗΜΕΡΑ . Η λύση στο χρονίζον “Ανατολικό ζήτημα “,αλλά, το σημαντικότερο, στη μελλοντική “ναζιστικοποίηση” της χώρας του Πούτιν. Αν τον αφήσουν έτσι αυτή την ώρα, χωρίς δυνατό και μη…αναστρέψιμο “χαστούκι” ,ο δικτάτορας θα αποθρασυνθεί. Κι αν αποθρασυνθεί, σε πολύ λίγο χρόνο ο “ελεύθερος κόσμος” θα έχει να αντιμετωπίσει 3 ισχυρές ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ δυνάμεις με πυρηνικά όπλα και πολλούς δορυφόρους τους: Τη Ρωσία, τη Β.Κορέα και το Ιράν.
Ας μην τολμήσουν Αμερική και Ε.Ευρώπη να κάνουν τέτοιο έγκλημα. “Εδώ και τώρα” ΑΜΕΣΗ και αποτελεσματική επέμβαση στην Ουκρανία. Είναι μονόδρομος. Αλλιώς θα μετανοήσει πικρά στο μέλλον η Δύση.
                                   26/10/2016
  1. α. Παγκόσμιο Σοκ! Πολύ άχημες εξελίξεις….΄Ανοιξαν τα πυρηνικά καταφύγια στη Μόσχα.


Άνοιξαν ήδη τα πυρηνικά καταφύγια ακόμα και τα υπόγεια στην Μόσχα με τους εκπρόσωπους του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων (EMERCOM) να τα επιθεωρούν για την εκκένωση των πολιτών σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης ενώ όπως δήλωσαν » θα είμαστε έτοιμοι και ικανοί να φιλοξενήσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό της πρωτεύουσας».
Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών πιστεύουν πως η Ρωσία έχει ξεκινήσει και κατασκευάζει ξαφνικά «σούπερ καταφύγια» ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση μια ντουζίνα ήδη έχει κατασκευαστεί σε όλη τη χώρα.

β. Σατανάς 2»: Το νέο ρωσικό πυρηνικό όπλο που μπορεί να καταστρέψει όλη τη Βρετανία
«Σατανάς 2»: Το νέο ρωσικό πυρηνικό όπλο που μπορεί να καταστρέψει όλη τη Βρετανία
….Αυτή την ώρα, παρανοϊκά άτομα με επιρρέπεια  στο έγκλημα, που ηδύνονται στο αίμα και τον όλεθρο, έχουν αναλάβει τα πόστα της διακυβέρνησης χωρών με πυρηνικό οπλοστάσιο. Οι δικτάτορες της Ρωσίας και της Β. Κορέας   είναι πρώτοι στη λίστα του κακού.
Και δεν απειλούν απλώς. Ο  δικτάτορας Πούτιν  έχει αναλάβει  προ πολλού   εγκληματική  δράση, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Συρία. Και ήδη προετοιμάζει και άλλες όμοιες άφρονες και αιματηρές  επεμβάσεις στη Βαλτική, αλλά και κοντά στη…γειτονιά μας.
Το περασμένο Σάββατο στο Βουκουρέστι πραγματοποιήθηκε  εντυπωσιακή διαδήλωση  εθνικιστών με αίτημα την επιστροφή της Βεσσαραβίας    (Basarabia στα Ρουμάνικα)  . Ακροδεξιοί, Ναζί, αλλά και ανεγκέφαλοι υπερπατριώτες Ρουμάνοι σε ένα πρωτοφανές εθνικιστικό ξέσπασμα- παραλήρημα ,απαιτούσαν εδώ και τώρα την ένωση της Μολδαβίας με τη μητέρα Ρουμανία.
Στο μεταξύ, μέσα στη Μολδαβία,  εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός εμφύλιος μεταξύ εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Ρώσοι και όσων υποστηρίζουν πως είναι Ρουμάνοι. Η ρώσικη και η ρουμανική γλώσσα που μιλιέται επίσημα από τους κατοίκους, είναι πέρα από «κόκινο πανί» και πιστοποιητικό  ταυτότητας για τις δυο εθνότητες.
Υποκινητής όλης αυτής της αναστάτωσης, που έχει πλέον εξελιχθεί σε   έκρυθμη κατάσταση και στο Βουκουρέστι και στο Κισινάου είναι ασφαλώς ο δικτάτορας της Ρωσίας, ο οποίος είναι πλέον ή σίγουρο πως θα παίξει και στη Μολδαβία το ίδιο αισχρό παιχνίδι που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε  στην Αν.Ουκρανία. Η μέθοδός τους είναι γνωστή. Αφού θα προκαλέσει  αιματηρό εμφύλιο στην πάμπτωχη Μολδαβία, θα βάλει τους αυτοαποκαλούμενους Ρώσους εθνικιστές  της μικρής χώρας να ζητήσουν βοήθεια από τη μάνα Ρωσία και ο δρόμος για εισβολή θα έχει ανοίξει.
Από την άλλη, ο Τραμπ   φλέγεται να εγκατασταθεί στο Λευκό οίκο, για να ξεκινήσει την εφαρμογή του ακροδεξιού του προγράμματος που δεν περιορίζεται απλώς στην εκδίωξη και το κυνηγητό των «λαθρό», αλλά και στη χρήση πυρηνικών όπλων . Και θα μπορούσε να το κάνει, δοθέντος πως δε διαθέτει ίχνος ηθικής συνείδησης  και λογικής.
Πούτιν και Τράμπ είναι δυο αιμοβόρα  θηρία με όψη ανθρώπου. Θα αιματοκυλήσουν την υφήλιο, αν δεν προφτάσουμε. Και ως φαίνεται, η ανθρωπόμαζα δεν είναι διατεθειμένη  να αφήσει την παραλυτική ακινησία του καναπέ   και τη χαύνη που τη διακατέχει. Οι ακτιβιστές, οι άνθρωποι που αγωνίζονται από διάφορα μετερίζια για την παγκόσμια ειρήνη είναι και λίγοι, αλλά  και οι εκκλήσεις τους δεν εισ-ακούονται, αφού δεν διαθέτουν βήμα να τις προωθήσουν.
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.