ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

                                            ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 1. Επανακάμπτουμε  στην…ομαλότητα της λειτουργίας  μας, που είχε ανακοπεί από τις 31/1/2021 σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα. Με τη δήλωσή του  πως σταματά την απεργία ,λήγει  σήμερα  η αναστολή της   λειτουργίας μας και επανερχόμαστε την κανονικότητα.

Νιώθουμε δικαιωμένοι, αγωνιστικά υπερήφανοι και βέβαιοι πως επιτελέσαμε το καθήκον μας ως αδέσμευτο, ιστορικό σάιτ, αλλά και ως συνειδητοποιημένοι πολίτες σε ένα κράτoς που έχει πλέον οριστικά καταλυθεί. Κυβερνάται  από μια συμμορία αλητών  με πολλά γνωρίσματα μαφίας και φυσικά  ολοκληρωτισμού, αυθαιρεσίας  και απανθρωπιάς.

Θα συντριβούν. Είναι το μόνο σίγουρο. Ποτέ η αδικία, το ψεύδος, η βαρβαρότητα  δεν κατανίκησαν  το καλό. Μπορεί προς ώρας, ουδέποτε εσαεί  και αδιαλείπτως.

“Οψόμεθα ες Φιλίππους”,  δικτάτορα Κυριάκο…Παπαδόπουλε!

 

2. Επεξεργαζόμαστε ακόμα τα αποτελέσματα της δημοσκοπικής μας ,πανελλήνιας έρευνας  και ελπίζουμε αύριο να είμαστε έτοιμοι να τα ανεβάσουμε.

___________________________________________

                     ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Με δήλωσή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας

Του  “βγάζουμε το καπέλο”.΄Οχι μόνο για το σθένος και  την παλικαριά του!  66 ολόκληρες ημέρες σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου.  Αλλά και γιατί έδωσε τέλος λογικό, συνετό, θριαμβευτικό.

Στην κυριολεξία έσωσε τον τόπο από νέα περιπέτεια της ένοπλης λαϊκής βίας στην οποία ήταν σίγουρο πως θα περνούσε η χώρα, θα παραδινόταν  πάλι, αν ο απεργός πείνας και δίψας ήταν νεκρός. Πέρα από τα μαθήματα ηρωισμού, ήθους, αυταπάρνησης, αγωνιστικότητας που δίδαξε ειδικά στη νέες γενιές,  στο “παραπέντε”  εμπόδισε τον κατήφορο της χώρας στις νέες αδιέξοδες καταστάσεις που οδηγούν τα όπλα, η βία και η εκδικητικότητα. Με όσα δίκια κι αν είχαν  οι τιμωροί.

Τα έδωσε όλα. Και νίκησε νίκη λαμπρή. Υπόδειγμα ηρωισμού, αγωνιστικότητας και σωφροσύνης.  Νίκησε την αυθαιρεσία, το μίσος, την εκδικητικότητα, τη σκληρότητα και την απανθρωπιά, μιας κυβέρνησης που  δε τη συγκροτούν πολιτικοί ,αλλά   μαφιόζο, φίλοι εμπόρων ναρκωτικών ,  εγκληματιών του “λευκού  κολάρου” και παιδεραστών.

 

 

Στο Δημήτρη Κουφοντίνα κάναμε παλιότερα  σκληρή  ιστορική κριτική  εδώ.  Πολλές φορές.  Σε σημείο, μάλιστα , πολλοί να αναρωτιούνται γιατί  τόση οξεία αντιπαράθεση με το συγκεκριμένο  “Αντάρτη  πόλεων”.

Εξακολουθούμε να μη πιστεύουμε στην ισχύ και τη  λογική των όπλων, για να αλλάξει ο κόσμος. Δε μεταμορφώνεται ποτέ,  αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα, ως φορείς της αλλαγής. Κι αυτή θα έρθει αργά, βήμα -βήμα θα κατακτηθεί.  Από τη μια στιγμή στην άλλη με επαναστάσεις και μάλιστα που δεν είναι συλλογικές, τίποτα διαφορετικό δεν προκύπτει.  Και… άντε πάλι από την αρχή!

΄Οσο κι αν φαίνεται περίεργο για αντικρατιστή,  όπως ο γράφων, όμως ιστορικά είναι πλέον ή σίγουρο πως μέσα από τις κατακτήσεις και τον πολιτικό – δικαιικό μας πολιτισμό θα προκύψουν οι νέες κοινωνίες.  Αντιεξουσιαστκές, αταξικές, αντικαπιταλιστικές, αντικαταναλωτικές, άθρησκες και άφυλες.  Με το χρόνο,  αργά, αλλά σταθερά.

Φτάνει να μην αφήνουμε  Μητσοτάκηδες , ΄Ορμπαν και Πούτιν να κυβερνούν τον κόσμο .  Πόλεμος μέχρις εσχάτων στην αυθαιρεσία, το άδικο κράτος, τη διαφθορά και την ασυδοσία τέτοιων αλητών που υποδύονται τους πολιτικούς. ΄Οχι, όμως,  αλλαγή με αίμα και πόνο.

Με έναν Μπάιντεν αντί  ενός Πούτιν.  Με ένα  Τσίπρα αντί ενός Μητσοτάκη οι κοινωνίες αυτές που οραματιζόμαστε  έρχονται όλο και πιο  κοντά. Με ένα 45αρι απομακρύνεται το όραμα . Ιστορική  διαπίστωση.

Ανεξάρτητα, όμως, από τις δικές μας αντιλήψεις και πεποιθήσεις, δεν  μπορούμε να μην υποκλιθούμε σε ένα άνθρωπο που έβαλε τη ζωή του αμανάτι για ιδέες, αξίες, δικαιοσύνη. Πιστός ως το τέλος. ΄Οπως όλοι όσοι ακολουθούν το δύσβατο  δρόμο που οδηγεί τελικά στη νίκη.

 

 

Μπράβο σου, Δημήτρη Κουφοντίνα!

“Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισαι, τον δρόμον τετέλεκας,  την πίστιν τετήρηκας ·

λοιπόν απόκειταί σοι ο της δικαιοσύνης στέφανος, όν αποδίδει  σοι η Ιστορία   ΣΗΜΕΡΟΝ.

 

2. «Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα»

 

 

«Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα»

Χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε πλατείες και δρόμους της Αττικής κι άλλων περιοχών της Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην έξαρση της αστυνομικής βίας και της κυβερνητικής αυταρχικότητας μετά τα τελευταία συνεχόμενα περιστατικά αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας.

****

 

Ω, ρε γλέντια!

Κάτω ο φασισμός, η αλητεία, η κυβέρνηση της μαφίας ,των ναρκωτικών, των παιδεραστών   και των “λευκών κολάρων”.

Ας δώσουμε όλοι  δυναμικό  παρόν στον αγώνα να  ξεκουμπιστεί  ο νέος  “Μητσοτάκης κάθαρμα” το γρηγορότερο. Ο γιος του βασιλοχουντικού Αποστάτη, του χειρότερου “πολιτικού”-μαφιόζου στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας.

 

3. Πελώνη: Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ – Εγκαλεί την κυβέρνηση για την πανδημία αλλά καλεί σε 31 συγκεντρώσεις

 

Η Αριστοτελία Πελώνη

Πλησιάζει το τέλος του. Βρυχώνται σαν λαβωμένα θεριά.

Σύντομα θα ξεψυχήσουν .   Και θα πετάξουμε τα “πτώματά” τους στο βρώμικο βόθρο της Ιστορίας.  Εκεί είναι η πραγματική τους θέση.

Είναι μαφιόζοι, δεν είναι πολιτικοί. Φίλοι εμπόρων ναρκωτικών και παιδεραστών. Αν δεν είναι και οι ίδιοι.  “΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει”.

 

4. Κυριάκος Μητσοτάκης: Μακράν κορυφαίος σε αποδοκιμασίες στα social, σε όλη την Ευρώπη

 O Φαναράς της Metron Analysis απαντά στον Κεγκέρογλου για την “φανταστική” δημοσκόπηση

 

Η απάντηση του Κ. Παναγόπουλου της Alco για τη δημοσκόπηση

Παναγοπουλος

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Ντογιάκος

****

Μα τί λέτε; Ο Φαναράς και ο Παναγόπουλος στις πέτσινες και χρυσοπληρωμένες με ναρκοδολάρια   “δημοσκοπήσεις”  φέρνουν  το μαφιόζο γιο του Αποστάτη  να είναι…μακράν  κορυφαίος στη αποδοχή του από τους ΄Ελληνες.

Ο  Ντογιάκος  τί λέει;΄Η  η απάτη και σε τέτοια έκταση , δεν αφορά τη δικαιοσύνη, επειδή ακριβώς  διαπλέκεται με τους δράστες;

 

 

5. Υπόθεση Λιγνάδη: Η κατάθεση του Νίκου Σ. και τα αποδεικτικά στοιχεία για την Επίδαυρο

ΛΙΓΝΑΔΗΣ

Η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης

 

 

Υπόθεση Λιγνάδη: «Αναφερθήκαμε ως μάρτυρες υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθούμε»

Αυτούς τους ψευδομάρτυρες  και το συνήγορο της απάτης και της διαφθοράς, που τους “ετοίμασε” να καταθέσουν ψεύδη ,υπάρχει εισαγγελέας να τους απαγγείλει κατηγορία; ΄Η ισχύει άλλος ποινικός κώδικας  για Καραγκιόζηδες,  αλλά επώνυμους;