Δίωξη κατά του Γιώργου Τράγκα για ανακριβές πόθεν έσχες

 

“Δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε, περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 10 εκατ. ευρώ, δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες.

Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας.”

O Γιώργος Τράγκας τέτοιο πράμα; Απολύτως ψευδής η κατηγορία  και εξυπηρετούσα…πολιτικές σκοπιμότητες. Θα το ανακοινώσει οσονούπω και ο ίδιος (αν δεν το ανακοίνωσε ήδη και δεν το είδαμε).΄Ισως πίσω απ΄αυτή την κατηγορία να βρίσκονται οι Γερμανοί με τη Μέρκελ, τους οποίους ο εθνικιστής και Χρυσαυγίζων Ελληνάρας εκπρόσωπος της βιομηχανίας παραπληροφόρησης,   κατηγορεί δια πάσαν ελληνικήν νόσον και αμαρτίαν.

Γράφαμε γι΄αυτό τον τύπο στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ  την 1/11/2012

“…Η λίστα “Λαγκάρντ” που παρουσιάσατε είναι “σκύβαλα’. Ανασύρθηκε και διατηρείται στην επικαιρότητα για το “θεαθήναι”. Δεν έχει καμιά, μα καμιά  απολύτως ουσιαστική αξία και ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει. Τί αποδεικνύει η λίστα; Το αυτονόητο.  Πως ο “Τράγκας”, δηλαδή, ο “Βουλγαράκης”,ο “ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ”  έχουν λεφτά στο εξωτερικό, κρυμμένα σε ελβετικές κυρίως τράπεζες. Σιγά το μυστικό. Και είναι παράνομο να έχει κανείς χρήματα στο εξωτερικό; ΄Οχι, βέβαια. Εκτός κι  αν είναι “προϊόντα εγκλήματος”. Αλλά, αυτοί που τα έχουν εκεί και μάλιστα ως επώνυμοι καταθέτες, ξέρουν πολύ καλά και να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους. Τόσα εκατομμύρια έχει βγάλει ο Τράγκας, ας πούμε, από τις κρατικές διαφημίσεις. Πακέτα σωρηδόν του έδινε ο Καραμναλής, όσο ήταν στην εξουσία. Δε δικαιολογεί ο Τράγκας  τα λεφτά της Ελβετίας από αυτή και ΜΟΝΟ την πηγή; Πριν χρόνια, θυμηθείτε, τότε με το “σκάνδαλο” Ζαχόπουλου. “Αγκομαχούσε” ο Θέμος Αναστασιάδης να κρύψει τα λεφτά του. Τα έβαλε σε μια λινάτσα και γύριζε την Ευρώπη να βρει “καβάντζα”,μέχρι που τον πιάσανε εντελώς τυχαία οι Γάλλοι σε έναν επαρχιακό δρόμο. Είδατε πως τα δικαιολόγησε την επομένη; Από τη δουλειά μου, κύριοι. Ναι, είμαι τόσο καλός (ο καλύτερος) και  βγάζω εκατομμύρια. Είναι παράνομο αυτό στην “αγορά” σας; “Λάδι””ο Θέμος. Του ζήτησαν και συγγνώμη,μάλιστα”.