ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ (1ο)

 

Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας : «Τσίπρα αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα “πήγαινες”»!

Μιχαλολιάκος: “Τάγματα εφόδου”, “οι λόγχες θα ακονίζονται στα πεζοδρόμια”!

Αν ζούσε ο γραμματέας της Ν.Δ  στον  “εμφύλιο” (που δεν ήταν εμφύλιος, αλλά   λαϊκή εξέγερση) ,  θα ήταν Χίτης. Και ασφαλώς, όπως παραδέχεται ο ίδιος,   θα παλούκωνε κεφάλια  εξεγερμένων.   Κι αυτός είναι ο λόγος που ο ΄Ελληνας  “΄Ορμπαν” Κυριάκος Μητσοτάκης, τον έχρισε γραμματέα του κόμματος του οποίου  είναι αρχηγός.  Ο Παύλος Μαρινάκης είναι και ο πρώτος  κράχτης-μαυλιστής , για να κερδίσουν στην παράταξη τις ψήφους των  ΝεοΝαζί και των Ακροδεξιών. Λέτε να μην ξέρει τί κάνει ο γιος του “Αποστάτη”;

΄Οπως Χίτης, βεβαίως,  θα ήταν και ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης,  ο  Φαήλος,  ο Τζήμερος , και τα άλλα λουλούδια της  Δεξιάς, διευρυμένης παράταξης .  Κι ας δείχνουν πως  είναι στα μαχαίρια. ‘ Εχουν στο αίμα τους την κατάρα που κουβαλάει και ο σκορπιός του μύθου με το βάτραχο.

΄Οπως ,ακριβώς,  δεν είναι εχθροί,  αλλά  ιδεοληπτικοί  ομογάλακτοι   ο Τσάρος της Ρωσίας και η απανταχού  Δεξιά στην υφήλιο. Οι συνθήκες το έφεραν να δείχνουν εχθροί. ΄Ομως,  όσο εθνικιστής είναι ο Πούτιν, είναι και ο ΄Ορμπαν και ο Μητσοτάκης ,αλλά και ο Τραμπ στην άλλη άκρη του κόσμου.  Κι αν οι συγκυρίες το καλούσαν,  θα έκαναν και τούτοι ό,τι κάνει σήμερα στην Ουκρανία ο δικτάτορας της Ρωσίας.

.Από τα ίδια φονικά σύνδρομα διακατέχονται άπαντες οι  Δεξιοί.  Από τη …χαλαρή  Κεντροδεξιά, ως την  Ακροδεξιά και τη Ναζιστική  προέκτασή της . ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  είναι  οι “αξίες” τους.    Ο φανατικός Δεξιός, ο Ακροδεξιός και ο Ναζί είναι εν δυνάμει δολοφόνος.   Απλώς, περιμένει  τη στιγμή και την ώρα  να εκδηλώσει  τα φονικά του ένστικτα.Για την πατρίδα , ρε γαμωτο!

Κι αν δε δοθούν ποτέ τέτοιες αφορμές,  μπορεί και να ανακηρυχθεί ακόμα και …  ΄Αγιος!.   ΄Οπως , για παράδειγμα,  ο  θεοσεβέστατος,  εθνικιστής και  οραματιστής  της  γενοκτονίας των Τούρκων,  ο,  εκτός τούτων ,  και  πρόσφατα τηλεοπτικός ήρως  με 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές ,  γέροντας Παϊσιος.

(Συνεχίζεται)