Ο ΟΡΜΠΑΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!

Να το ακούσω  και να μην το πιστέψω.  Αλλά γιατί όχι;  Πού είναι το περίεργο  και το ασύγκριτο;  Το πιστεύω και το ευχαριστιέμαι, μάλιστα.

Μας γράφει ΄Ελληνας  φοιτητής από Βουδαπέστη  πως οι αντίπαλοι  του ΄Ορμπαν στην Ουγγαρία  βρίζουν πια τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της χώρας   ως…Μητσοτάκη της  Ουγγαρίας!

Ε , ρε γλέντια!

orban_mesa_new123

.΄Εχασε την πρωτιά του ολοκληρωτισμού  το καθεστώς ΄Ορμπαν  στην Ε.Ε . Επαξίως την  κέρδισε ο Μητσοτάκης του καθεστώτος της  ελληνικής κοινοβουλευτικής δικτατορίας.

Μας στέλνουν και το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο ελληνικής εφημερίδας για του λόγου τους τους το αληθές:

“Στο Στρασβούργο καλείται ο υπ. Δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή LIBE σχετικά με τις διώξεις δημοσιογράφων και δικαστικών στην Ελλάδα που αποκάλυψαν και διερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis. ● Μαζί με τον Ελληνα υπουργό έχουν κληθεί να τοποθετηθούν η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βέρα Γιούροβα και εκπρόσωπος των Δημοσιογράφων χωρίς Σύνορα.

Tο ευρωπαϊκό και διεθνές ρεζιλίκι της χώρας μας συνεχίζεται μετά τις πρόσφατες εξαιρετικά αρνητικές εκθέσεις θεσμικών οργάνων και ανεξάρτητων οργανισμών για την Ελλάδα: έκθεση GRECO, Παγκόσμιος Χάρτης Δικαίου, έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ, Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου (LIBE) για τις παράνομες επαναπροωθήσεις, ενώ αναμένεται και η έκθεση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων (CTP). Ολες οι παραπάνω εκθέσεις αποσιωπήθηκαν από το σύνολο των συστημικών και «πιστών» στην κυβέρνηση ΜΜΕ” .