IEFIMERIDA.GR . O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ

Πάνω από 10 δικοί μας άνθρωποι, οι μισοί τουλάχιστον επί τούτου σταλμένοι στη χτεσινή συναυλία να διαπιστώσουν τα δρώμενα ιδίοις όμμασι.  Και οι 10 μας διαβεβαίωσαν αυτά ακριβώς που αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας. Πως ,δηλαδή, το ΚΥΡΙΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ  και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ   ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Μάλιστα, το λένε και οι ίδιοι  οι δράστες της απάτης στη φυλλάδα.  Γράφουν:  “Σε πανό πάντως αναφερόταν «Όχι στον πόλεμο, όχι στη ρωσική εισβολή”, διαψεύδοντας έτσι και   τους ίδιους τους εαυτούς τους!  Αλλά,  δεν έχουν πρόβλημα, επειδή, ακριβώς,  γνωρίζουν σε τι χαχόλους αναγνώστες απευθύνονται.

Να  το πούμε για χιλιοστή φορά.  Χειρότερη χαβούζα από  την ακροδεξιο-πορνο- φυλλάδα  του Χρ. Ράπτη, δύσκολα να συναντήσεις παγκοσμίως.  Πρωταθλήτρια στη διαστρέβλωση και την ΑΠΚΟΚΡΥΨΗ της είδησης.

 Και πάντα ,ως πετσοτραφείς όλοι  στο συνάφι της, για να στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Είναι αυτός που   επισήμως χαρακτηρίζεται πια  από τις αρχές της Ε.Ε,  ως επικεφαλής κυβέρνησης, που θυμίζει ολοκληρωτικό καθεστώς . Και κάλεσαν  τον υπουργό    Δικαιοσύνης του   σε απολογία στις Βρυξέλλες!

  Δειτε το  μικρό κειμενάκι της απάτης που το έχωσαν  κάτω-κάτω στη  σελίδα:

Συναυλία για την ειρήνη χωρίς ουκρανικές σημαίες -Προτίμησαν τις πολύχρωμες και τη λέξη «ειρήνη» στα λατινικά<

Με πολύχρωμες σημαίες στα Προπύλαια αντί για Ουκρανικές η αντιπολεμική συναυλία

Χωρίς σημαίες της Ουκρανίας έγινε η αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια.

Τη συναυλία διοργάνωσε η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους», στην οποία -όπως αποκάλυψε η ΝΔ- είχε διαθέσει τα τηλέφωνά της η Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε μια συναυλία αντιπολεμική ελάχιστοι ήταν αυτοί που τίμησαν τη χώρα που δέχεται επίθεση και ήδη μετράει χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής.

Αν και στο σημείο πωλούνταν σημαίες της Ουκρανίας, οι περισσότεροι προτίμησαν να προμηθευτούν πολύχρωμες σημαίες που ανέγραφαν τη λέξη «ειρήνη» στα λατινικά.

IEFIMERIDA.GR