Σφαγή στη Μπούσα. Νταλάρα, πάρε αλαμπρατσέτα τη Νατάσ(ι)α σου και τραβάτε να βουτήξτε στο Φάληρο.

 

Παγκόσμια κατακραυγή για τη σφαγή στη Μπούσα -Η ΕΕ απειλεί τη Ρωσία με νέες κυρώσεις για «εγκλήματα πολέμου»

 

Νεκροί άμαχοι στη Μπόυσα της Ουκρανίας / Φωτογραφία: Associated Press

Νεκροί στους δρόμους, Μπούσα

Νεκροί άμαχοι στη Μπόυσα της Ουκρανίας

Την ίδια ώρα, νέες κυρώσεις ετοιμάζονται να επιβάλουν οι δυτικοί σε βάρος της Ρωσίας μετά τη σφαγή στην Μπούκα του Κιέβου, όπου εκατοντάδες πτώματα κείτονται στους δρόμους και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times, οι συζητήσεις για έναν πέμπτο γύρο αυστηρών κυρώσεων εναντίον της Μόσχας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη. Στόχο έχουν να πλήξουν την οικονομία της Ρωσίας και την ελίτ της κυβέρνησης μετά τις καταγγελίες των ουκρανικών αρχών και των ΜΚΟ για τις φρικτές επιθέσεις σε βάρος άοπλων αμάχων κατοίκων σε περιοχές κοντά στο Κίεβο που έχουν ανακαταληφθεί από τις ουκρανικές δυνάμεις.

*****

Αφιερωμένη εξαιρετικά κι αυτή η φρικιαστική  είδηση στους «Ναιμεναλλάδες» Γιώργο  Νταλάρα και Νατάσ(ι)α  Μποφίλιου,  άξιους εκπρόσωπους  της εμπορευματοποιημένης Τέχνης.  Ομοίως  και στους λοιπούς αοιδούς,  ετερόφωτοι τούτοι  των δύο μεγάλων  ονομάτων στο παλκοσένικο   της   ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ συναυλίας στις 29/3/2022.

Και ασφαλώς αφιερωμένο με …ιδιαίτερη   υπενθύμιση και καθόλου εκτίμηση       στις ΄Υαινες  της συντεχνίας  της  εμπορικής δημοσιογραφίας, ακραδάντως και ολοψύχως πιστεύοντας στην παντοδυναμία  του θεού Μαμωνά  και  ως εκ τούτου,  στοχεύοντες  στην αρπαγή του μεγάλου   κομματιού  της πίττας των 60% Ρωσόφιλων συμπατριωτών μας . Σε όλους ανεξαιρέτως τους    εντός κι   εκτός  δημοσιογραφικής  πιάτσας ενδημούντες,  που με τη στήριξή τους  στους  διαπράξαντες  δεινή ΄Υβρη  τραγουδιάρηδες, υπέπεσαν και τούτοι σε χονδροειδή ασέβεια και σκύλευση.

Σημείωση. ΄Όπως ξανάπαμε αλλού, «μετά την απομάκρυνση  εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».  Τούτου ούτως έχοντος, μην αρχίσουν πάλι οι υποκριτές   την κλάψα και τα παρακάλια, ως μετανοούσες Μαγδαληνές,  για να τους εντάξουμε εκ των υστέρων  στους συμπάσχοντες  στο δράμα  της εγκληματικής  εισβολής των Ρώσων  στην  Ουκρανία. Πάνε αυτά .Τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η ρετσινιά, ανεξίτηλη,  δε  φεύγει  πια με τίποτα.