ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ . “ΤΟ ΄ΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, Τ΄ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ”!

Η λέξη αλήτες είναι εντελώς  ανίσχυρη  για να δηλώσει το μέγεθος της…αλητείας αυτής της συντεχνίας των γουρουνιών  και   τεράστιας πληγής της κοινωνίας, που λέγεται γκεμπελική.  Να εξηγηθούμε και πάλι γιατί προσφεύγουμε σε τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Από το 2014 αποκαλύψαμε-καταγγείλαμε εδώ στην ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (*) καθαρά και ξάστερα πως η ΕΥΠ είχε κάνει (και τον συμπληρώνει ως σήμερα ανελλιπώς),  τεράστιο φάκελο για την …αφεντιά μου. Κι επίσης παρακολουθούσαν (και συνεχίζουν)   τηλέφωνα, μέιλ, θυρίδες, αλλά  και στα γραπτά μας εδώ  είναι οι πιο  πιστοί…  πελάτες μας.

Και ρωτούσαμε τότε να μας απαντήσουν . Γιατί και με ποιο δικαίωμα  έχουν φάκελο (και με φωτογραφίες)  ενός διδάκτορα Ιστορίας, που στο κάτω κάτω της γραφής έχει μια θεσμική ιδιότητα και   σπουδές  που πλήρωσε η ίδια η πολιτεία , η οποία και μου   αναγνώρισε τον ανώτατο αυτό  επιστημονικό τίτλο και μάλιστα με βαθμολογία  “‘Αριστα»;

΄Επρεπε να σκάσει η περίπτωση του  συναδέλφου του Γιώργου Τράγκα ,  Κουκάκη,(*) , για να ξεσηκωθεί το Σύμπαν. Παρακολουθούσαν, λέει , το τηλέφωνό του.  ΄Εγκλημα καθοσίωσης, όχι η παρακολούθηση, αλλά  λόγω της ιδιότητας του παρακολουθούμενου!

 Και τι σκατά είναι ο Κουκάκης  και  έχει τέτοια ιδιαίτερη  μεταχείριση;  Και γιατί είναι  έγκλημα να παρακολουθούν αυτόν ,αλλά όχι εμένα;  (Καλά τί ρωτάω τώρα  και ποιους ρωτάω). Απλώς ,ο έχων νουν κρίνει και ώτα ακουούντων, ακούει.

 Κατά τα άλλα, εμείς στην ουσία…χεστήκαμε κι αν μας παρακολουθούν. ΄Ο,τι κάναμε και κάνουμε στη ζωή μας είναι καθαρό και ξάστερο. Ούτε να απολογηθούμε έχουμε ούτε να κατηγορηθούμε.  Δεν μπορούν να  μας προσάψουν  κάτι. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν κάναμε “Ανατολικό ζήτημα” τις δικές μας υποκλοπές, όπως ο θορυβοποιός Κουκάκης, ο συνάδελφος  του Βαξεβάνη  και του Πορτοσάλτε.

 ΄Αλλωστε  για  μας,  ΕΥΠ, και  οι Κουκάκηδες στον ίδιο βόθρο κολυμπάνε και στα αυτά λαγούμια κυκλοφορούν.  Απλώς, είναι αρουραίοι, οι μεν με την ουρά φουντωτή  και οι άλλοι..κολοβή.   Ουδεμία άλλη διαφορά βλέπουμε εμείς.

 _________________

(*) “Μυστήριο με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου Ελληνα δημοσιογράφου – Μια περίεργη ιστορία έρχεται στην επιφάνεια

Θύμα όλης αυτής της εξαιρετικά ανησυχητικής κατάστασης είναι δημοσιογράφος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου παρακολουθούσαν επί τουλάχιστον δέκα εβδομάδες άγνωστοι”.

(*) ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ: “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ”.

Μάθαμε (αφήστε πώς) ότι σε διάφορα γραφεία και “αμαρτωλές” υπηρεσίες κυκλοφορεί το… βιογραφικό μας  (γιατί;) με  κάμποσα εσφαλμένα-παραποιημένα στοιχεία (από σκόπιμη παραπληροφόρηση υποθέτουμε)  καθώς και μια συνημμένη προ…αμνημονεύτων χρόνων φωτογραφία μας. (Ούτε το υλικό για  ένα “φακέλωμα” της προκοπής δεν μπορούν ή δε θέλουν να μαζέψουν κάποιοι “υπάλληλοι”, έστω  για να δικαιολογούν τους παχυλούς μισθούς τους. Τόσο άχρηστοι είναι;).

Λοιπόν, προς αποκατάσταση της (δολίως) πλαστογραφηθείσης εικόνας της προσωπικότητάς μας από τους…σπιούνους και αφού περιήλθε (“αγαθή φροντίδι κάποιων) το γεγονός αυτό εις γνώσιν μας, παραθέτουμε  τα κάτωθι, εξ ολοκλήρου ορθά και αξιόπιστα, στοιχεία, αφού προηγουμένως διευκρινίσουμε πως ο υπεύθυνος του Homo-Naturalis  είναι ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Επομένως, η ταυτότητά του και το “βιογραφικό” του δεν έχουν καμιά δουλειά σε τέτοια “συρτάρια” υπηρεσιών. Και το αδιάψευστο γεγονός πως υπάρχουν σ΄αυτούς τους χώρους αδικαιολόγητα, καθιστά ακόμα πιο περίεργους τους λόγους του…φακελώματός μας (δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά) και φυσικά ,το χειρότερο, κατατάσσει  τη δημοκρατία μας στην κατηγορία  “ανάπηρη”.

 ΄Ολα τα κείμενά μας  που έχουν ανέβη στο HOMO-NATURALIS.GR ή αναδημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους είναι εξ ολοκλήρου ιστορικά ή εμπεριέχουν ιστορικό υλικό. Ως εκ τούτου, είναι μέρος της γενικότερης επιστημονικής μας δραστηριότητας και δεν υπόκεινται, ως επιστημονικά κείμενα και μάλιστα της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, σε κανενός είδους περιορισμό, ούτε σε λογοκρισία, ούτε σε ποινικές ή άλλες διώξεις, σύμφωνα με τις αρχές και τη δεοντολογία της Ιστορικής Επιστήμης, το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδας, αλλά και το ισχύον Δίκαιο της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.

 

Από σήμερα και για να θέσουμε στη διάθεση των πληροφοριοδοτών και των προϊσταμένων τους ολοκληρωμένο, άρτιο και ορθό το παζλ του σωστού  “βιογραφικού” μας (να μην κουράζονται κιόλας να μαζεύουν  σπιρουνιές ή χαλκευμένα “ραπόρτα”), ξεκινάμε να δημοσιεύουμε  υλικό που κρίναμε πως είναι απαραίτητο ,για να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι  την προσωπική μας πορεία, επικεντρωμένη  στην ιδιότητα του ενεργού-συνειδητοποιημένου Πολίτη. Η επιστημονική και επαγγελματική μας πορεία δεν ενδιαφέρει ,όπως διαπιστώσαμε, τις υπηρεσίες “πολιτικών φρονιμάτων”, σαν τις παραπάνω που κατάρτισαν τον ελλιπή και νοθευμένο φάκελό μας. Αλλά και   κανένα πραγματικό στοιχείο από την πολιτική και συνειδητοποιημένη στάση ζωής μας δεν συμπεριέλαβαν οι “καλοθελητάδες” στην έκθεση-φάκελο που συνέταξαν  επ΄όνοματί μας. Γι΄αυτό και φροντίσαμε να εκθέσουμε εμείς στη συνέχεια, όσα   χρειάζονται στην πραγματικότητα, για να έχουν ολοκληρωμένη και πραγματική την εικόνα μας. Ούτε τα προσωπικά μας δεδομένα,βέβαια, ενδιαφέρουν κανέναν άλλον, πέρα από τους δικούς μας ανθρώπους γι΄αυτό και δεν έχουμε λόγους  να τα κοινοποιήσουμε.

Προχωράμε, λοιπόν, στην παράθεση αυτού του υλικού, που κρίναμε απαραίτητο για τη σωστή ενημέρωση  κάποιων “υψηλά ιστάμενων” που τη ζήτησαν και την οποία, όπως είπαμε, οι…αρμόδιοι των υπηρεσιών, τούς την έδωσαν και ελλιπή και στρεβλή. Διευκρινίζουμε πως τα αποσπάσματα που διαλέξαμε να δημοσιεύσουμε εδώ  ανέβηκαν κατά καιρούς στο Homo-Naturalis.gr  ή συναντώνται σε άλλες πηγές.