ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

“Τρεις δημοσκοπήσεις σε ένα 24ωρο: Ο Μητσοτάκης κέρδισε τη μάχη της ΔΕΘ

 

Την ίδια στιγμή Από 7,3 έως έως οκτώ ποσοστιαίες μονάδες κυμαίνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών σε STAR, OPEN και ΣΚΑΪ.” (Από ιστότοπο της Δεξιάς)

**** 

Εμείς εδώ δεν έχουμε την … πολυτέλεια της απάτης   και το θράσος    της ανηθικότητας και της αισχρότητας των καναλιών να   δίνουμε  στους ΦαναροΠαναγόπουλος έτοιμες ,πέτσινες δημοσκοπήσεις (δε διεξάγονται  ποτέ, ούτε τηλεφωνικά , ούτε στους δρόμους) ,για να υπογράφουν έναντι αδράς αμοιβής τα αποτελέσματα που θέλουν τα αφεντικά τους.   (Μια, ακόμα , από τις δεκάδες μορφές διαφθοράς που επέβαλε  η βρώμικη  κυβέρνηση της Δεξιάς στην κομματική ζωή της χώρας).

Και ποια είναι αυτά τα  εξαγορασμένα συμπεράσματα  των κατάπτυστων εταιριών  εδώ και τρία χρόνια; Τα ίδια πάντα.  Πως ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση  και μετά, είναι ο πλέον… αρεστός και επιτυχημένος (!)  πρωθυπουργός στους ΄Ελληνες.

Βέβαια   και χωρίς δημοσκοπήσεις,  η πλειονότητα των Ελλήνων  γνωρίζει πολύ καλά  πως αν πέτυχε σε κάτι ο γιος του γνωστού πατρός  «Μητσοτάκη-Κάθαρμα» ,είναι στη διαφθορά , στην παγκόσμια πρωτιά με   31.000 θανάτους από την πανδημία, την πτωχοποίηση του ελληνικού λαού και το φάσμα πολέμου που πλανιέται πλέον πάνω από το Αιγαίο με ΠΡΩΤΟ υπεύθυνο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη , άρρωστο   για   μίζες, όπως αυτές  που πρόσφατα εισέπραξε  από   τα Ραφάλ και τις φρεγάτες.

 

 

Εμείς, έχουμε λίγους, αλλά  καλούς, έντιμους  και υπεύθυνους φίλους και συνεργάτες πανελλαδικά  που διεξάγουν με κόπο και με χρονοβόρες διαδικασίες για τους ευνόητους λόγους   τις όποιες έρευνες τους αναθέτουμε.  Πάντα ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΥΓΚΟΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.  Να τους ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά από εδώ για την τεράστια προσφορά τους στη σωστή και αντικειμενική  ενημέρωση των Ελλήνων που  δεν είναι οι Χαχόλοι του  Αλαφούζου, του Μαρινάκη, του Ράπτη και του Κουρτάκη να κατεβάζουν αμάσητα τα σκουπίδια που τους ταϊζει  η μαφία της  γκεμπελικής βιομηχανίας.

 ΄Ηδη, από  την αρχή του Σεπτέμβρη, έχουμε ξεκινήσει τη νέα μας δημοσκόπηση   που αφορά  την εκλογική δύναμη των κομμάτων, αλλά  και παρεμφερή άλλα  ζητήματα. ΄Εχουμε μάλιστα παραλάβει τα πρώτα αποτελέσματα από τα οποία φαίνεται πια καθαρά,  γιατί ο γόνος της Φαμίλιας,  δε θέλει να πάει σε εκλογές, όπως είχε προγραμματίσει το  επίσημο  επιτελείο της  Ν.Δ  να διεξαχθούν   τις δυο τελευταίες  εβδομάδες του Οκτωβρίου.  Καθαρά και ξάστερα και μόνο από αυτά τα δικά μας πρόσφατα αποτελέσματα,  φαίνεται η  αλήθεια και ο πραγματικός λόγος της αναβολής των εκλογών.

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.   Οι πάτρωνες της Ν.Δ το γνώριζαν καλά ,όπως και όλη η κυβέρνηση. Και η εισήγηση από τα παρασκήνια ήταν αυτή. «ΑΝΑΒΟΛΗ  ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ».

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ  Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ…ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.

Η άλλη  εισήγηση , επίσης από το  κονκλάβιο    της Ν.Δ , είναι η επίκληση ενός προσχήματος-κωλύματος  για την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα.  Με πιθανότερη διάδοχο  την Κεφαλογιάννη.  (Αδύνατο η Δεξιά να ξεφύγει από τη μέγγενη του νεποτισμού).

 Αλλά, είναι σίγουρο πως ο  πρωθυπουργός της απάτης και της διαφθοράς,  δεν θα δεχτεί να τον πετάξουν στα σκουπίδια ,έστω και με το γερό μάτσο από το μαύρο χρήμα που έχει μαζέψει. Σήκωσε μπαϊράκι στο εσωτερικό του κόμματος της Ν.Δ . Οι αντιδράσεις, όμως,  από την Καραμανλική πτέρυγα  είναι ισχυρότατες και οι πιέσεις καθημερινές.

Το πιθανότερο είναι  ο αδίστακτος Κυριάκος Μητσοτάκης να επιχειρήσει νοθεία στις εκλογές.  Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης πρέπει από  τώρα να προετοιμαστούν. Οφείλουν να έχουν έτοιμες τις καταστάσεις των μελών των κομμάτων τους  που σε  κάθε γωνιά της χώρας με  εκλογικό τμήμα θα τοποθετηθούν, θα ελέγχουν ένα προς ένα τα ονόματα από τις εκλογικές καταστάσεις ,   τα ψηφοδέλτια και θα δίνουν τους αριθμούς  των ψήφων, απευθείας στα  γραφεία των κομμάτων.

Αλλιώς,  θα δει η χώρα ένα νέο 1961. “Εκλογές βίας και νοθείας”. ΄Ηταν τότε που την  ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή ,την ψήφιζαν …νεκροί και δέντρα! “Παλιά μου τέχνη κόσκινο” για τη Δεξιά.