ΕΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΡΙΔΑ.

1. Ηλεκτρικό ρεύμα: 18 φορές ακριβότερη από τη Γερμανία η Ελλάδα του Μητσοτάκη

ΘΩΜΑΣ ΓΕΡΑΚΗΣ MARC

Marc / Γεράκης, ο δημοσκόπος του Μαξίμου

***

Αυτός είναι και ο λόγος που ο σκαπανεοδημοσκόπος   Γεράκης   δε δίνει  τόσο μεγάλο, όπως παλιά,  προβάδισμα  στον Κυριάκο.  18 φορές πάνω το ρεύμα από τη Γερμανία;  ΄Αρπα  Μητσοτάκη  ΜΟΝΟ  8 μονάδες πάνω τα ποσοστά σου.  Λογικά πράγματα.  Το ένα συμπαρασύρει το άλλο.   Αλλιώς, θα τους έπαιρνε και τα σώβρακα   ο λαοπρόβλητος ηγέτης Κούλης.

Από κοντά και για τον ίδιο λόγο η …πλουραλίστρια Εφημερίδα Συντακτών.  Ναι, μεν, πέφτουν τα ποσοστά του εκλεκτού στο Μαξίμου, πανηγυρίζει,  αλλά  κατά τα άλλα,   συμφωνεί , επαυξάνει και .ξεπλένει ,ως το καλύτερο “αριστερό” πλυντήριο τα “εν τη παλάμη  και ούτω βοήσομεν”  αργύρια των ΦαναροΠαναγοπουλοΓεράκηδων

Ω, τί κόσμος μπαμπά, αυτός στο Γκεμπελιστάν!

 

2. «Πόλεμος» Μιχαηλίδου – «Χαμόγελου του Παιδιού»: «Έγινε καταγγελία για κακοποίηση και κακοδιαχείριση”

Η απάντηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Χαμόγελο του Παιδιού: Οι καταγγελίες για τον Κώστα Γιαννόπουλο – «Ψώνια και οικιακές βοηθοί μέσω του οργανισμού»

“Από την πλευρά του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω ανακοίνωσης απαντά λέγοντας πως έχει λογαριασμούς σε διάφορες τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πως το 2019 ολοκληρώθηκε η πώληση του ξενοδοχείου «Τιτάνια», με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να διαθέτει το μειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει ότι: «Το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που προέκυψε και για τη διασπορά κινδύνου αποφασίστηκε να μοιραστεί σε τρεις διαφορετικές τράπεζες, δύο στην Ελλάδα και μία στο εξωτερικό».

**

Γλυκάθηκε η γρια στα σύκα”, εν προκειμένω   η γαλάζια ακρίδα και γλείφει και τις… κλωστές που έχει για ποδάρια.

Ωραίο και όντως πιασάρικο   το κόλπο.  Στήνουν μια  κακοποίηση ασορτί με κακοδιαχείριση και η μπίζνα έτοιμη.  Εφορμάτε σμήνος ακρίδων.

Βάλανε χέρι στην “Κιβωτό”, δώσανε  στην αισχρή ομάδα της Δεξιάς  τη διοίκηση που αλωνίζει πια ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ  στο ΄Ιδρυμα  και τώρα πάνε να  κάνουν τα ίδια και στο “Χαμόγελο”.

 Η συνταγή όμοια. Κακοποίηση-κακοδιαχείριση ,σου λέει  αυτό το μεγάλο μυαλό  που ακούει στο όνομα Μηχαηλίδου. “Πες μου τον Μητσοτάκη  σου ,να σου πω τί είσαι”.

Είναι  πολλά τα λεφτά ,΄Αρη!  Θα τα άφηνε η Μαφία της Δεξιάς σε άλλα  χέρια;    Είστε καλά  τώρα;

3. Η βάφτιση θα γινόταν το Πάσχα στην Κρήτη. Τι είπε ο νονός της κόρης της Καϊλή

Νονός κόρης Ε. Καϊλή: Είναι αθώα, αν έγινε κάτι θα έγινε εις βάρος της

***

Οι  μίζες πάνε  σύννεφο, αλλά και η βάπτιση, βάπτιση. Τί σόι Ορθοδοξάρα   θα ήταν η Αγία οικογένεια Καϊλή;    Πατρίς , θρησκεία,  οικογένεια.   Η Εύα  ειδικά, εξ απαλών  ονύχων  στο Κατηχητικό. Από τότε που ο μπαμπάς  ξεκοκάλιζε με τον Ψωμιάδη τα περίφημα 45αρια

΄Ετσι είναι όλοι τούτοι.  Κάλυψη,  ξεκάρφωμα είναι ο πατριωτισμός  και η  Ορθοδοξη πίστη τους. Το θράσος τους δεν έχει όρια.

Μην τους καταδικάζετε στα λόγια. Το τί κάνεις μετράει. Δώστε τους ένα μάθημα.  Κάντε τους πέρα και στην καθημερινότητά σας από τους χώρους που τους βλέπετε. Κράξτε τους,  απομονώστε τους.  Ξεβρακώστε τους να βλέπει ο κόσμος τις πομπές τους.

4. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ  πληρώνει με το ίδιο νόμισμα  σεξιστή   nfluencer

“Μια απρόσμενη όσο και «πληρωμένη» απάντηση έλαβε ο Άντριου Τέιτ (πρώην παγκόσμιος πρωταθλητή του kick-boxing και νυν influencer) από τη διάσημη ακτιβίστρια κατά της κλιματικής αλλαγής, Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ο Τέιτ (που έχει «μπλοκαριστεί» από πολλές υπηρεσίες social media λόγω της βίαιης και μισογυνικής ρητορικής του) προσπάθησε να χλευάσει την Γκρέτα, καλώντας την –μέσω Tweeter– να του δώσει το email της, ώστε να της στείλει μια «πλήρη λίστα» με τα 33 αυτοκίνητά του και τις αντίστοιχες «τεράστιες εκπομπές» ρύπων τους.

Η Γκρέτα σήκωσε το γάντι και απάντησε στην πρόκληση με έναν μοναδικό τρόπο: «Ναι, παρακαλώ διαφώτισέ με. Στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com». Το email που έδωσε μεταφράζεται περίπου ως «μικροτσούτσουνη ενέργεια @ βρες κάτι να κάνεις στη ζωή σου .com».

***

Η Γκρέτα! Ένα παιδί . Τότε,  που οι περισσότεροι από τους υπεύθυνους , κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου για το κλίμα, το Σουηδεζάκι έβαζε  φωτιά στον κόσμο!

Τί όμορφες εκείνες οι ημέρες στον ΟΗΕ με τη μικρή Γκρέτα να κράζει τον ακροδεξιό Τραμπ!   Κράτησε ένα παιδί στους ώμους της την αξιοπρέπεια όλου του κόσμου.