Ο “Στρατηγός”…κορόνα, σκότωσε χιλιάδες στην πανδημία. Και ο ίδιος, ως άνεμος, καίει την Αττική αυτή την ώρα

Αττική: Στα 30 χιλιόμετρα το πύρινο μέτωπο, σοκάρει ο χάρτης της NASA

 

                                          ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Γιάννης Στουρνάρας . Ο αυτοφωράκιας του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνει τη χρεοκοπία της χώρας (  

 

 

1. Η  Ελλάδα  παρουσιάζει τον υψηλότερο δείκτη χρέους προς ΑΕΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση  και το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο. (Στην πρώτη θέση  είναι Ιαπωνία).

2. Η  κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τώρα , εκτόξευσε  το χρέος στα 406 δισ. ευρώ !  Την ίδια ώρα,  πανηγυρίζει -προπαγανδίζει τη  θεαματική μείωση του χρέους που  οφείλεται  φυσικά στον υψηλό πληθωρισμό.  Στην αφαίμαξη του λαϊκού  εισοδήματος,που οδήγησε  στη φτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της χώρας.

3. “Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Αθήνας Γιάννης Στουρνάρας εκτιμά ότι θα χρειαστούν 40 χρόνια για να ορθοποδήσει η  Ελλάδα.

**************

Για να καλύψει την εκτόξευση του χρέους σε πάνω από 400 δισ ευρώ ,η διεφθαρμένη “Χασίνα του Μπανγκλαντές της Ευρώπης” (λέγε με Κυριάκο Μητσοτάκη) δε φτάνει που λήστεψε μαζί με τη  “γαλάζια ακρίδα”  τα δανεικά που φόρτωσε σε όλους εμάς , βάζει τώρα χέρι και στα αποθεματικά των 36 δισ. που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τώρα πια, “βρισκόμαστε στο έλεος του θεού”!  Μια  και μόνο “αναποδιά” να συμβεί, ένα φυσικό, καταστροφικό φαινόμενο, μια νέα πολεμική σύρραξη στην περιοχή ή και ευρύτερα με άμεσες επιπτώσεις στις οικονομίες των χωρών, θα οδηγήσουν την  Ελλάδα σε στάση πληρωμών.

Η χρεοκοπία είναι εδώ.  Ξεκίνησε με την αλματώδη αύξηση του χρέους ,την ίδια ώρα που το καθεστώς το…. μειώνει τάχα, από τη μια πετώντας στα σκουπίδια το μαξιλάρι των 36 δισ. (μόνο μια τόσο διεφθαρμένη κυβέρνηση θα τολμούσε να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα) και από την άλλη  η μείωση  του χρέους-θηλιά  που έβαλε στο λαιμό στις γενιές των Ελλήνων για τα επόμενα 40 χρόνια  σημαίνει   καθημερινή αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος και  καταδίκη του μη προνομιούχου ΄Ελληνα σε αργό θάνατο.

 

Στέφανε, Κασσελάκη, ολοκλήρωσε, επιτέλους τις διακοπές σου στα κοσμοπολίτικα νησιά , την ώρα που βογκάει ο κόσμος από την ανέχεια και απάντησε ευθέως :

Μαζί με την ορντινάντσα του Κυριάκου Μητσοτάκη , τον Κωστάκη Χατζηδάκη και τον αυτοφωράκια του, το Γιάννη Στουρνάρα, δεσμεύεσαι    να στείλεις σε ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ(ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ)  ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ , ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΗΣ “ΦΑΜΙΛΙΑΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

_____________________________________________________________

Θεομηνίες, καταστροφές, πανδημίες, πόλεμοι. Η σανίδα σωτηρίας του καθεστώτος,

Τα   περιμένουν ως μάνα εξ ουρανού  στο καθεστώς  .Είναι το δικό τους «μαξιλάρι» σωτηρίας στο μέγα κίνδυνο, την επερχόμενη λαϊκή οργή (εκτός των πολλών άλλων), τώρα που έβαλε χέρι και  στο … μαξιλάρι των 36 δισ.

Από τα μεγάλα εγκλήματα κι αυτή η αλχημεία του «γόνου» της φαμίλιας  να μειώνει το χρέος… δια της αύξησής του. Δεν έχει ξαναγίνει σε παγκόσμια αναφορά !

«Ως κόρην οφθαλμού» όφειλε το διεφθαρμένο καθεστώς να κρατήσει αυτά τα αποθέματα, που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ  για ώρα ανάγκης. ΄Όπως κάθε συνετό σπίτι που κρατάει   από το υστέρημά του «κάτι στην πάντα»  για τα δύσκολα.

Ο Κυριάκος είναι τόσο ανήθικος. Δεν ορρωδεί  μπροστά σε τίποτα. ΄Εχει  ταυτιστεί πλέον με τη διαφθορά,   έγιναν  ένα.  Εδώ και δεκαετίες  το  συνώνυμο της λέξης «διαφθορά» ,είναι…Μητσοτάκης. Από παππού, πατέρα σε γιο ,κόρη και εγγόνια.

Γνωστό, πασίγνωστο στις παλιές γενιές.  Τώρα και στις νεότερες   που μαζί με τις μελλοντικές και για 50 τουλάχιστον χρόνια, θα νιώσουν  κι αυτές στο πετσί  τους, όσα  έχουμε υποστεί εμείς και οι πατεράδες μας από τα  δεινά της  ίδιας διεφθαρμένης φαμίλιας.

Ιστορικά όλα τα δεινά της χώρας  με αλυσιδωτές σχέσεις-αλληλοεπιδράσεις,  ξεκινούν από το 1965. Είναι η  χρονιά της Αποστασίας και της συνεργασίας Ανακτόρων και Κων. Μητσοτάκη για την επιβολή της δικτατορίας των στρατηγών, τους οποίους, όμως  …πρόλαβαν οι συνταγματάρχες.

Τη σκυτάλη  την παράλαβε τώρα  ο γιος. Για να ολοκληρώσει την καταστροφή. ΄Ετσι, όπως ποτέ στη νεότερη και σύγχρονη  ιστορία της χώρας δε  συνέβη σε τέτοια έκταση, εν καιρώ ειρήνης.

Μέχρι, ελπίζουμε, να κλείσει ο κύκλος της «φαμίλιας»  εδώ.  Να μην ακολουθήσει   μεταβίβαση  κοινοβουλευτικού «θρόνου» και σε άλλους Μητσοτακικούς γόνους.

Και θα κλείσει. Το ζητούμενο είναι σε φυλακή ή σε «διακοπές» στα νησιά της  αλλοδαπής  να απολαμβάνουν οι   «γόνοι»,  τους κόπους των κλεμμένων. Ο χρόνος που τα δαμάζει όλα και δίνει απαντήσει, θα δείξει.

΄Εχει φτιάξει ισχυρό (νομίζει) άλλοθι ο αναίσχυντος Κυριάκος  για τον όλεθρο που δεν είναι πια επί θύραις, αλλά μέσα. ΄Εκανε άσκηση «επί χάρτου», παλιότερα. ΄Όμως, στη διάρκεια της πανδημίας , προχώρησε σε   εφαρμογή του πλάνου. ΄Εκανε το ίδιο και με την εισβολή του δικτάτορα της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Φόρτωσε  όλα τα δικά του εγκλήματα, που συνειδητά διέπραξε  σε  τέτοιους… αστάθμητους παράγοντες  και ασύμμετρες απειλές!    Αυτά έφταιγαν.   Τέτοια ονόματα και χαρακτηρισμούς έδωσε στη διαφθορά, την αναισχυντία και την ανηθικότητά του.

Κάνει το ίδιο τώρα. Ο …αέρας φταίει που  καίγεται  η Αττική αυτή την ώρα. ΄Όχι γιατί  φρόντισε ο ανερυθρίαστος  να σκορπίσει δισεκατομμύρια  σε μίζες εξοπλισμών, απ΄ ευθείας αναθέσεις  και χορηγίες   τύπου Λινού, ,αντί να θωρακίσει τη χώρα ως αστακό από φυσικές καταστροφές. ΄Εχουμε αχρείαστα  Ραφάλ  15 και πάνω δισ για τον ανύπαρκτο  εξ Ανατολών κίνδυνο, αλλά  δεν υπάρχουν  πυροσβεστικά και άλλα μέσα να σβήσουν τις φωτιές ,όχι με άνεμο 100 χιλιομέτρων την ώρα, αλλά… 1000.

 Διέπραξε το ίδιο έγκλημα στην πανδημία. Πέταξε  για  άχρηστη λαμαρίνα  δισ  εισέπραξε   ένα σκασμό μίζες και άφησε χιλιάδες ανθρώπους να πεθάνουν σε γυμνά νοσοκομεία από ΜΕΘ  και  ιατρικό  εξοπλισμό. Μόνο για την Ελλάδα  η αιτία   που βρεθήκαμε στην πρώτη θέση  κακής διαχείρισης της πανδημίας, ήταν ο ιός.   Όχι, όμως και για τη Σουηδία και την  Ταϊβάν.

  Ο στρατηγός… κορόνα  τότε , έφερε την καταστροφή. Ο ίδιος , αλλά με το  άλλο όνομά του, αέρας ,καίει τώρα την Αθήνα . Η αλήθεια, όμως , είναι πως το  καθεστώς της διαφθοράς της μίζας και της ανηθικότητας ,άφησε το κακό να πάρει τέτοιες διαστάσεις καταστροφής. Κανένας ιός και καμιά φωτιά δε φταίει.

Θα κάνει το ίδιο τώρα που πήρε το κολάι  και σε μελλοντικές όμοιες  θεομηνίες. Σεισμούς, πλημμύρες, άλλα φυσικά φαινόμενα ,αφού η χώρα δε διαθέτει καμιά υποδομή για να τα αντιμετωπίσει.

Και όταν αυτό το μαξιλάρι των 36 δισ εκείνη τη εποχή, θα ήταν η σωτηρία και το έλεος, για να γιατρέψει τις πληγές,      δε θα υπάρχει γιατί ο «γόνος»  φρόντισε να το  εξαφανίσει, για να καλύψει  το μέγα έγκλημα. Τις πομπές ,μοναδικό φαινόμενο στον κόμο, να μειώνει το δημόσιο χρέος την ώρα που το εκτόξευσε στα ύψη. Και αυτή την ώρα η Ελλάδα  να είναι δεύτερο (!) στη σειρά  απ όλες τις  χώρες   του πλανήτη.

Και τί θα πει;   ΄ Οπως πάντα. -Δε φταίμε  εμείς, οι… στρατηγοί και οι ασύμμετρες απειλές τα  αποφασίζουν αυτά. “Με το θεό δεν τα βάζεις”!  Το γνωστό τροπάριο του  αναίσχυντου καθεστώτος. Το «μαξιλάρι» που ελπίζουν πως μια μέρα θα τους σώσει πάλι.

Και ο Κασσελάκης;  Πού είναι  ο αρχηγός της αξιωματικής  αντιπολίτευσης αυτή τη ώρα του κακού: Περιδιαβάζει στας Μυκόνους. Και απολογείται ως κατηγορούμενος για τις διακοπές  και τις   πισίνες,  αντί ως σκληρός κατήγορος, να σφυροκοπάει αυτή την ώρα που καίγεται   απ’  όλες τις μεριές  ο τόπος, το καθεστώς του εγκλήματος και των τραγωδιών της χώρας.

Τα άλλα  καλόπαιδα της επαγγελματικής  Αριστεράς πού βόσκουν; Ο Κουτσούμπας, δεν έχει χρόνο, διοργανώνει για να έχει επιτυχία το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Περιστέρι . Ο Ανδρουλάκης κονταρομαχεί με σημειώματα αλληλοκαρφώματος  για τις υποκλοπές με το άλλο, σοβαρό παιδί, του Γκεμπελιστάν,  το Βαξεβάνη.

Χρειάζονται  και τούτοι  τέτοιους στρατηγούς.  Είναι πανάκεια για πάσα, όμοια νόσο.   Το καλύτερο άλλοθι του συστήματος. ΄Ολων των πλευρών που πρωταγωνιστού στη φαρσοκωμωδία  της  κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.     Οι κυβερνώντες να “νίπτουν τα χείρας” τους  και οι οι…αντίπαλοί τους να τα ξεπλένουν με  τα…εμείς σας τα λέγαμε!

Ο απόλυτος εξευτελισμός του συστήματος. Με ευθύνη των ψηφοφόρων που το συντηρούν ,ασφαλώς. Τούτοι κι αν είναι ένοχοι και πρωταγωνιστές στην τραγωδία της χώρας!