Ευτυχώς, Στέφανε Κασσελάη, που δεν είσαι …”αριστερός” Πολάκης!  

1. «Καπιτώλιο αλά γκρέκα» βλέπουν οι «87»

Συνολικό πρόγραμμα παρουσίασε ο Πολάκης – «Τα κόμματα της Αριστεράς δεν είναι ενός ανδρός αρχή – Λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη»

2. Παύλος Πολάκης: «Η χώρα χρεοκόπησε το 2010 γιατί η οικονομική ολιγαρχία και το πολιτικό προσωπικό ήξερε πως θα μείνουν ατιμώρητοι. Αυτό γιατί υπάρχει ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης που είναι ελεγχόμενο από αυτό το σύστημα και καλύπτει ειλημμένες αποφάσεις”.

3. Σπίρτζης: Οι φασίζουσες πρακτικές του Κασσελάκη ντροπιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σπίρτζης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

4. Καρτερός για Κασσελάκη: Είναι στάση ανεύθυνου, ή και τυχοδιώκτη…

Ο Καρτερός καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάξουν κατά του ...

 

Αν μετρήσετε στα  Μέσα  προπαγάνδας της Δεξιάς σήμερα , όπως άλλωστε, όλες αυτές τις ημέρες μετά το πραξικόπημα των «163»  της Κυριακής , θα διαπιστώσετε πως  έχουν πλημμυρίσει από αναφορές,  δηλώσεις φωτογραφίες και παρουσίες    των πραξικοπηματιών , που, όπως από την πρώτη στιγμή  εμείς  εδώ  αποκαλύψαμε (ο συνταγματολόγος και σαματατζής Κοντιάδης από την… Πάντειο   ,ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος) , κατάργησαν το νόμιμο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ,  εισέβαλαν παράνομα   στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου και το κατέλαβαν.   Και  οι  καταληψίες σαν το   Πολάκη, Σπίρτζη, Γεροβασίλη, αλλά  και οι    άεργοι  (διαβάζεται  ρεμπεσκέδες,  ο άνεργος ,εννοιολογικά,    είναι άλλο)  Γκεμπελίσκοι  της Αυγής, διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους  για τη… νομιμότητα του    εγκλήματός τους  και καταριούνται,  σε «αριστερό»  πάντα  χαβά,  το  Αμερικανάκι σε όλους τους τόνους και τις νότες,  που ήρθε από το πουθενά και τους χάλασε τη σούπα και το φαγοπότι. Μαζί και την ησυχία της αμετροέπειας ,της αλαζονείας και την οίησής τους.

Κι αυτοί, μεν,  θα πάνε, όπως και οι προηγούμενοι, να κάνουν παρέα στον Ευκλείδη και την Ευτυχία. Κι όλοι αντάμα , “μνησθέντες  ημερών αρχαίων” θα θρηνούν.  «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις».   Θα είναι τότε, που ούτε έξω από το Open δε θα τον αφήνουν να   περνά  ο…πολύς Πολάκης. Και iefimerida.gr θα ζητάει ταυτότητα από το Σπίρτζη, για αναγνώριση. Εδώ θα είμαστε.

Τί  ρεντίκολο σε κάνει η φιλοδοξία και το συμφέρον, ρε  γαμώτο! Πόσο ανόητοι μπορεί να καταντήσουν οι άνθρωποι, που  κόβουν φλέβες    για το «διάφορο» και   την προσωπική τους ανάδειξη.  Χάνουν τον μπούσουλα, το μέτρο και το μέτρημα. «Τ΄  αυγά και τα πασχάλια»!

Αδίστακτοι, υβριστές, ασεβείς, προκλητικοί. Προπαντός, αμετανόητοι. Η αυτογνωσία είναι από τις ύψιστες αρετές, όχι  ως προσόν πολιτικό – κοινωνικό  μόνο, αλλά  και στην προσωπική του καθενός ζωή. Τον προφυλάσσει από παγίδες, πτώσεις,  εξευτελισμό. Καληώρα, από τη  διαπόμπευση  και το ρεζιλίκι  όλων αυτών των   ανδρείκελων    του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, που έχουν  πάθει (υποκρίνονται)  ομαδική και ατομική αμνησία.  Πέρα από παράκρουση.

-Μιλούν για «τραμπισμό» του Κασσελάκη, οι συνεργάτες  και τα συνεταιράκια του ΄Ελληνα Τραμπ  («Ναζί χωρίς στολή), Πάνου Καμένου!  Λες και δεν ήταν ο  «πολύς Πολάκης» και όλη η σημερινή συμμορία των πραξικοπηματιών ,  που συμποσιάζονταν  με αλλαξοκωλιές  μια ολόκληρη ,έστω και μη ολοκληρωμένη, κυβερνητική θητεία με τον ακροδεξιό και Εβραιοφάγο     Δημήτρη Καμένο και το ΝεοΟρθόδοξο Κώστα Ζουράρι (μεταξύ μας ο Ζουράρις, ακροδεξιός από τη γνωστή… μαλάκυνση εγκεφάλου που τον κατατρύχει μια ζωή).

-Μιλάει  ο “πολύς Πολάκης”  για ατιμωρησία της Δεξιάς των χρεοκοπιών,  όταν ο ίδιος και όλα τα μέλη  της συριζιανής  καμαρίλας υπέγραφαν την “ομερτά”  του  αρχηγού  των  “Αγανακτισμένων  του Συντάγματος”,  Αλέξη Τσίπρα ,για να θέσουν  στο δικαστικό απυρόβλητο τον Κώστα Καραμανλή, τον   υπεύθυνο της πρώτης χρεοκοπίας.   Και φταίει η Δικαιοσύνη μόνο γι΄αυτό.  Οι συνωμότες  και οι πολιτικοί  απατεώνες της «Αριστεράς»   «νίπτουν τας  χείρας» τους (πάλι) σήμερα.

Αυτή την ιδεοληψία εννοούν και συμμερίζονται ως “Αριστερά”, οι κομματικοί   καριερίστες-κρετίνοι.  Και είναι, ασφαλώς τόσο… αριστεροί, όσο ο Φλωράκης στα  δικά του, σταλινικά τούτος, συμπεθεριά (διάβαζε παλιότερη “ομερτά”) στο βρώμικο ’89  με τον  αρχιερέα  της διαφθοράς  και της Αποστασίας Κων. Μητσοτάκη.

Ευτυχώς, Στέφανε Κασσελάη που δεν είσαι …αριστερός Πολάκης!   Και μείνε τέτοιος. Διάρρηξε κάθε επαφή και σχέση, τόσο με τη Δεξιά (Ακροδεξιά τώρα πια) παλαιοκομματική μαφία, όσο και με τους καριερίστες  της «Αριστεράς» ,  τους επαγγελματίες  της  δημαγωγίας  και του λαϊκισμού.

Μείνε, ως έχεις. Και συνέχισε να τους «βγάζεις τη γλώσσα»  κάθε φορά . Μόνο αυτή τη…γλώσσα , καταλαβαίνουν.