Χαρτοφυλάκιο Τζιτζικώστα. Η …Ούρσουλα βγάζει την υποχρεώση για τα τραπεζώματα στα Μητσοτακικά Χανιά.

Στα Χανιά η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν φιλοξενούμενη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Στα Χανιά η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν φιλοξενούμενη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Μητσοτάκης για το χαρτοφυλάκιο Τζιτζικώστα στην Κομισιόν: Μεγάλη επιτυχία της χώρας μας

Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας

΄Ερευνα στις  ΗΠΑ για τα Τέμπη: Τουλάχιστον 30 άτομα απανθρακώθηκαν ακαριαία

Τέμπη μνημόσυνο

Στο φως έρχονται στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων. Καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Τέξας   αποκαλύπτει   τί συνέβη αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Τα συμπεράσματα του καθηγητή Φαϊσάλ Καν έρχονται να επιβεβαιώσουν και τα ευρήματα του πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων.

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε αρωματικούς υδρογονάνθρακες, οι οποίοι προκάλεσαν έκρηξη κατά τη σύγκρουση και θερμοκρασίες άνω των 1.000 βαθμών, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 30 από τα 57 θύματα να απανθρακωθούν ακαριαία.

****

 

‘Ο,τι θεωρεί  ως επιτυχία – κατάκτηση   το καθεστώς  Μητσοτάκη  και επαίρεται γι   αυτό,  είναι στην πραγματικότητα απάτη, τραγωδία και  όνειδος για τη χώρα.

Το χαρτοφυλάκιο του (πλην των άλλων και βασιλικού ανδρός) Απ. Τζιτζικώστα ,  είναι μια ακόμα απελπισμένη  προσπάθεια να συγκαλύψουν οι φονιάδες στην Ελλάδα το έγκλημά τους στα Τέμπη.  Αλλά είναι  και η  απόδειξη του εξευτελισμού της Ε.Ε  που  γίνεται φανερό πλέον πως  τα όργανά της (λέγε με, εν προκειμένω, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν )  διαπλέκονται ως οι τελευταίοι,  κοινοί κρετίνοι  σε κομματικές αλλαξοκωλιές. 

Αίσχος!

Τί έχει να πει η  Ευρωπαία εισαγγελέας  Λάουρα Κοβέσι; Θα περισώσει το γόητρο και την αξιοπιστία μιας ,καταρρακωμένης πια (και όχι μόνο από  τα εγκλήματα της…Ουρσουλίνας Φον Ντερ Ράιχ )  και ετοιμόρροπης Ευρωπαϊκής   ΄Ενωσης;   

.