Η  ιδεολογική απογύμνωση του «αριστερού»  παλαιοΣΥΡΙΖΑ από  11 Δεξιούς  βουλευτές  του Μητσοτάκη!

11 «γαλάζιοι» βουλευτές «σεντράρουν» Χατζηδάκη: «Δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία»

11 «γαλάζιοι» βουλευτές «σεντράρουν» Χατζηδάκη: «Δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία»

Τις καταχρηστικές πρακτικές τραπεζών και funds εις βάρος των «απροστάτευτων δανειοληπτών» (ακόμα και για περίπτωσης πρώτης κατοικίας) στηλιτεύουν με Ερώτηση τους προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, 11 βουλευτές της ΝΔ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση στη «γαλάζια» πολυκατοικία ανασυντίθεται και αποκτά πεδίο έκφρασης δια των μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα, οι Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Γιόγιακας, Θανάσης Δαβάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Άννα Καραμανλή, Θεόδωρος Καραόγλου, Χρήστος Μπουκώρος, Μάριος Σαλμάς, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Μάξιμος Χαρακόπουλος στην Ερώτηση με θέμα: «Απροστάτευτη η περιουσία των δανειοληπτών, εγγυητών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων» επισημαίνουν πως μπορεί να λύθηκε το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, ωστόσο, «το ίδιο δεν συνέβη με τους δανειολήπτες, οι οποίοι έχοντας απέναντι τους πλέον κερδοσκοπικές ιδιωτικές επιχειρήσεις με έδρα εκτός Ελλάδας και όχι τις εγχώριες τράπεζες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του πλειστηριασμού της περιουσίας τους και κυρίως της κατοικίας τους που δείχνει να είναι η βασική προτεραιότητα των funds για την απόκτηση κερδών».

****

Πολλά τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ ,που δε θα μπορούσε  (δε θα ήταν  επιτρεπτό)  να  διαπράξει ένα κόμμα, αυτοδιαφημιζόμενο ως αριστερό, με κυβερνητική εξουσία . Να αφήσει στα χέρια των   πιο αισχρών εκπροσώπων   της οικονομίας της Αγοράς,  αυτών των τραπεζιτών, το «κεραμίδι του φτωχού».

Το έκανε κι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, του Βαρουφάκη, του Λαφαζάνη και του Φίλη. Παράδωσαν στα Funds τα σπίτια του πενόμενου κόσμου. Εκείνων που δεν ευθύνονται , γιατί ο κολλητός του Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Καραμανλής, χρεοκόπησε τη χώρα .Και άφησε στο έλεος των κάθε είδους αρπακτικών την πλειοψηφία των Ελλήνων,  χρόνια τώρα. Και αντί να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα, τιμωρούνται εκείνοι, που κάθε φορά ,  είτε τους ληστεύουν οι συμμορίες της εξουσίας,  είτε  τους  εξαπατούν με τη  δημαγωγία, μια ζωή.

   Δεν είναι έγκλημα μόνο του Μητσοτάκη και του Ντογιάκου η εξόντωση  των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.  ΄Αλλωστε, «δεν έφταιγαν οι ίδιοι», Δεξιοί ήταν.  Δεν περιμένεις από βρώμικη πηγή, να τρέξει καθαρό νερό.

Ο Τσίπρας με τη Θάνου;  Τί σόι «αριστερή » κυβέρνηση, αλήθεια, ήταν εκείνη, που  άφησε   τον κυβερνητικό συνέταιρο ,  Πάνο Καμένο,  να χρεώσει με δισεκατομμύρια  τον ελληνικό λαό για την     εντελώς  αχρείαστη αναβάθμιση των F-16 (το περίφημο σκάνδαλο του  σούπερ deal), εγκαταλείποντας  την πρώτη κατοικία του οικονομικά εξοντωμένου δανειολήπτη στους θύτες του;

 

 

 ΄Ελα, όμως, που όλα εδώ  πληρώνονται! Ποιος περίμενε το σημερινό κατάντημα της παλιάς  παρέας του Αλέξη Τσίπρα;  Πλην των άλλων,   να τους «βάζουν τα γυαλιά», να τους «κολλούν στον τοίχο»  βουλευτές του Κυριάκου  Μητσοτάκη, που ζητούν να γίνει αυτό που δεν έκανε η…πρώτη φορά αριστερή μας κυβέρνηση!

Πώς το έλεγε ο Ξέρξης; «Οἱ μὲν ἄνδρες γεγόνασί μοι γυναῖκεςαἱ δὲ γυναῖκες ἄνδρες”!  Η Δεξιά να στέκεται σήμερα  στο πλευρό  του  καταπιεμένου και η  Αριστερά   να   ξερνάει τα σωθικά της απο τις μαχαιριές που τις καταφέρνουν  οι “πεμπτοφαλαγγίτες” της αισχρής νομενκλατούρας της.

 

“Σημεία των καιρών” και τούτα!