Πόσα είναι τα κιλά σας σήμερα , κυρία Νοτοπούλου μας ;

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, όπου για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες της για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε -χωρίς λεπτομέρειες- να εννοηθεί περιεχόμενο μηνυμάτων που δέχθηκε από τον πρώην πρόεδρο, ενώ ανέφερε και τι ακριβώς του είχε απαντήσει

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε sms Κασσελάκη: Είναι θρασύδειλος -Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω.

 

Κατερίνα Νοτοπούλου, Στέφανος Κασσελάκης

 

iefimerida.gr

****

΄Αγριος ανταγωνισμός έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό μεταξύ των πρώτων  παλαιο-κομματικο-Συριζαίων  εμπόρων ,που βγήκαν στην αγορά και πουλούσαν  (με την…οκά  τούτοι ,ως «παλαιών ημερών» δεινόσαυροι ),  αριστεροφροσύνη.   Μετά, όμως, το άδοξο τέλος της  ομαδικής παρουσίας  αυτών των «11»  μεγαλεμπόρων  στις  Αγορές ,που κήρυξαν τελικά  πτώχευση,  οι απαιτήσεις   αυξήθηκαν.

Δεν αγοράζουν πια ο  Ράπτης, ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης εμπόρευμα  αχαμνό    από τους νέους μεταπράτες .  Ούτε σε οκάδες. Σε κιλά, φρέσκο και  μπόλικο. ΄Η σπάζει η  ζυγαριά από την πραμάτεια     ή ,άστο καλύτερα, τράβα παρακάτω να πουλήσεις.

Να ομολογήσουμε πως  από την Κυριακή της  αναίρεσης της … Τιμίας (διάβαζε αφελούς) κεφαλής Κασσελάκη εκ των εκατόν εξήκοντα τριων  αποκεφαλιστών,  και ύστερα , η Ηρωδιάς και η η Σαλώμη (κατά κόσμο Γεροβασίλη και Νοτοπούλου), όντως τα …σπάνε.  Πουλάνε με το κιλό τούτες  αριστεροφροσύνη. Και φεύγει το πράμα στην εμποροπανήγυρη που βγήκαν, σα μαρούλι.

Η  πραμάτεια  της  Γεροβασίλη είχε μέχρι  αμπέχονα και γαλότσες.  Ως πιο βλαχαντερή,   εξ ΄Αρτης τούτη.  Η Νοτοπούλου  πιο μοδάτη.  Η δικιά της ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνει και μπούλινγκ.  Είναι προϊόν της εποχής  και   πουλιέται , εξαιρετικά το   Σεπτέμβρη που ξεκινούν   τα σχολειά.

Βεβαίως, υπό άλλες συνθήκες , η  Νοτοπούλου είμαστε σίγουροι   πως στο επιχειρηματικό  της μυαλό , θα πήγαινε πρώτα στη…  σεξουαλική παρενόχλησή της από Κασσελάκη.  Πιο βαρύ, αλλά και τούτο της μόδας. Και πουλάει σαν τρελό, ωσαύτως.

΄Όμως, υπό άλλες, όπως είπαμε,  συνθήκες.Γιατί στην περίπτωση  Κασσελάκη, δε θα της έβγαινε παρενόχληση ή  βιασμός για τους… ευνόητους λόγους.    ΄Ετσι ,περιορίστηκε στις καταγγελίες περί bullying !  Με  ό,τι σημαίνει  στα  νεοαγγλοσαξωνικά  η λέξη.

Υπονοεί και νεότητα!  Υπάρχουν συνειρμοί. Συνήθως , η σχολική βία   δεν ταιριάζει μεταξύ… σιτεμένων .   Είναι σχεδόν αποκλειστικότητα  ανάμεσα σε  τινέιτζερ.  ΄Όπως  ακριβώς, μοστράρεται , φρέσκια- φρέσκια  στα κανάλια τον τελευταίο καιρό, η μητέρα του ΄Εθνους  μας.

 

 

Τί έχετε, άλλο για (ξε)πούλημα σήμερα κυρία Νοτοπούλου μας;  Σε κιλά θα είναι πάλι ή θα περάσουμε σε τόνους;   Πάντως,  ό,τι και  να  διαθετει  η παραγωγή σας  για  χωματερή θα είναι.  Το μόνο σίγουρο.

΄Οταν ο πέτσινος αριστερός  αποσυντίθεται σε μόρια έσχατης εξαθλίωσης,  εμείς εδώ , λέμε  συνήθως και  μη χειρότερα!   Αλλά  για δαύτους , τέτοια,  δεν υπάρχουν παρακάτω.