Μητσοτάκης: Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε! Τέτοια Ελλάδα θέλουν μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη “γαλάζια ακρίδα” του!

iefimerida.gr:

1.Ο Κ. Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία: “Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε”.

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εύζωνα που συγκινήθηκε στην τελευταία του υπηρεσία

2.Μητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: «Η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο ισχυρή, αδιαπραγμάτευση η θωράκιση της χώρας»

 

3. Φρεγάτες Belharra: Τα υπερόπλα που θωρακίζουν το Αιγαίο -Δυνατότητα για πύραυλο SCALP NAVAL εμβέλειας 1.000 χλμ.

 

4. Ο Δένδιας ανακοίνωσε την απόκτηση και 4ης Belharra -Δείτε βίντεο και φωτό από την καθέλκυση της 2ης φρεγάτας, «Νέαρχος»

 

***

 Για το λόγο που δεν πάει στον αστυνόμο ο κλέφτης να απολογηθεί, για τον ίδιο  λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τολμάει να βγει να  πει  στους ΄Ελληνες,  τί έχει αλλάξει  στη στρατιωτική  ισχύ των δύο χωρών μετά τα δισεκατομμύρια  που πέταξε (μόνο και μόνο  για να εισπράξει μίζες) για άχρηστη λαμαρίνα.  ΄Εχει το θάρρος ή έστω το θράσος να απολογηθεί;

Να σας πουν οι ειδικοί ,λοιπόν, με τους υπολογισμούς  τους, συνταγμένους στην πάσα λεπτομέρεια:

Στη λίστα  των ισχυρότερων στρατών στον κόσμο,  η Τουρκία   κατέχει σήμερα  την 10η  θέση  (και  κατ΄ άλλους   υπολογισμούς την 11η) και η Ελλάδα με τις..φρεγάτες και τα Ραφάλ του φίλου  του Κυριάκου και συνέταιρου,  Μακρόν   την 30η !  

 

΄Οσο οι  πέτσινοι Αριστεροί   τρώγονται μεταξύ τους για τις καρέκλες και τα οφίτσια, οι Δεξιοί θα… τρώνε με χρυσά κουτάλια. Χειροκροτήστε, τους άφρονες και αλαζόνες . Αντιδεξιοί μεν στα λόγια , νεροκουβαλητές του Κυριάκου   και της «γαλάζιας ακρίδας» του   στην πράξη.