Το πρόβλημα των (Παλαιο)Συριζαίων είναι σεξουαλικό.  Δεν είναι  πολιτικό.  Κι ας λένε . Είναι καθαρά… φροϋδικό!     

Παύλος Πολάκης:

Πολάκης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι 87 την έχετε κάνει τη μ@λακία!» – «Εγωπαθής νάρκισσος» ο Κασσελάκης

«Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά. Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό.  Για να λέμε όλη την αλήθεια εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλακία με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος – παραπεσμένος πρίγκηπας. Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος”.

 

΄***

“αν έρθει κανονικός κόσμος να φηφισει…”

Ώστε, όλοι  όσοι  (υπο)στηρίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι  … μη κανονικοί,  Παύλο Πολάκη;  Ανώμαλους τους έλεγε  εκείνος ο ανεκδιήγητος Δεσπότης Καλαβρύτων.   Θυμάσαι;  Δεν είσαι, όμως,  διαφορετικός  και συ απ΄ όλους αυτούς  τους   παντελονάτους Ελληνάρες   μιας εποχής που (ευτυχώς) ) έχει  παρέλθη  ανεπιστρεπτί.

Για να καταλάβουμε. (Όχι πως δεν ξέρουμε) .   «Κανονικοί» ποιοι  είναι δηλαδή;  Οι «μαυροπουκαμισάδες»    που σε ψηφίζουν και ζέχνει ο τόπος  που πατούν από τη βαρβατίλα;

 Καταλάβατε, αδέρφια, γιατί  αυτή την  «Αριστερά»  του Πολάκη  της Γεροβασίλη , του Ευκλείδη και του Φίλη  την αποκαλούν  έκτρωμα και βλασφημία ;  Οι «΄Αγιοι της Αριστεράς»  σαν το  Χρόνη Μίσσιο , τους  ξεμπροστιάζουν.  Με βδελυγμία και σιχασιά.  ΄Οχι τίποτα…άσχετοι.

Να το ξαναπούμε.  Το πρόβλημα των (παλαιο) Συριζαίων είναι καθαρά σεξουαλικό. ΄Εχουν  σοβαρό θέμα.   Δεν είναι καν  πολτικό.  Κι ας λένε . Είναι καθαρά… φροϊδικό το κουσούρι της ομοφοβίας τους.