Στέφανε Κασσελάκη, η συντριβή σου θα είναι σίγουρη, αν προσπεράσεις κι εσύ με αδιαφορία  το μέγα ζήτημα της τιμωρίας των εγκλημάτων του καθεστώτος (2ο)

Στέφανε Κασσελάκη,

Η κακοδαιμονία της χώρας οφείλεται κατ΄ εξοχήν στη  ατιμωρησία των   ενόχων.  Στην κομματική ζωή της  Ελλάδας δεκαετίες τώρα, με αποκορύφωση τη διακυβέρνηση  της χώρας από το Μητσοτακικό καθεστώς, ισχύει η   περίφημη  αρχή  του ακροδεξιού  Ντόναλντ  Τράμπ (αντιγραφή της γκεμπελικής επινόησης του ναζιστικού καθεστώτος):   Θυματοποίηση των θυτών και  ενοχοποίηση  των θυμάτων!

Αν δεν εμπεριέχει  ο πολιτικός σου λόγος από εδώ και ύστερα , αυτή την τεράστια «παράγραφο» της τιμωρίας  του καθεστώτος που διέπραξε στα χρόνια  που κυβερνά τον τόπο, δε  θα πρόκειται για φρέσκο, διαφορετικό,   πολιτικό ,αντί κομματικό,  λόγο.  Θα είναι παλαικοκομματικός και ως ως τέτοιος δημαγωγικός.  «Μια από τα ίδια»!

Είναι ιστορική αναγκαιότητα   να συντριβεί η χειρότερη  κι από τη διαφθορά και τη διαπλοκή,  παθογένεια της χώρας. Η ατιμωρησία των ενόχων και η αντιστροφή της ενοχής.

Στέφανε Κασσελάκη,

Υπόγραψε ΣΗΜΕΡΑ πολιτικό συμβόλαιο πως  δεσμεύεσαι   να φέρεις στο εδώλιο του κατηγορουμένου της συστημικής δικαιοσύνης και να ζητήσεις βαριές ποινές για όσα στελέχη   του  Μητσοτακικού  καθεστώτος   διέπραξαν τα παρακάτω   εγκλήματα.   “Ανοσιουργήματα” τα περισσότερα . Και ας μην τα χαρακτηρίζει με αυτό τον  ιδιαίτερα ηθικού βάρους,  όρο  ο συστημικός νόμος. Υπέρτερος,όμως,  είναι ο άγραφος  νόμος της Φύσης,που τα θεωρεί και τα τιμωρεί,ως τέτοια:

1. 20.000 νεκροί εκτός ΜΕΘ στην πανδημία, η σωτηρία των οποίων…μπορούσε  να περιμένει κατά την κυβερνητική  αμετροέπεια!  Όχι, όμως και οι μίζες από τα δισεκατομμύρια που την ίδια εποχή πετάχτηκαν κυριολεκτικά  στα σκουπίδια  για άχρηστα Ραφάλ και φρεγάτες.  Η απουσία  σοβαρής και σκληρής  ανάδειξης    του  μεγάλου  αυτού εγκλήματος  από την μείζονα Αντιπολίτευση του παλαιοΣύριζα  ,καθιστά όλα τα στελέχη της Κουμουνδούρου συνυπεύθυνα και συνένοχα. 

2. Εκατοντάδες  «κολασμένοι της γης» ,πνιγμένοι με τα μωρά στο χέρι στις επαναπροωθήσεις . ΄Οπως στο «έγκλημα της Πύλου»,που   είναι από τα μαγελύτερα όμοια εγκλήματα στην Ευρώπη  τα τελευταία χρόνια . Καμιά δυναμική αντίδραση  για το ανήκουστο αυτό έγκλημα από την Αντιπολίτευση ,όμως. Ούτε μια μαζική  διαδήλωση,  ένα πανελλαδικό συλλαλητήριο  για να αναδείξει το μέγεθος, ειδικά ενός  τέτοιου   εγκλήματος.

3. 70 ,ίσως και περισσότερα ,  θύματα  στο σιδηροδρομικό έγκλημα των  Τεμπών .Μια τραγωδία που στοιχειώνει τον τόπο , ως ΄Ύβρις, όχι μόνο  με ατιμώρητους τους θύτες, αλλά και προκλητικούς σκευλευτές και τυμβωρύχους . Θύματα (!)  του δικού μας μένους και της μικρότητας , που ζητάμε την τιμωρία τους !   Και πάλι η Αντιπολίτευση, πέρα από τα λεκτικά ,λαϊκίστικα πυροτεχνήματα, δε φρόντισε να  «κατεβάσει κόσμο στα πεζοδρόμια και τις πλατείες» για δυναμική αντίδραση και καταγγελία.        

 4. Η δεύτερη χρεοκοπία –φτωχοποίηση της χώρας ,την οποία , τεχνηέντως με  παραποιημένα στοιχεία, αποκρύπτει το καθεστώς σε  ανίερη συγκάλυψη   με την εξαγορασμένη   μαφία των Γκέμπελς που εισέβαλε και άλωσε με  πρωτοφανή  προκλητικότητα  τον ιερό χώρο της δημοσιογραφίας , ειδικά τα τελευταία  χρόνια. Επιτέλους, κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή  για το  “σερί”   των χρεοκοπιών όλα αυτά τα χρόνια!   Με βασικό ένοχο  τον «ανιψιό» Καραμανλή.  Και  με τον «υιό» Μητσοτάκη, ως ατιμώρητος ο πρώτος,     να επαναλαμβάνει αυτή την ώρα το ίδιο έγκλημα της  «εσχάτης προδοσίας». 

5. Η, με «αποχρώσες ενδείξεις» , συντελεσθείσα «βία και νοθεία» στις  «εθνικές» εκλογές του 2019 και 2023, που τεκμαίρεται , τόσο   από  τις καταγγελίες των  ειδικών , όσο και  από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης  που παρουσιάσαμε  την περασμένη Κυριακή . Το ιστορικό    συμπέρασμα  είναι   πως συντελέστηκε η  νοθεία.   Οι αριθμοί δεν μπορούν να κάνουν λάθη, ούτε να ψεύδονται, αν  δεν έχουν προγραμματιστεί  οι «μηχανές»    να αλλάζουν, να αλλοιώνουν   τους  υπολογισμούς  τους. Κι τέτοια  παρέμβαση «ανθρώπινου χεριού» στη διαδικασία καταμέτρησης ,ομαδοποίησης και μεταφοράς    των ψήφων στις δύο τελευταίες εκλογές, φαίνεται καθαρά πως υπήρξε.   

6. Η εγκληματική παράδοση από το καθεστώς  σε αγαστή συνεργασία με τραπεζίτες και ανώτατους  δικαστές,  εκατομμυρίων δανειοληπτών στη μέγγενη των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας  των αδίστακτων  Funds. Η ευθύνη  τους εγκλήματος της πρώτης χρεοκοπίας από την κυβέρνηση Καραμανλή, βασική αιτία  που συσσωρεύτηκαν  τα τελευταία χρόνια τέτοιος όγκος από «κόκκινα δάνεια»,  μετατοπίστηκε  και βάρυνε τους ώμους των  θυμάτων,  τους ανύποπτους  δανειολήπτες.  Κι εδώ η συνενοχή του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε  αναμφισβήτητη και καθοριστική η αδιαφορία  (εμείς τη χαρακτηρίζουμε σκοπιμότητα) να διευθετήσει ως κυβέρνηση το τεράστιο  κοινωνικό αυτό πρόβλημα . Η προδοσία της  εκείνη, επέτρεψε σήμερα στου τραπεζίτες να στήσουν πάρτι σε βάρος  του ευάλωτου οικονομικά  ΄Ελληνα .   

7. Η συγκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου της Νovartis  από την κυβέρνηση της  Ν.Δ , του ΠΑΣΟΚ και του Παλαιου ΣΥΡΙΖΑ  που εκτός της ατιμωρησία των δραστών , εγκαινίασε, όπως  αναφέραμε και τη ναζιστική –τραμπική  μέθοδο  με την ανηλεή προπαγάνδα ο θύτης να καθίσταται  κατήγορος και  θύμα  και το θύμα κατηγορούμενος και θύτης.            

Η ΟΡΓΗ  είναι τεράστια. Το ποτήρι ξεχείλισε , Στέφανε Κασσελάκη.  Αν προσπεράσεις κι εσύ με αδιαφορία ή υποτονικότητα το μέγα αυτό ζήτημα της τιμωρίας των εγκλημάτων του καθεστώτος (και όχι μόνο του Μητσοτακικού), η συντριβή  σου  θα είναι σίγουρη.

Ακόμα περισσότερο αυτή την ώρα,  που το Σύστημα,  σου προετοιμάζει τον όλεθρο.  Με  ένα άλλο ,  μεγαλύτερο από όλα τα προηγούμενα,  έγκλημα,  όπως  θα αναλύσουμε σύντομα.