Γκεμπελικές «ειδήσεις»…αφασίας για γέλια και για κλάματα.

Ενδεικτικά, ευτράπελες, αλλά ταυτόχρονα και τραγικές ειδήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά) ,όπως τις επιλέγει  ή τις κατασκευάζει   ο άρρωστος από τον ιό της παραπληροφόρησης, πληθυσμός   στο Γκεμπελιστάν (εξ ου και “κίτρινες”  οι πένες τους), έχει το μενού σήμερα εδώ. Υπάρχουν εν αφθονία, δε  λείπει ποτέ τέτοιο υλικό σε καθημερινή  βάση . 

 Ας κάνουμε την αρχή με τις παρακάτω επιλογές :

 

 Στους «πρόθυμους» του Παρισιού ο Μητσοτάκης λίγο πριν συναντήσει τον Νετανιάχου στο Ισραήλ

Στους «πρόθυμους» του Παρισιού ο Μητσοτάκης λίγο πριν συναντήσει τον Νετανιάχου στο Ισραήλ

Documento

 

Οι «πρόθυμοι» στο Παρίσι για την Ουκρανία – Η ατζέντα και τα παζάρια

 

Εμανουέλ Μακρόν

 

efsyn.gr

Κρίμα για τον …νομπελίστα Γκεμπελίσκο  Βαξεβάνη και τους … επαίτες (για “ξεκάρφωμα”)   της κολεκτίβας Συντακτών  που ο Μητσοτάκης δεν είναι «πρόθυμη» ορντινάντσα του Πούτιν (“Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί”, αλλά  ο …παράς  δεν την αφήνει»)

 

 

Bloomberg: H Ελλάδα δίνει πολύτιμα μαθήματα στην Ευρώπη για τις αμυντικές δαπάνες -«Σε πέντε λεπτά σηκώνουν Ραφάλ»

Μαχητικά Rafales της ΠΑ της Ελλάδας

iefimerida.gr”

 Με  15 δισ και βάλε   στο ταμείο του Μακρόν , σίγουρα σηκώνεις τα Ραφάλ, σε πέντε λεπτά.  Και  δεν έχει καμιά σημασία  α. αν οι άλλοι απέναντι  σηκώνουν τα δικά τους (κι ας μην είναι  Ραφάλ)  σε δύο λεπτά και β. αν διαλέγεις να σκοτώσεις 20.000 ασθενείς στην πανδημία στα ράτζα των άδειων νοσοκομείων από κρεβάτια και  ΜΕΘ.  Ο καθείς με τη “λογική” και  τις επιλογές του.

Άδωνις για το σύνθημα των δοκίμων: Μην πετροβολούμε τα παιδιά, είμαστε περήφανοι για τον πατριωτισμό τους

iefimerida.gr

“Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμμτα θα μάθεις”.   

 

Καρκάς για Μπιμπίλα: Φύλαγε τσίλιες έξω από τα καμαρίνια για να πηγαίνει ο Φιλιππίδης με τη μία και την άλλη

 

Σπύρος Μπιμπίλας και Γιώργος Καρκάς

iefimerida.gr

Αυτό το…παιδί ο Σπυράκος, κι αν είναι για γέλια και για κλάματα. Τελικά  απ΄όπου κι να τον πιάσεις, λερώνεσαι.  Και πώς να μείνεις καθαρός, αν  είσαι μούτσος στο καράβι της θυγατέρας του  υπαλλήλου των Βαρδινογιάννηδων;   (Θου,Κύριε…”).