Θ. Κολυδάς. Από τη μετεωρολογκή τρομολαγνία στην εθνικιστική, ακροδεξιά υστερία.

Ο Θοδωρής Κολυδάς υπέρ της «εκκαθάρισης» στον Άγνωστο Στρατιώτη: Είναι ιεροί τόποι σε όλες τις χώρες του κόσμου

Ανάρτηση για τα μνημεία του Άγνωστου Στρατιώτη σε όλο τον κόσμο έκανε ο μετεωρολόγος και πρώην διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.
Σε ανάρτησή του, όπου δημοσιεύει άρθρο με αναφορές σε μνημεία του Άγνωστου Στρατιώτη σε χώρες του κόσμου, τονίζει ότι πρόκειται για «ιερούς τόπους εθνικής μνήμης, όπου ο σεβασμός και η σιωπή αντικαθιστούν κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης
iefimerida.gr
Tsoliades (Tsolias) shifting position during change of the ...

Ο τρομολάγνος   μετεωρολόγος ,  σε     ρόλο  τσαλατάνων της παλιάς …επιστήμης του Μεσαίωνα  και  εν  διατεταγμένη  υπηρεσία σήμερα,  ξαναχτύπησε. Από τους Αρμαγεδώνες του καιρού και την    υστερία  της παραπληροφόρησης   στην εθνικοφροσύνη των “ιερών και οσίων” και τούτος.  Μεστή ασφαλώς από τις γνωστές , (ακο)δεξιές κορώνες  και με υπογραφή  σφογγοκωλάριου  στον “πάπα”  του διεφθαρμένου, κυβερνητικού κονκλάβιου.