Οι “γνωστοί άγνωστοι” της  “Ε.Ο 17 Νοέμβρη”.

 

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:

“Δεν υπάρχει νέο κύμα τρομοκρατίας»

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα τρομοκρατίας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέκλεισε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο”. (iefimerida.gr)

______

Οι “γνωστοί άγνωστοι” της  Ε.Ο 17 Νοέμβρη.

Ο υπουργός «προστασίας» του πολίτη, που  όμως   δεν μπόρεσε να …προστατεύσει τα θύματα της  δολοφονικής επίθεσης των αποβρασμάτων στη Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρος πως τούτη τη φορά θα τους πιάσει τους «γνωστούς, άγνωστους» . Για τη Δημοκρατία, ρε γαμώτο!  Το κράτος δικαίου και την πολιτεία της ευνομίας!  Για γέλια; Τούτη τη φορά, όχι. Για πολλά σιχτίρ και  αναθέματα.  

 Ας σοβαρευτούμε.  Το ερώτημα παραμένει ίδιο χρόνια  από την εποχή της «Μεταπολίτευσης», αν θυμάμαι καλά, ως σήμερα. Το ελληνικό  κράτος ,ως οργανωμένο σύστημα εξουσίας και με συνέχεια, ανεξάρτητα από τις κυβερνήσεις που το  «εκπροσωπούν», γνωρίζει όλους αυτούς, που τους αποκαλεί  “μασκοφόρους” , “γνωστούς- άγνωστους”  και “τρομοκράτες”.  Αλλά, αν τους γνωρίζει, γιατί δεν τους πιάνει;  Αν όντως έχει τις “ταυτότητες”   εκείνων που διαπράττουν σοβαρά εγκλήματα, όπως δολοφονίες, ληστείες και παρεμφερή, αλλά δεν τους συλλαμβάνει, τότε κάτι άλλο συμβαίνει. Και πάντως  εντελώς ακάθαρτο και σκοτεινό.

Να εξηγηθούμε με την κατάθεση  ιστορικών  αποδείξεων για όσα υποστηρίζουμε. Να γυρίσουμε     για πολλοστή φορά στο θέμα  στο οποίο αναφερθήκαμε και χτες  με  αφορμή τη δολοφονία της  τραγικής γυναίκας στη Θεσσαλονίκη  από τα ρεμάλια -μπαχαλάκηδες και χούλιγκαν. Να πάμε παλι  στους   «γνωστούς  -αγνώστους» της  Ε.Ο 17 Νοέμβρη. Ας δούμε αναλυτικά τα δεδομένα μας.

Στη διάρεια της δράσης της Οργάνωσης 17 Νοέμβρη στη φάση της εισόδου των “Ξηρών και του Κουφοντίνα” (Β΄ 17Ν) και της  “υπεξαίρεσης”   των συμβόλων της αρχικής οργάνωσης (45αρι-γραφομηχανή κ.α), λίγα χρόνια  μετά, φαίνεται πως στους κόλπους της εισχώρησαν και άλλης «ιδεολογικής»   ταυτότητας άτομα (2-3) , που πάντως δεν ήταν μαρξιστές-λενινιστές, όπως αυτοπροσδιορίζονταν  τα μέλη και της Α και της Β 17Ν.  Υποκρίνονταν, βέβαια   κι αυτοί την ίδια ιδεολογική ταυτότητα, ίσως είχαν και “διαπιστευτήρια” ιδεολογικής συγγένειας  από άλλα «δοκιμασμένα μέλη, που τα σύστησαν και τα  «χρεώθηκαν», αλλά  τούτοι  βρίσκονταν  στην άλλη πλευρά και  είχαν άλλους στόχους (σε «διατεταγμένη υπηρεσία») . Εξυπηρετούσαν διαφορετικά  «κέντρα» και συγκεκριμένους σκοπούς.

 Ο φερόμενος ως  συνιδρυτής και αρχηγός της οργάνωσης της 17Ν στα πρώτα της χρόνια . Αλέξανδρος Γιωτόπουλος  είχε καταγγείλει λίγα χρόνια πριν  πως  πράγματι υπήρξαν μέλη  στην Οργάνωση που δεν διέθεταν το ιδεολογικό  “background” της  17Ν ,ΑΛΛΑ  ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΘΡΩΣΕ ΤΟ 2002 .  ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ίδιος ο υπουργός και τότε  και τώρα ισχυρίζεται  και σεμνύνεται  πως…μπαγλάρωσε όλους τους τρομοκράτες   και ο κύκλος της  τρομοκρατίας  έκλεισε για την Ελλάδα, όπως είπε  πάλι  χτες  επί της δικής του  εποχής ,ως υπουργού «Δημόσιας Τάξης» τότε.

 Σε αντίθεση, λοιπόν  με τα άλλα μέλη της Οργάνωσης  με μαρξιστικά- λενινιστικά «πιστεύω» που συνελήφθησαν εκείνη τη χρονιά  ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ  ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ  ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΑΛΛΟΙ … ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ,   ΟΜΩΣ  ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ  ΤΟΤΕ  “ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ”  ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. ΔΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΡΑ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ  ΑΚΟΜΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!  ΄Ισως  λέμε, εμείς και να  ξεκοκαλίζουν καμιά  “παχυλή σύνταξη” όλα αυτά τα χρόνια, αφού έλαβαν τα “εύσημα” (από πού; ) για τις υπηρεσίες τους, που μεταφράζεται και σε “πολύ χρήμα», πλην των άλλων.    

 Ο  Δημήτρης Κουφοντίνας ουσιαστικός αρχηγός  της Β 17Ν, παρόλο που μέχρι σήμερα συνεχίζει να δηλώνει αμετανόητος «αντάρτης πόλεων»  εν τούτοις, καλύπτει  το Σύστημα. ΄Ισως με προσωπικά  ανταλλάγματα  και συμφωνίες. Αλλιώς, πώς   δεν αξιώθηκε ποτέ να βγει και να αποκαλύψει   «μυστικά και ντοκουμέντα»  ή λάθη της Οργάνωσης για την Ιστορία; ΄Όπως για παράδειγμα:   Με ποια διαδικασία,  ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΤΟΜΑ, εισήλθαν στη  οργάνωση ;  Πώς   σε αντίθεση με τα άλλα μέλη , που είχαν  συγγενικές, φιλικές και άλλες σχέσεις   μόνο  αυτά  τα 2-3 άτομα δεν επέτρεψαν ποτέ να αφήσουν το παραμικρό  ίχνος για τα πραγματικά  προσωπικά τους στοιχεία;   Κουβαλούσαν, μήπως,  πλαστές αστυνομικές ταυτότητες ή διαβατήρια  με τα οποία άφησαν σκόπιμα να τους αναγνωρίζουν οι άλλοι «σύντροφοι»;

 Ας μην είμαστε αφελείς ή  εθελοτυφλούντες. ΄Ηταν αυτοί, όπως  υποστηρίζουμε  χρόνια  εμείς εδώ με την ιστορική μας ιδιότητα, που κατάφεραν ,άγνωστο πώς, να εισχωρήσουν στην Οργάνωση της 17Ν. Οι ίδιοι γνώριζαν τα  ονόματα  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ (ΣΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ») ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.  ΤΑ «ΓΝΗΣΙΑ» , ΟΜΩΣ (ΤΑ “ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ” ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ) ΜΕΛΗ  ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ .

Οι «ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ», όταν επιτέλεσαν  πια   το έργο που τους είχε ανατεθεί και συγκεκριμένα: α. Την αλλοίωση της ιδεολογικής  ταυτότητας  της   Α΄ 17 Νοέμβρη .β. Την εκτέλεση συγκεκριμένων στόχων και για «εδικούς» λόγους γ. την αποκάλυψη   όλα των  προσωπικών  στοιχείων  των άλλων μελών  της Οργάνωσης, για να συλληφθούν στην “ώρα” τους, οι ίδιοι εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.  Και μέχρι  σήμερα  ουδείς άλλος  ξέρει την ύπαρξή τους.  ΠΛΗΝ, ΑΣΦΑΛΩΣ,  ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΑΝΑΓΡΩΡΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΄Η  ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.   Ως εκ τούτου,    δηλώνει σίγουρος  ότι « ο κύκλος της τρομοκρατίας  έκλεισε στην Ελλάδα» . Αλλά το ερώτημα μένει:  ΄Εκλεισε πότε και γιατί; 

 Από τότε, απαντάμε  εμείς, που ο ίδιος δήλωνε  υπερήφανος για τη σοσιαλιστική-Πασοκική του ιδεολογία ,την οποία καθ΄ οδόν εγκατέλειψε , γιατί, ως « Φαρισαίος Σαύλος προς Δαμασκόν»  είδε το  Μητσοτακικό  Φως το “ανέσπερο” και μεταλλάχτηκε σε «Χριστιανό Παύλο». Και από  τότε , δεν παραμένει απλώς “πιστός “,  αλλά εξελίσσεται σε κύριο «οργανωτή και θεμελιωτή» της …θρησκείας  του Μητσοτακισμού.

Συμπέρασμα: ΄Όλα εδώ  ξε-πληρώνονται .Και τα «γραμμάτια» επίσης.