Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ – ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ

1. α. Ερντογάν: Αδύνατον να έχω διμερή συνάντηση με τον Μητσοτάκη, μέχρι να συνέλθουν

 

β. Προκαλεί ο πρέσβης της Ρωσίας στην Αθήνα: «Η Ελλάδα δεν είναι ευνοϊκός προορισμός» λέει στους Ρώσους τουρίστες

Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Αθήνα, Αντρέι Μασλόφ

 

γ. Η Ρωσία απελαύνει 8 Έλληνες διπλωμάτες, ως αντίποινα για τη βοήθεια στην Ουκρανία

***

Οσοι βαυκαλίζονται πως Η Ρωσία ταπεινωμένη και εξουθενωμένη οικονομικά μετά την εισβολή στην Ουκρανία, θα πάψει με τον καιρό να αποτελεί απειλή για τους γείτονες και κατ΄  επέκταση την Ευρώπη , είναι βαθιά νυχτωμένοι.  Ούτε τη Ρωσική  Ιστορία  γνωρίζουν, ούτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ρώσικων  εξουσιών στην άσκηση της εσωτερικής και εξωτερικής τους πολιτικής, ανεξάρτητα από εποχές και πολιτεύματα.  Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ  ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ  ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

 Ευρώπη και Αμερική  διέπραξαν έγκλημα το 2014,όταν ο Ρώσος δικτάτορας Πούτιν με πρόφαση τη…σωτηρία των ομογενών Ρώσων(!)  εισέβαλε σε ανεξάρτητη χώρα και την ακρωτηρίασε εδαφικά,  δολοφόνησε πάνω από 15.000 ανθρώπους, έκλεψε τη ναυτική βάση στη Σεβαστούπολη και  το λοιπό πλούτο μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης χώρας, ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ.    Ο τότε πρόεδρος της Αμερικής Μπ. Ομπάμα, είτε από έλλειψη ιστορικής   γνώσης και ενημέρωσης, είτε εξαιτίας της επίσης ανιστόρητης αμερικανικής θέσης   πως η  “Αμερική είναι πολύ μακριά, για να κινδυνεύει από την αρπακτικότητα της Ρωσίας”, δεν  αναμετρήθηκε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ με τις δυνάμεις του Ρώου δικτάτορα και δεν απέτρεψε την εισβολή σε εδάφη χώρας που ανήκει στην Ευρώπη,  με κουλτούρα και πολιτισμό ευρωπαϊκό-δυτικό. Το αποτέλεσμα το είδαμε το Φλεβάρη του 2022 , όταν η ατιμωρησία του δικτάτορα τον αποθράσυνε και τόλμησε τη  δεύτερη εισβολή στην  Ουκρανία. Τώρα είναι αργά!

Δύο  φαίνεται είναι τα σχέδια του παρανοϊκού  Νέου Ρώσου  Χίτλερ για την απόσπαση εδαφών  και τη δημιουργία αναταραχών και ζωνών επιρροής στην Ευρώπη:

 α. Η επανάληψη της τακτικής με τις εισβολές στην Ουκρανία, τώρα στην Υπερδνειστερία, τη Μολδαβία, ως  και τη Ρουμανία.

 β. Με εργαλείο τον μεγαλοϊδεατισμό του  αχυράνθρωπο της Μόσχας και δικτάτορα  της Τουρκίας Ερντογάν ,αλλά και την οικονομική καταβαράθρωση της χώρας,  η απόσπαση 1/3  ελληνικών νησιών  για τη δημιουργία τετελεσμένων σε Αιγαίο, Μεσόγειο και νότια  Βαλκάνια . (Ανέκαθεν η Ρωσία υπήρξε ο κακός δαίμονας της Ελλάδας, όπως έχουμε εδώ αναλύσει).

Καμιά αμφιβολία δεν υπάρχει πως και τα δυο αυτά σχέδια είναι σε εξέλιξη.  Μένει μόνο  ο χρόνος εφαρμογής τους.

Κι αν δυο είναι τα  σίγουρα  σχέδια του  Ρώσου Μονάρχη, δύο είναι επίσης και οι λύσεις της αποτροπής του  ρώσικου κινδύνου για την Ευρώπη:

α. ΄Αμεση σύλληψη του δικτάτορα και εγκαθίδρυση στη Ρωσία   φιλοδυτικής κυβέρνησης ,δοθέντος, μάλιστα, πως πάνω από το 60% του ρώσικου λαού διάκειται  εχθρικά  προς το ,πλην των άλλων,  και μαφιόζικο  καθεστώς,   Πούτιν.  Κι αυτός είναι ο λόγος που η ανατροπή του θα γίνει  ασμένως  αποδεκτή  (λυτρωτική) από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας.  Η  ΕΞΟΝΤΩΣΗ  ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.  ΜΟΝΟ ΩΣ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ.  Η ΣΥΛΛΗΨΗ , Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΤΣΑΡΟΥ   ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ   ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ,  ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΣΟ  ΚΑΙ  ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ  ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

β. ΄Αμεση στρατιωτική αναμέτρηση του ΝΑΤΟ με τις δυνάμεις του Νέου  Ρώσου Χίτλερ, αν τολμήσει έστω και μια σπιθαμή να προχωρήσει σε εδάφη που καλύπτονται από την ομπρέλα της Δυτικής συμμαχίας. Χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη. Η επιλογή αυτή,  όμως, θα πρέπει απαραίτητα  να συνοδεύεται κι από εσωτερικό στη χώρα  λαϊκό κίνημα,   που θα οδηγήσει στη σύλληψη του Δικτάτορα και την ανατροπή του τυραννικού καθεστώτος..

 

 

΄Αλλες λύσεις δεν  υπάρχουν . Κι αν υπάρξουν, δε θα έχουν διάρκεια.  Η ρώσικη εξουσία  είναι ιστορικά κακομαθημένη. Είτε ήταν τσαρική και σταλινική, είτε σήμερα ακροδεξιά-φασιστική πουτινική.  Οι Ρώσοι ηγέτες εκτός των άλλων και μακρόβιοι,  έχουν στρεβλή γνώση και ερμηνεία της παγκόσμιας ιστορίας. Γι΄ αυτό και τα λάθη και τα εγκλήματα τους πολλά και ειδεχθή εδώ και αιώνες.

Ας τολμήσει η Δύση. Αλλιώς δε θα απαλλαγεί ΠΟΤΕ, τόσο από το συντηριτισμό  και την αντιπαλότητα   της ρώσικης κουλτούρας , που επιβάλλουν οι κοσμικές και οι εκκλησιαστικές εξουσίες,  όσο και από  τον ιμπεριαλισμό  και τον επεκτατισμό  που είναι  χρόνια αρρώστια της χώρας.

Με ευχολόγια και αστείες κυρώσεις δε συνετίζεται  ο Ρώσικος  ιμπεριαλισμός . Ούτε  οι φορείς του ολιγάρχες, που πλέον  ενεργούν   ως  μαφιόζοι (και είναι)  με την απόλυτη  κάλυψη του ίδιου του κράτους,

Ειδικά ο Πούτιν έχει όλα τα γνωρίσματα ενός «Νονού» ο οποίος,  όμως, δυστυχώς έχει στα χέρια του και τους κωδικούς ενός τεράστιου πυρηνικού οπλοστασίου.  Ως τέτοιον  οφείλει  η Δύση να τον αντιμετωπίζει .ΠΟΤΕ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΣΤΟΥΣ.

Αδίστακτος, χωρίς αναστολές και ηθικές αντιστάσεις με ποτάμια αίμα στα χέρια του,  είναι η μεγαλύτερη απειλή του κόσμου και του αιώνα. Πρώτη στη σειρά απ΄ όλες τις υπόλοιπες.