EΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

__________________________________________________________

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΡΕΥΝΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ

                        HOMO-NATURALIS.GR

H έρευνα, που  ξεκίνησαν οι συνεργάτες του σάιτ από την προγούμενη Κυριακή με μια λίστα ερωτημάτων, που αφορούν κυρίως τις εντυπώσεις των πολιτών  από τις πρώτους χειρισμούς και τα μέτρα   της κυβέρνησης,   βαίνει ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή της . Ελπίζουμε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας  να έχουμε προσεγγίσει ένα δείγμα 600 τουλάχιστον εχόντων δικαίωμα ψήφου  ατόμων, αλλά και ένα μικρότερο αριθμητικά και ηλικιακά σύνολο εφήβων  (από 15-18 χρόνων).

Εν αναμονή.

____________________________________________________________

 1. ΣΙΚΕ …ΦΡΕΣΚΕΣ “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ”    ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο…ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
 3. ΛΑΟΙ   ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΙ …ΣΤΟΥΡΝΟΙ

 

Δε είναι μυστικό στη χώρα μας.  ΄Απειρες φορές το έχουμε και μεις καταγγείλει εδώ.  Οι περισσότερες από τις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται από τις εταιρίες  για λογαριασμό κάποιου πελάτη (κανάλι, εφημερίδα κ.α) γίνονται επί πληρωμή. Και δεν εννοούμε φυσικά ένα ποσό, η αμοιβή  που συμφωνείται ανάμεσα στον πελάτη -εργοδότη και τη δημοσκοπική εταιρία. Λέμε γι΄αυτά τα λεφτά που δίνονται “κάτω από το τραπέζι” ,για να έχει ο  “εντολέας”  το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Οι δικές μας απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε πως τουλάχιστον τα δύο κόμματα ( ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) έριξαν πολλά λεφτά προεκλογικά  σ΄αυτό το βρώμικο παιχνίδι, για να παίρνουν από τις εταιρίες τα στημένα  αποτελέσματα που ζητούσαν κάθε φορά.  Και αυτό δεν προκύπτει μόνο  από τις  εγκυρότατες, όπως είπαμε, πληροφορίες μας, μέσα από τα δύο αυτά κόμματα, αλλά και τα ίδια τα αποτελέσματα των εκλογών απέδειξαν περίτρανα εκείνα που καταγγέλλαμε τόσες φορές  για τις μαύρες συναλλαγές με τις “μαϊμού” αυτές “δημοσκοπήσεις”. Τα ποσοσά που δίνανε οι εταιρίες  όλο αυτό τον καιρό της προκελογικής περιόδου ,αλλά και πιο πριν,  διαψεύστηκαν παταγωδώς και με τη… “βούλα” των πρόσφατων εκλογών. Σχεδόν, καμιά δεν προσέγγισε ,έστω και με σχετική ακρίβεια, τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα.

Εμείς, με τη μέθοδο που διεξάγουμε τις έρευνες αυτού του είδους  (την  είχαμε περιγράψει σε παλιότερη δημοσκόπησή μας και  θα επαναδημοσιεύσουμε το κείμενο εκείνο στην παρουσίαση της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα), 3 ημέρες πριν από τις εκλογές (22 Ιανουαρίου 2015) είχαμε γράψει εδώ τα εξής:

                        «Κυβέρνηση με Ανεξάρτητους ΄Ελληνες»
Διάβαζε κυβέρνηση με τους «Ναζί χωρίς στολή». Αλλά, γιατί δεν παίρνουν μαζί τους για ισχυρότερη πλειοψηφία και τους «Ναζί με στολή»; Ελάτε, τώρα, που θα κρατήσετε τα προσχήματα. Οι Ναζί με  «στολή» ή όχι, ίδια μούρη έχουν, όπως ακριβώς τα χοιρινά.΄Η, όπως  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ-Χ.Α.
Αστεία ,αστεία, με τίποτα δεν παίρνει αυτοδυναμία ο Τσίπρας. «Μετρημένα κουκιά». ΄Αντε να πάρει ένα 33-35%.  Με το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει ελπίδα συνεργασίας. Ποιοί μένουν για να συγκυβερνήσει; Οι «Ναζί με οι χωρίς στολή». Τραγικό; Αν γίνει έτσι, μάλλον κωμικοτραγικό θα είναι”.  (“Scripta manent”!)

΄Οπως αντιλαμβάνεται ο αντικειμενικός και αστράτευτος αναγνώστης, τα ποσοστά που δώσαμε  πλησίασαν  το πραγματικό αποτέλεσμα  των εκλογών ,όταν οι περισσότεροι ” “δημοσκόποι” δίνανε αυτοδυναμία ή και πάνω από 40% στο ΣΥΡΙΖΑ! Κι αυτό δεν οφείλεται φυσικά σε κάποιες… μαντικές,δικές μας ικανότητες,αλλά στην εγκυρότητα και την καταξίωση  της δημοσκόπησης, που κάναμε και  έδωσε αβίαστα με καλή προσέγγιση τα πραγματικά ποσοστά που πήρε  ο  ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΙΓΟΥΡΟ  αποκλεισμό της αυτοδυναμίας,  3 ημέρες πριν από τις εκλογές.

Οι “δημοσκοπήσεις”  της εμπορικής δημοσιογραφίας, επειδή ακριβώς ήταν κατευθυνόμενες, απέτυχαν προεκλογικά να προσδιορίσουν το ακριβές αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης και αποδείχτηκε με αυτό τον τρόπο και η αναξιοπιστία-αφερεγγυότητά της, αλλά και πιστοποιήθηκε  η ένδειξη  του χρηματισμού τους από τα κόμματα, που πλήρωναν αδρά για να παίρνουν υψηλά ποσοστά από τέτοιου είδους σικέ  “δημοσκοπήσεις”.

Δεν περιμένουμε φυσικά να μας διαψεύσουν ούτε οι εταιρίες ούτε τα δύο κόμματα που καταγγείλαμε πως έπαιρναν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων επί πληρωμή. Για το ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε πολύ καλά πως ξοδεύτηκαν σ΄αυτή την άθλια συναλλαγή (ακόμα και συγκεκριμένο πανεπιστήμιο συμμετείχε στη διαπλοκή αυτή), ένα ποσό που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος χρόνου (πίσω)  περίπου 6 μηνών. Μάλιστα, …μεγαλόσχημος Συριζαίος είχε αναφέρει σε στενή κομματική κουβέντα πως “η καλύτερη διαφήμιση δεν ειναι  η “πολιτική” από τα ΜΜΕ, αλλά οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις” ! (και…απαγορεύουμε τη διάψευση από τους διαπλεκόμενους, επί ποινή να  τους αναφέρουμε και ονομαστικά).

Το κακό είναι πως αυτή η “βιομηχανία” των πληρωμένων δημοσκοπήσεων,  συνεχίζεται και σήμερα, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση πια ,μπροστά στην πρωτοφανή αποτυχία σε όλα τα επίπεδα που κινήθηκε, την κατακραυγή του κόσμου στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη, των κάκιστων χειρισμών των εκπροσώπων της κυβέρνησης στα “μήτινγκ” και  τις συμφωνίες στην  Ευρώπης για το χρέος,το κλείσιμο της στρόφιγγας, που από απειλή έγινε πράξη σήμερα και τέλος ο κίνδυνος η χώρα να βρεθεί εκτός ευρώ και σε άτακτη χρεοκοπία ,και όλα αυτά  μέσα σε λίγες μόνο  εβδομάδες,  γκρέμισαν την αξιοπιστία της στα “Τάρταρα”. Αυτό φάνηκε κι από τον εσωκομματικό πόλεμο που ξέσπασε στο κόμμα που μετράει ήδη απώλειες και τρανταχτές διαφοροποιήσεις, όχι μόνο στελεχών και “συνιστωσών”,αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων του, που παρακαλουθούν άναυδοι ένα δημαγωγικό κομματικό μόρφωμα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς μπούσουλα να παραπαίει ως κυβέρνηση,να κάνει “κωλοτούμπες” ακόμα και στα πιο απλά και με το σκάφος  της χώρας να έχει πέσει με φόρτσα στην “ξέρα”.

Μπροστά σ΄αυτό το ξεγύμνωμα,πανικόβλητη η κυβέρνηση, με την εισήγηση ΠΑΛΙ του κορυφαίου στελέχους που υποστήριξε, όπως αναφέραμε, πως” η καλύτερη διαφήμιση και στήριξη είναι η πληρωμένη δημοσκόπηση”, ξεκίνησε εδώ και 2 περίπου εβδομάδες να διαθέτει από την “Κουμουνδούρου” τεράστια ποσά στις δημοσκοπικές  εταιρίες, για να παίρνει τα ποσοστά που θέλει και να προπαγανδίζει τάχα  πως έχει τη μέγιστη υποστήριξη του εκλογικού σώματος. Παράλληλα, οι υποσχέσεις και οι “λευκές επιταγές” για μελλοντικό ξεκοκάλισμα κρατικών διαφημίσεων και άλλων σχετικών παροχών σε ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής “βιομηχανίας παραπληροφόρησης” (ειδικά στον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα και τους Βαρδινογιάννηδες)  πάνε και έρχονται.΄Ολοι, όμως, “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν (και ο καθένας από το δικό του περίγυρο) πως όχι μόνο δε στέκουν  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τα νούμερα που δίνουν οι εταιρίες,τα κανάλια και οι εφημερίδες  για ποσοστά πάνω από 60%, (!) που συμφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά αντίθετα τα ποσοστά στήριξης των συνεργαζόμενων “εταίρων”  Τσίπρα-Καμμένου , είναι απελπιστικά.

Από τη δική μας, μέχρι αυτή τη στιγμή έρευνα ,το ποσοστό που στηρίζει την κυβέρνηση δεν ξεπερνά το 30% του εκλογικού σώματος και η κομματική προέλευσή του είναι αποκλειστικά  από το ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ και Χ.Α! Με λίγα λόγια 70 στους 100 ψηφοφόρους διαφωνούν κάθετα με τις επιλογές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης και μάλιστα ζητούν εδώ και τώρα δημοψήφισμα και εκλογές. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ισχυροποιήσουμε αυτές τις διαπιστώσεις μας και από το οριστικό αποτέλεσμα της έρευνας που , όπως είπαμε, ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να τη δημοσιεύσουμε  στα μέσα αυτής της εβδομάδας.

Ως τότε, υπομονή!

_________________________________________________________________________

2. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ
Αγκυρα σε Αθήνα: Ο Καμμένος μας προκαλεί -Μαζέψτε την ανεύθυνη συμπεριφορά του το ταχύτερο δυνατό
(EUROKINISSI/ΥΕΘΑ)

«Απαράδεκτες» χαρακτηρίζει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, με ανακοίνωσή του , «τις δραστηριότητες και δηλώσεις», όπως αναφέρει, του Υπουργού ‘Αμυνας της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το μεσημέρι, στην ‘Αγκυρα , επισημαίνεται ότι «ο υπουργός ΄Αμυνας από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα του έχει μία προκλητική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία, και αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο».

«Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να ελέγξει την ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά το ταχύτερο δυνατόν», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Είναι ολοφάνερο ότι η συνέχιση των ανεύθυνων κινήσεων θα αυξήσουν την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στο Αιγαίο. Η κατάσταση αυτή θα ζημιώσει την ανάπτυξη των σχέσεων και θα δυσκολεύσει την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο», προστίθεται.

« Η χώρα μας είναι αποφασισμένη να προστατεύσει, τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου», επαναλαμβάνει η ανακοινωση και καταλήγει λέγοντας: « Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά την ανάγκη να αξιοποιήσουμε τους υπάρχοντες μηχανισμούς διπλωματικού διαλόγου, για την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο».

 Μαζέψτε τον πριν να είναι πολύ αργά. Δεν έχει άδικο το τουρκικό ΥΠΕΞ. Είναι προκλητικός και απαράδεκτος, Δεν είναι στα  καλά του.

Πάρτε τον από το Άμυνας,είναι ικανός  να τινάξει τις σχέσεις των δυο χωρών στον αέρα. Δε φτάνουν τόσα μέτωπα που έχουν ανοίξει ως κυβέρνηση; Χρειάζεται να προκαλούν  και την Τουρκία; Πού θα πάει αυτό το βιολί;

______________________________________________________________________

3.ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Ποια είναι η χώρα με τους ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στον κόσμο;;;

Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει το μέσο όρο από τα ποσοστά ευφυΐας του….

κάθε λαού ανάλογα με την γεωγραφική του θέση.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Σιγκαπούρη φαίνεται στο χάρτη πως έχει το μεγαλύτερο σκορ με ένα μέσο όρο 108.

Countries are ranked highest to lowest national IQ score.

Rank Country %

1 Singapore 108

2 South Korea 106

3 Japan 105

4 Italy 102

5 Iceland 101

5 Mongolia 101

6 Switzerland 101

7 Austria 100

7 China 100

7 Luxembourg 100

7 Netherlands 100

7 Norway 100

7 United Kingdom 100

8 Belgium 99

8 Canada 99

8 Estonia 99

8 Finland 99

8 Germany 99

8 New Zealand 99

8 Poland 99

8 Sweden 99

9 Andorra 98

9 Australia 98

9 Czech Republic 98

9 Denmark 98

9 France 98

9 Hungary 98

9 Latvia 98

9 Spain 98

9 United States 98

10 Belarus 97

10 Malta 97

10 Russia 97

10 Ukraine 97

11 Moldova 96

11 Slovakia 96

11 Slovenia 96

11 Uruguay 96

12 Israel 95

12 Portugal 95

13 Armenia 94

13 Georgia 94

13 Kazakhstan 94

13 Romania 94

13 Vietnam 94

14 Argentina 93

14 Bulgaria 93

15 Greece 92

15 Ireland 92

15 Malaysia 92

16 Brunei 91

16 Cambodia 91

16 Cyprus 91

16 FYROM 91

16 Lithuania 91

16 Sierra Leone 91

16 Thailand 91

17 Albania 90

17 Bosnia and Herzegovina 90

17 Chile 90

17 Croatia 90

17 Kyrgyzstan 90

17 Turkey 90

18 Cook Islands 89

18 Costa Rica 89

18 Laos 89

18 Mauritius 89

18 Serbia 89

18 Suriname 89

19 Ecuador 88

19 Mexico 88

19 Samoa 88

20 Azerbaijan 87

20 Bolivia 87

20 Brazil 87

20 Guyana 87

20 Indonesia 87

20 Iraq 87

20 Myanmar (Burma) 87

20 Tajikistan 87

20 Turkmenistan 87

20 Uzbekistan 87

21 Kuwait 86

21 Philippines 86

21 Seychelles 86

21 Tonga 86

22 Cuba 85

22 Eritrea 85

22 Fiji 85

22 Kiribati 85

22 Peru 85

22 Trinidad and Tobago 85

22 Yemen 85

23 Afghanistan 84

23 Bahamas, The 84

23 Belize 84

23 Colombia 84

23 Iran 84

23 Jordan 84

23 Marshall Islands 84

23 Micronesia, Federated States of 84

23 Morocco 84

23 Nigeria 84

23 Pakistan 84

23 Panama 84

23 Paraguay 84

23 Saudi Arabia 84

23 Solomon Islands 84

23 Uganda 84

23 United Arab Emirates 84

23 Vanuatu 84

23 Venezuela 84

24 Algeria 83

24 Bahrain 83

24 Libya 83

24 Oman 83

24 Papua New Guinea 83

24 Syria 83

24 Tunisia 83

25 Bangladesh 82

25 Dominican Republic 82

25 India 82

25 Lebanon 82

25 Madagascar 82

25 Zimbabwe 82

26 Egypt 81

26 Honduras 81

26 Maldives 81

26 Nicaragua 81

27 Barbados 80

27 Bhutan 80

27 El Salvador 80

27 Kenya 80

28 Guatemala 79

28 Sri Lanka 79

28 Zambia 79

29 Congo, Democratic Republic of the 78

29 Nepal 78

29 Qatar 78

30 Comoros 77

30 South Africa 77

31 Cape Verde 76

31 Congo, Republic of the 76

31 Mauritania 76

31 Senegal 76

32 Mali 74

32 Namibia 74

33 Ghana 73

34 Tanzania 72

35 Central African Republic 71

35 Grenada 71

35 Jamaica 71

35 Saint Vincent and the Grenadines 71

35 Sudan 71

36 Antigua and Barbuda 70

36 Benin 70

36 Botswana 70

36 Rwanda 70

36 Togo 70

37 Burundi 69

37 Cote d’Ivoire 69

37 Ethiopia 69

37 Malawi 69

37 Niger 69

38 Angola 68

38 Burkina Faso 68

38 Chad 68

38 Djibouti 68

38 Somalia 68

38 Swaziland 68

39 Dominica 67

39 Guinea 67

39 Guinea-Bissau 67

39 Haiti 67

39 Lesotho 67

39 Liberia 67

39 Saint Kitts and Nevis 67

39 Sao Tome and Principe 67

40 Gambia, The 66

41 Cameroon 64

41 Gabon 64

41 Mozambique 64

42 Saint Lucia 62

43 Equatorial Guinea 59

 

 Πέρα από σεξιστικό, κουτσομπολίστικο και γενικώς ….σκουπιδοειδές, είναι και ρατσιστικό-φασιστικό το παραπάνω  έντυπο.Το έχουμε διαπιστώσει κι άλλες φορές και να  η απόδειξη σήμερα.

Δεν υπάρχουν, φυσικά, ξεχωριστά ιδιοφυείς άνθρωποι με  υψηλά iq, όπως τα προσδιορίζουν κάποιοι. Βεβαίως, η φύση προικίζει άτομα με ιδιαίτερες διανοητικές ικανότητες, με ταλέντα και αξιοσύνες που αν καλλιεργηθού κατάλληλα και  φυσικά, αν  ενισχυθούν  με τη εργατικότητα και το μόχθο,  τα καθιστούν ξεχωριστά. Είναι, όμως, μονάδες, δεν αφορούν μεγάλα σύνολα ,λαούς ή χώρες. Σε ένα κράτος, βέβαια, με καλό επαιδευτικό σύστημα, οι πολίτες της έχουν  σίγουρα καλύτερες προοπτικές αξιοποίησης των ταλέντων τους και των άλλων διανοητικών ικανοτήτων τους σε σχέση με πολίτες που ζουν σε φτωχές χώρες ,με χαμηλό βιωτικό επίπεδο.

Τα άλλα, όμως, για μεθόδους  μετρήσεων iq και ειδικά οι γενικεύσεις περί φυλών και λαών  που είναι ιδαίτερα ευφυείς έναντι άλλων, είναι καθαρά “παραμύθια της Χαλιμάς”, αν δεν είναι κατευθυνόμενες θεωρίες   και προϊόντα  προπαγάνδας, για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους στόχους.

________________________________________________________________________

4. Ιράκ: Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν την αρχαία πόλη Χάτρα
Ιράκ: Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν την αρχαία πόλη Χάτρα
Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατέστρεψαν τα ερείπια της αρχαίας πόλης Χάτρα, ηλικίας 2.000 ετών, όπως δήλωσε το Σάββατο αξιωματούχος του ιρακινού υπουργείου Τουρισμού και Αρχαιοτήτων.

Ο αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι το υπουργείο πληροφορήθηκε από υπαλλήλους του που βρίσκονται στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, ότι οι τζιχαντιστές κατεδάφισαν τα ερείπια της Χάτρα σήμερα.

Ο αξιωματούχος είπε ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ότι το υπουργείο δεν έχει λάβει φωτογραφίες που να δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Ωστόσο, κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο Reuters ότι νωρίς σήμερα το πρωί άκουσε μία ισχυρή έκρηξη και ότι άλλοι κάτοικοι γειτονικής περιοχής ανέφεραν ότι οι τζιχαντιστές του ΙΚ έχουν καταστρέψει μερικά από τα μεγαλύτερα οικοδομήματα της Χάτρα και ότι κατεδαφίζουν τα μικρότερα με μπουλντόζες.

Η Χάτρα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 110 χιλιομέτρων νοτίως της Μοσούλης, της μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ΙΚ.

Μετά την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των Ασσυρίων, αραβικές φυλές μετανάστευσαν στη βόρεια περιοχή της Μεσοποταμίας και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή που αργότερα ονομάστηκε Χάτρα. Τον 3ο αιώνα η Χάτρα ιδρύθηκε ως πόλη στο βασίλειο των Σελευκιδών.

Υπήρξε σημαντική οχυρωμένη συνοριακή πόλη και άντεξε επανειλημμένες επιθέσεις από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Στην πόλη διακρίνονται οι επιρροές του ελληνικού πολιτισμού με άλλες (της Μεσοποταμίας, της Χαναανικής) και είναι προστατευόμενο μνημείο κληρονομιάς της UNESCO.,

Πολλή θίψη ,απέραντη, προκαλούν αυτές οι σκηνές της βαρβαρότητας. Δεν είναι άνθρωποι οι δράστες.  Οι Τζιχαντιστές  είναι κτήνη.

Γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος γι΄αυτό το έγκλημα; Με ευχολόγια δε σταματούν οι βάρβαροι. Μόνο τη γλώσσα της βίας καταλαβαίνουν. Τί κάνει η Ευρώπη, η Αμερική; Τί νόημα έχει πια η ύπαρξη της συμμαχίας  του ΝΑΤΟ, αν παρακολουθεί αυτό το ανοσιούργημα  ως θεατής;