OI ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

1. ΚΟΥΒΑ,ΚΙΝΑ,ΡΩΣΙΑ .ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ
 2.Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ. ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ “ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ”.
3.  ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ… ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΝΩΝΙΑΣ
4. Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΕΙ…ΒΑΤΙΚΑΝΟ
Κοντά στο Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ενα πρώτο βήμα προς την παραπομπή της Βόρειας Κορέας ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έγινε σήμερα στα Ηνωμένα Εθνη προκαλώντας την οργή της Πιονγιάνγκ, ενώ ο Οργανισμός καταδίκασε και την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε Συρία και Ιράν.

Επειτα από έντονους διαξιφισμούς, η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε κείμενο απόφασης που ζητεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας να παραπέμψει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο την Πιονγιάνγκ, με 111 ψήφους υπέρ, 19 κατά και 55 αποχές.

Η απόφαση, η οποία δεν είναι υποχρεωτικού χαρακτήρα, θα συζητηθεί τον Δεκέμβριο απο τη Γενική Συνέλευση.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προκάλεσε την οργή του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας Σιν Σο Χο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για διάλογο για τα ανθρώπινα δικαιώματα με την Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία είχε την πρωτοβουλία για την προώθηση του κειμένου της απόφασης μαζί με την Ιαπωνία.

Ο βορειοκορεάτης πρεσβευτής απηύθυνε προειδοποίηση για σοβαρές συνέπειες και δήλωσε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος η Πιονγιάνγκ να συγκρατηθεί στην πραγματοποίηση πυρηνικών δοκιμών.

Η διαφωνία της Κούβας
Το πρωί, το σχέδιο απόφασης έδωσε χώρο για μία τεταμένη συζήτηση, με την Κούβα να προσπαθεί ματαίως να επιτύχει την εισαγωγή τροπολογίας η οποία θα είχε αφαιρέσει την ουσία από το κείμενο, αφαιρώντας το αίτημα προς το Συμβούλιο Ασφαλείας να εξετάσει την παραπομπή της Βόρειας Κορέας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Ο πρεσβευτής της Κούβας Ροντόλφο Ρέγες Ροντρίγκες δήλωσε ότι αυτό το είδος της απόφασης που επικεντρώνεται σε μία μόνο χώρα όπως είναι η Βόρεια Κορέα «θα γίνει εργαλείο για επιθέσεις σε άλλες» και ζήτησε την τροποποίηση του κειμένου ώστε να απευθύνεται έκκληση προς την Πιονγκγιάνγκ για «εποικοδομητική συνεργασία».

Η Λευκορωσία, ο Ισημερινός, το Ιράν, η Κίνα, η Ρωσία, η Νότια Αφρική και η Βενεζουέλα συντάχθηκαν με την Κούβα με το επιχείρημα ότι το κείμενο της απόφασης δεν είναι ισορροπημένο.

Τελικά, η κουβανική τροολογία απορρίφθηκε από 77 χώρες έναντι 40 και 50 αποχών.

Παραβίαση σε βαθμό άνευ προηγουμένου
Η απόφαση που υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βασίζεται σε έκθεση εκ 400 σελίδων του ΟΗΕ, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα τον Φεβρουάριο, η οποία, έπειτα από μακρά έρευνα, έφθανε στο συμπέρασμα ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται στη Βόρεια Κορέα σε βαθμό άνευ προηγουμένου στον σύγχρονο κόσμο.

Επί έναν χρόνο, τα μέλη της επιτροπής έρευνας του ΟΗΕ συγκέντρωσαν μαρτυρίες εξόριστων Βορειοκορεατών και στοιχεία για το τεράστιο δίκτυο των στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα όπου κρατούνται μέχρι και 120.000 άνθρωποι, περιπτώσεις βασανισμού, βιασμών και εκτελέσεων με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ευθύνη για την εκτεταμένη αυτή και συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται στην κορυφή του Κράτους, σύμφωνα με την έρευνα, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αυστραλός Μάικλ Κίρμπι.

Μετά την ψηφοφορία στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το θέμα είναι αν το Συμβούλιο Ασφαλείας θα ακολουθήσει καταδικάζοντας το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ. Η Κίνα, ο κύριος σύμμαχος της Βόρειας Κορέας, και η Ρωσία, είναι μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας διαθέτοντας δικαίωμα βέτο. Οι δύο αυτές χώρες δεν ψήφισαν κατά την ψηφοφορία της Τρίτης.

Οι οργανώσεις για την υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέφρασαν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που κατά τη γνώμη τους θα πιέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας να αναλάβει δράση.

«Η σημερινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης διατυπώνει την ανάγκη που υπάρχει ώστε δικαστήριο να επιληφθεί των φοβερών εγκλημάτων της βορειοκορεατικής κυβέρνησης», δήλωσε ο διευθυντής της οργάνωσης Human Rights Watch Κένεθ Ροθ.

«Το Συμβούλιο Ασφαλείας πρέπει να ακολουθήσει παραπέμποντας τη Βόρεια Κορέα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για να ερευνηθεί ο μακρύς κατάλογος των εγκλημάτων της κατά της ανθρωπότητας», πρόσθεσε.

Σοβαρή επιδείνωση σε Συρία – Κακές επιδόσεις από Ιράν
Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ υιοθέτησε απόφαση που καταδικάζει «τη σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στη Συρία, με 125 ψήφους υπέρ, έναντι 13 κατά και 47 αποχών.

Η καταδίκη για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράν δεν ήταν το ίδιο έντονη, καθώς η απόφαση που υιοθετήθηκε από 78 χώρες έναντι 35 κατά και 69 αποχών.

Οι αποφάσεις αναμένεται να εξεταστούν τον Δεκέμβριο από το σύνολο της Γενικής Συνέλευσης.
Ο πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ Μπασάρ Τζααφάρι έκρινε την απόφαση μεροληπτική και πολιτική και συνέστησε στον ΟΗΕ να ανησυχεί μάλλον για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
«Συνασπίζονται όλοι εναντίον της Συρίας όσο το σαουδαραβικό πετρέλαιο ρέει στις φλέβες τους», τόνισε.
Στην απόφαση καταδικάζεται επίσης η χρήση χημικών όπλων στον εμφύλιο πόλεμο που μαστίζει τη χώρα από τον Μάρτιο του 2011, όπως και η χρήση βασανιστηρίων στα κέντρα κράτησης. Επίσης καλείται η Συρία να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των πολιτών, που πραγματοποιούνται και με τη χρήση βαρελιών με εκρηκτικά.

Εκπρόσωπος του Ιράν χαρακτήρισε την απόφαση που προτάθηκε από τον Καναδά και 45 ακόμη χώρες «περιττή και αντιπαραγωγική».

Στην απόφαση καταδικάζεται η αυξημένη εφαρμογή της εσχάτης των ποινών στην Ισλαμική Δημοκρατία, όπου τουλάχιστον 850 άνθρωποι έχουν εκτελεστεί τους τελευταίους 15 μήνες.

 

” Η Λευκορωσία, ο Ισημερινός, το Ιράν, η Κίνα, η Ρωσία, η Νότια Αφρική και η Βενεζουέλα συντάχθηκαν με την Κούβα με το επιχείρημα ότι το κείμενο της απόφασης δεν είναι ισορροπημένο.”

Πώς να μην αποθρασυνθεί ο δικτάτορας της Πιονγιάνγκ,όταν υπάρχουν “ουκ ολίγοι” δικτάτορες στον κόσμο  που τον στηρίζουν; Πούτιν, Λουκασένκο, Ραούλ Κάστρο και φυσικά οι “Μουτζαχεντίν” του Ιραν και οι ερμαφρόδιτοι “κομμουνιστές”  της Κίνας. Τα πιο άθλια, καταπιεστικά, απάνθρωπα, αντιδημοκρατικά καθεστώτα  των παραπάνω χωρών στον κόσμο, συνασπίστηκαν για να στηρίξουν ένας τέρας που απειλεί την ανθρωπότητα με πυρηνικό πόλεμο, που φυλακίζει, βασανίζει, εκτελεί χιλιάδες αθώους πολίτες στη Β. Κορέα,όπως γράφαμε χτες.

Η Αμερική οφείλει να επανεξετάσει τη στάση ανοχής και υπομονής απέναντι στον παρανοϊκό “μπούλη”   που έχει χάσει πια κάθε επαφή με τη λογική και την πραγματικότητα . Είναι “ύβρις” για την ανθρωπότητα τον 21ο αιώνα να υπάρχουν ακόμα τέτοιου είδους  τυραννικά  καθεστώτα και οι δημοκρατίες, οι χώρες εκείνες που λένε πως σέβονται την ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, να παρακολουθούν ως απλοί θεατές το δράμα ενός ολόκληρου λαού.

Οι πολιτικοί ακτιβιστές στον κόσμο δεν έχουν κάνει όσα πρέπει να κάνουν για τα εγκλήματα του καθεστώτος της Β. Κορέας. Είναι ώρα να  αναλάβουν πρωτοβουλίες με συνεχείς, αδιάκοπες και ευρηματικές διαμαρτυρίες εναντίον του τυράννου της Πιονγιάνγκ, μέχρι να  αφυπνιστούν και άλλες συνειδήσεις πολιτών στον κόσμο και  φυσικά οι  δημοκρατικές κυβερνήσεις. ΄Ολοι μαζί να απαιτήσουμε εδώ και τώρα την επέμβαση  των δυνάμεων του “ελεύθερου κόσμου” στη Β.Κορέα, τη σύλληψη του δικτάτορα και την παραπομπή του στο διεθνές ποινικό δικαστήριο.

Οι μελοθάνατοι των στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Β. Κορέα ελπίζουν μόνο σε μας,περιμένουν τη δικιά μας φωνή, την ενεργό  συμπαράσταση όσων αγωνίζονται για την προάσπιση των ανθρώπινων ελευθεριών.  Κανείς   δε θα ήθελε να βρίσκεται  στη θέση των έγκλειστων  του “Κήπου” (το διαβόητο στρατόπεδο συγκέντρωσης Yodok), του “άρρωστου” δικτάτορα της χώρας. Πώς επιτρέπει  σήμερα η δημοκρατική ,παγκόσμια κοινότητα να υπάρχουν άνθρωποι, που βασανίζονται και εκτελούνται νυχθημερόν  από τις διεστραμμένες εντολές  ενός   ειδεχθούς εγκληματία,ενός “σαλεμένου” δικτάτορα;

_______________________________________________________________
2.Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή είναι πεντακάθαρη

Ανακοίνωση, αναφορικά με την επικείμενη απόφαση για άρση ή μη της ασυλίας του από τη Βουλή, εξέδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 η Βουλή των «Ελλήνων» θα αποφασίσει για μια ακόμη φορά την άρση της ασυλίας μου. Αφού «κατηγορούμαι» για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Η δίωξή μου είναι αμιγώς πολιτική και εγώ παντελώς αθώος, γι’ αυτό και ζητάω να γίνει δεκτή η άρση της ασυλίας μου για ένα και μόνο λόγο: Να οδηγηθεί η υπόθεσή μου στη Δικαιοσύνη και να αποδειχθεί περίτρανα το αυτονόητο, δηλαδή η αθωότητά μου.
Όπως ακριβώς συνέβη πριν από ενάμιση χρόνο με τον Συναγωνιστή μου Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος συκοφαντούνταν ως «ληστής» και τελικά το Εφετείο Αθηνών τον έκρινε αθώο, καθώς αποδείχθηκε ότι η εναντίον του κατηγορία ήταν μια σκευωρία.
Όπως έγινε προ εβδομάδος και με τον Συναγωνιστή Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο ο οποίος αθωώθηκε από το Δικαστήριο του Μεσολογγίου για υποτιθέμενη καταστροφή πάγκων παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών.
Όσοι έστησαν την εναντίον μου κατηγορία έκαναν τόσο προχειροφτιαγμένη δουλειά που ακόμα και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της οποίας είναι Πρόεδρος, αναγκάστηκε να πει: «Αν δίκαζες αυτή τη στιγμή, ως δικαστήριο, πιθανώς να έλεγες αθώος ο κατηγορούμενος».
Έβαλαν έναν αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές να πει ότι αφού πρώτα με κυνηγούσε στο μισό κέντρο των Αθηνών, του επιτέθηκα, του πήρα ένα κινητό μάρκας Blackberry (το ακριβότερο κινητό της αγοράς) και 450 ευρώ. Μόνο που δυστυχώς για τους σκευωρούς, όταν εκλήθην για διευκρινίσεις από την αστυνομία και έκανα εναντίον του μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση διαπιστώθηκε ότι η διεύθυνση του εν λόγω Μπαγκλαντεσιανού δεν ισχύει.
Διαπίστωσα ότι η αναγνώρισή μου έχει γίνει για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά όχι από αναγνώριση προσώπου αλλά πινακίδας αυτοκινήτου πασίγνωστης στο πανελλήνιο, αφού και εγώ και τα οχήματά μου ήταν και είναι εδώ και πολλά χρόνια στοχοποιημένα (Εμπρησμοί-Δολιοφθορές-Απειλές-Μαχαιρώματα εις βάρος μου κλπ.). Που και αυτό είναι λάθος διότι «αναγνώρισε» εντελώς λάθος χρώμα οχήματος, αναγνώρισε μαύρο, ενώ το δικό μου είναι γκρι-μπλε.
Θα δυσαρεστήσω τους σκευωρούς αλλά τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς και την προηγούμενη και την επόμενη βρισκόμουν αποδεδειγμένα εκτός Αθηνών με το όχημά μου.
Η Χρυσή Αυγή είναι πεντακάθαρη και δεν φοβάται τίποτα. Με τέτοιες στημένες υποθέσεις προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα του λαού και της χώρας.
Ελπίζω εκτός από την κατασυκοφάντησή μου από τα ΜΜΕ, να προβληθεί και η παρούσα ανακοίνωση.
Ηλίας Παναγιώταρος, Βουλευτής Β΄ Αθηνών.

 

” Όπως ακριβώς συνέβη πριν από ενάμιση χρόνο με τον Συναγωνιστή μου Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος συκοφαντούνταν ως «ληστής» και τελικά το Εφετείο Αθηνών τον έκρινε αθώο, καθώς αποδείχθηκε ότι η εναντίον του κατηγορία ήταν μια σκευωρία.
Όπως έγινε προ εβδομάδος και με τον Συναγωνιστή Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο ο οποίος αθωώθηκε από το Δικαστήριο του Μεσολογγίου για υποτιθέμενη καταστροφή πάγκων παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών” .

 

Ηλίας Παναγιώταρος
Ηλίας Παναγιώταρος, ποιός είναι αυτός ο ακροδεξιός βουλευτής που καμαρώνει για τη Δικτατορία

(Mε τα 130 κιλά του και το ξυρισμένο κεφάλι τον βλέπεις και χάνεις τον ύπνο σου. Εχει κατάστημα με στρατιωτικά είδη στον Κολωνό και στον τοίχο τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο. Χαιρετάει ναζιστικά, αποκαλεί το μίσος «υγιές αίσθημα», απειλεί με ειδικά δικαστήρια και υπόσχεται εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα . IEFIMERIDA)

 

Είσαστε καλά εκεί στη Βουλή; Καθίσατε και ακούγατε το παραλήρημα ενός  πολιτικού απατεώνα, ενός Ναζί που αποδεκνύεται  και ληστής;

  Ο Παναγιώταρος, ως Ναζί, δεν έχει τσίπα. Γι΄αυτό δεν του λέμε ντροπή. ΄Ομως, εσείς που  υποτίθεται πως εκπροσωπείτε το ελληνικό λαό σε ένα δημοκρατικό καθεστώς (έστω και “ανάπηρο”, όπως είναι το ελληνικό), δεν ντρέπεστε που δε σηκωθήκατε να φύγετε απο την αίθουσα, όση ώρα μιλούσε το τέρας;

Πρόεδρος Δημοκρατίας ,Βουλή των Ελλήνων,΄Αρειος Πάγος και επίορκοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ που αθωώνετε Ναζί, σας απευθύνουμε ιστορική κατηγορία πως  κουβαλάτε  το στίγμα   (ιστορικό έγκλημα) της στήριξης του ναζισμού στη χώρα και της υπόθαλψης των εγκληματιών Ναζιστών. Ζητήστε εδώ και τώρα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και την ιστορία της χώρας.

_______________________________________________________________________

 

3. Σοκ: Βρετανοί πολιτικοί κατηγορούνται για παιδεραστία και φόνους ανήλικων αγοριών!

Σεξουαλικά όργια και φόνους μικρών αγοριών από Βρετανούς επιφανείς πολιτικούς την δεκαετία του ΄80 ερευνά η Σκότλαντ Γιαρντ, με βάση καταγγελίες πολιτών που κάνουν λόγο για ένα πανίσχυρο κύκλωμα παιδεραστίας που φτάνει μέχρι την βρετανική βουλή των κοινοτήτων!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph», στην έρευνα της Σκότλαντ Γιαρντ που είναι σε εξέλιξη, αναφέρονται καταγγελίες που σοκάρουν με αποκορύφωμα αυτή ενός 40χρονου σήμερα Βρετανού, ο οποίος υποστηρίζει ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης καθώς επίσης έγινε αυτόπτης μάρτυρας φόνου ενός 12χρονου αγοριού από Βρετανό βουλευτή.

Το αγόρι στραγγαλίστηκε από Βρετανό βουλευτή μπροστά στα έκπληκτα μάτια και άλλων θυμάτων, στη διάρκεια ενός πάρτι οργίων σε πολυτελή βίλα του Λονδίνου, υποστηρίζει ο 40χρονος άνδρας σε συνέντευξή του στο BBC.

Προτού δολοφονηθεί το άτυχο αγόρι, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μία ομάδα ανδρών.

Υπάρχει και μία άλλη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ένα άλλο αγόρι, δέκα ετών, βιάστηκε από μία ομάδα ανδρών και εν συνεχεία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας από τους βιαστές του.

Για τους φόνους αυτούς, εκτός από την Σκότλαντ Γιαρντ και η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βρετανίας διεξάγει τα τελευταία δύο χρόνια έρευνα μετά τις καταγγελίες που αποκαλύπτουν την δράση ενός πανίσχυρου κυκλώματος παιδεραστίας που είχε απλώσει τα πλοκάμια του μέχρι την… Βουλή των Κοινοτήτων, την δεκαετία ΄70-‘ 80.

Η «υπόθεση Fairbank», όπως την έχει βαπτίσει η Σκότλαντ Γιαρντ, αφορά φακέλους με συνολικά 114 περιπτώσεις παιδεραστίας που είχαν διερευνηθεί τη δεκαετία του ’80. Στη συνέχεια η υπόθεση «εξαφανίστηκε», μέχρι να να έρθει ξανά στο φως το περασμένο καλοκαίρι, ώστε να ανοίξει νέα έρευνα.

Μιλώντας στο BBC, o 40χρονος άνδρας με το ψευδώνυμο «Νικ», αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχει κάνει. Ανέφερε πως ο ίδιος είχε πέσει θύμα βιασμού αρκετές φορές από βουλευτές και υπουργούς του Συντηρητικού Κόμματος αλλά και ότι ήταν μάρτυρας του φόνου ενός 12χρονου.

Επιπλέον, γνώριζε και για άλλους δύο σχετικούς θανάτους αγοριών που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Η Σκότλαντ Γιαρντ προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος λέγοντας πως οι καταγγελίες που έγιναν είναι νέες και πρέπει να εξεταστούν στο σύνολο της έρευνας.

Όπως υποστηρίζει ο «Νικ», τα αγόρια που βιάστηκαν – όπως και ο ίδιος- είχαν μεταφερθεί με αυτοκίνητο σε βίλα στο Πίμλικο.«Ήμουν εκεί και το είδα να συμβαίνει», δήλωσε στο BBC και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς γλίτωσα από τις δολοφονίες». Ισχυρίστηκε επίσης ότι, οι βιαστές- δολοφόνοι ήταν υψηλά στελέχη των Συντηρητικών (Τόρις), ανάμεσά τους και ένας υπουργός!

 

Οι παιδεραστές είναι μια εγκληματική και αφύσικη μειοψηφία παγκόσμια, οι οποίοι, όπως και οι Ναζί, επιζητούν νομική αναγνώριση και ελεύθερη παρουσία στις κοινωνίες των ανθρώπων με πρόσχημα την πολιτική. Δεν έχουν καμιά σχέση,βέβαια, ούτε οι μεν ούτε οι δε με την υγιή πολιτική και τους κανόνες της δημοκρατίας.

Πρόκειται για ανθρώπους  τέρατα, εγκληματικές φυσιογνωμίες, που αργά ή γρήγορα, όσο κι αν κάποιοι κρύβονται, αφού  έχουν επιτρέψει στα σκοτεινά ένστικτά τους να τους κατακυριεύσουν, θα αποκαλύψουν και την ταυτότητα του εγκληματία. Είναι θέμα χρόνου ένας παιδεραστής να ξεσκεπάσει το αποκρουστικό πρόσωπο όχι μόνο του ανώμαλου σεξιστή, αλλά και του αδίστακτου εγκληματία, όπως οι παραπάνω  Εγγλέζοι φονιάδες παιδιών.

Καμιά ανοχή ούτε στους Ναζί ούτε στους παιδεραστές.

_______________________________________________________________________

4. Ο Πάπας βγάζει τα δώρα του σε λοταρία!

Με σκοπό να συγκεντρώσει λεφτά για τους φτωχούς, ο ΠάπαςΦραγκίσκος αποφάσισε να βγάλει σε… λαχειοφόρο αντικείμενα που έχει δεχτεί ως δώρα.

Ανάμεσά τους ένα καπέλο Παναμά, ποδήλατα, μηχανή του καφέ για εσπρέσο, ρολόγια χειρός μέχρι και ένα αυτοκίνητο τετρακίνητο Fiat Panda.

Μία αφίσα που αναρτήθηκε στο Βατικανό ανακοινώνει ότι η λοταρία με τα 13 αντικείμενα θα περιλαμβάνει και τουλάχιστον 30 έπαθλα.

Στο παρελθόν, τα περισσότερα από τα παπικά δώρα χαρίζονταν σε αποστολές ή ιδρύματα της εκκλησίας χωρίς αυτό να ανακοινώνεται ή απλώς παρέμεναν σκονισμένα στις αποθήκες του Βατικανού.

Ο Φραγκίσκος, ο πρώτος πάπας από την Λατινική Αμερική, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για τους φτωχούς και μάλιστα πρόσφατα ζήτησε να κατασκευαστούν δημόσιες ντουσιέρες στο Βατικανό ώστε να μπορούν να πλένονται εκεί οι άστεγοι της περιοχής.

Τα εισιτήρια για την λοταρία θα πωλούνται 10 ευρώ και τα ονόματα των νικητών της θα ανακοινωθούν στις 8 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο μακαρίτης ο Στέλιος Καζαντίδης (λέγε με απλά …Στελάρα)  όντως ήταν “φωνάρα” (αλλά, πολλή  μίρλα, βρε παιδί μου ,ο γιος της κυρά Γεσθημανής της Μικρασιάτισσας  προσφυγοπύλας, “Κλάμα και των γονέων”!). ΄Ηταν, όμως, και λαϊκιστής και μέγας υβριστής ο Στέλιος. (Μη βάλετε στο YouTube όσοι τον αγαπάτε και ακούσετε τί έσουρε στο Νικολόπουλο, πόσο μικροπρεπής και χυδαίος υπήρξε μαζί του, γιατί θα χάσετε πάσαν ιδέαν!). Με αυτό το θεατρινισμό του ποντίφικα παραπάνω ,λοιπόν, τον θυμήθηκα.

΄Ηταν  στο σεισμό  της Πάρνηθας το 1999 (5,9, με περίπου 143 νεκρούς, τουλάχιστον 700 τραυματίες και 40.000 άστεγες οικογένειες). Βγαίνει και ο Στελάρας στα κανάλια, πονάει, δακρύζει για τη φτωχολογιά και “τί τους ξημέρωσε”, ξορκίζει   το … ανίκανο κράτος και το ¨…”θεό”, κι εκεί  στην κλάψα και τις κατάρες πάνω, “δεν έχω μια”, λέει, “να προσφέρω κι εγώ, μου τα φάγανε οι…Εβραίοι, δίνω τούτο το χρυσό ρολόγι, δώρο από έναν πατριώτη στη  Γερμανία ,πριν χρόνια”.

Και το βγάζει μπροστά στις κάμερες ,το αποθέτει στο τραπέζι να το πάρουν και να το πουλήσουν για τους σεισμόπληκτους  (πόσο να πουληθεί, βέβαια, το… χρυσούν ωρολόγιον του Καζαντζίδη και ποιος να πρωτοπάρει πια από εκείνα τα λεφτά; ).΄Οντως ήταν μέγας λαϊκιστής και μαλαγάνα ο τραγουδιστής με τους χιλιάδες  ορκισμένους οπαδούς ,  θύμα, όμως, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν  των συμφερόντων των δισκογραφικών εταιριών στην Ελλάδα, που τις κατείχανε… Οβριοί!).

΄Οσο τώρα για τον πάπα, αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους φτωχούς, ας εκποιήσει (ή ας αξιοποιήσει) την αμύθητη περιουσία της καθολικής εκκλησίας υπέρ των πασχόντων και των πενομένων  και θα έχουν να φάνε   όλου του κόσμου οι κατατρεγμένοι  για τα επόμενα…100 χρόνια. Τέτοιο θησαυρό το Βατικανό!

Αλλά,τί λέμε τώρα; ΄Αλλο τα… χρυσά ωρολόγια και άλλο ” εἰ θέλεις τέλειος εἶναι, ὕπαγε πώλησόν σου τὰ ὑπάρχοντα καὶ δὸς πτωχοῖς, καὶ ἕξεις θησαυρὸν ἐν οὐρανῷ, καὶ δεῦρο ἀκολούθει μοι”.

Μη ζητάμε τέτοια από τους θεατρίνους. Είπαμε, ηθοποιοί είναι οι άνθρωποι, θέατρο παίζουν,το ψωμάκι τους βγάζουν με τις τσαχπινιές τους αυτές.