ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από σήμερα  το ΑΡΧΕΙΟ του παλιού ιστότοπου του Homo-Naturalis.gr  από το 2007 ,λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστούμε το φίλο Πάρη  Μανιά  που δούλεψε  υπό δύσκολες τεχνικές συνθήκες για να το επανεγκαταστήσει στο Νέο ιστότοπο.

Με την ευκαιρία, να επαναλάβουμε κάποιες διευκρινίσεις,που είχαμε ανεβάσει εδώ και παλιότερα:

 1. Η επισκεψιμότητα του σάιτ είναι αυτή ακριβώς που φαίνεται στο κάτω μέρος του “Μενού” (συνολικά). Αλλά και κάθε κείμενο έχει ξεχωριστά και δίπλα στον τίτλο του τις δικές του αναγνώσεις. Τη μέτρηση πραγματοποιεί (δωρεάν) η     Google Analytics, χωρίς καμιά δικιά μας παρέμβαση ή οικονομική επιβάρυνση.
 2. Αναδημοσιεύουμε  κείμενο  που ανέβηκε  πριν χρόνια εδώ για τα “ημαρτημένα”  του παλιού ιστότοπου:
 3.                                                      ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
  18.06.09
   

  ΄Οσοι για πρώτη φορά επισκέπτονται το σάιτ, θα διαπιστώσουν πως  στο  “ΑΡΧΕΙΟ”,  αλλά καμιά φορά και στη νέα βέρσιον, σε πολλές σελίδες, παρατηρείται μια “ακαταστασία” και ελλιπής τεχνική υποστήριξη, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της εμφάνισής των κειμένων. Παράλληλα, διαπιστώνεται ενίοτε  και κακή δια-μόρφωση των άρθρων (μορφολογία, λεξιλόγιο κ.α), που οφείλονται σε τρεις  κυρίως λόγους: 1. Στις κατά καιρούς επελάσεις, όπως έχουμε άπειρες φορές καταγγείλει, των βάνδαλων χάκερ στο σάιτ β. στην  κακή… χειρουργική επέμβαση παλιότερα των συνεργατών, που είχαν αναλάβει  την  αποκατάσταση του τονικού συστήματος των κειμένων μας,αφού πολλά είχαν δημοσιευτεί σε ατονικό σύστημα γραφής.  ΄Ετσι, μαζί με τους τόνους, που έβαλαν, πήραν “σβάρνα” και πολλές λέξεις και σειρές στις  παραγράφους των θεμάτων με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ουκ ολίγα “τυπογραφικά ημαρτημένα”. 3.Την έλλειψη οικονομικών πόρων, που καθιστά δύσκολη την πρόσβασή μας σε καλύτερης ποιότητας τεχνική υποστήριξη του σάιτ.

  Για όλα αυτά, ζητάμε την κατανόηση και την ανοχή των επισκεπτών μας.