ΑΠΟΧΗ. ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΤΟ…ΝΟΜΙΜΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

Γράφαμε μετά την επίσημη ανακοίνωση των ποσοστών  της ΑΠΟΧΗΣ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ:

«΄Εστω κι  αν δε είναι σημερινή αυτή η διαπίστωση, όμως οι χτεσινές εκλογές (αν)έδειξαν το πλήθος από τα σοβαρά ζητήματα που το Σύστημα μέσω  των  εξαγορασμένων  του Γκέμπελς  αποφεύγει να τα φέρει στην επιφάνεια. Κρατάει τα σκουπίδια του κάτω από το χαλί, μέχρι πια που η σήψη τους ξεχύθηκε ως δυσωδία και πλέον είναι αδύνατο το καταχώνιασμά του».

Δυο μέρες τώρα, όλη η γκεμπελική  μαφία με προεξάρχουσες  τις αντιδεξιές φυλλάδες,  όχι μόνο δεν έκαναν σημαία το σκάνδαλο της πραξικοπηματικής ανάδειξης κυβέρνησης  μετά από τέτοιο  θρίαμβο της    ΑΠΟΧΗΣ (οι μισοί ΄Ελληνες έφτυσαν τους άλλους μισούς!),  ούτε καν  στα ψιλά δεν πέρασε  το  ολοφάνερο πραξικόπημα!  Αλλά,  ακόμα χειρότερα και από την υποβάθμισή του,  χαλκεύουν στοιχεία, παραπλανούν τον κόσμο, στηρίζουν με νύχια και δόντια το Σύστημα που τους στηρίζει και τους συντηρεί.

Δείτε πέτσινα στοιχεία παρακάτω  από τις ναυαρχίδες  του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της…ενημέρωσης (τρομάρα του!):

Α. Εφ.Συν.  Πρώτοι  οι πεμπτοφαλαγγίτες  της κολεκτίβας συντακτών , μας  διαβεβαιώνουν , όπως έκαναν τέσσερα χρόνια τώρα (η πληρωμή τους,  για να τους  πετάνε ψίχουλα επιβίωσης)  πως  «σημαντικά στοιχεία φέρνει στο φως η ανάλυση των exit polls σχετικά με το πώς ψήφισαν οι Έλληνες στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου». ΄Οντως, τα στοιχεία αυτά είναι …  απολύτως αληθή ,αποκαλυπτικά,  βγαλμένα  απευθείας από το χαλκείο των ΠαναγοπουλοΦαναροΓεράκηδων.

Φυσικά,  πρόκειται πάλι για  προπαγάνδα του αισχίστου  είδους.  ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ τίποτα από όσα  επινόησαν,  για να ωραιοποιήσουν για άλλη μια φορά  την εικόνα του κόμματος που τους  έντυσε  στο χρυσάφι.  Και που οι Γκεμπελίσκοι της εφυσν , βεβαίως, δεν έχουν λόγο να  μην αναδημοσιεύουν  τα ψευδέστατα, τα πλαστά αυτά  ποσοστά που  τους έδιναν κάθε φορά. Απόδειξη, πως ό,τι έλεγαν οι …έρευνές τους  ήταν της πλάκας και της αρπαχτής,  η ισχυρή σφαλιάρα που εισέπραξαν με τα  εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μάη 2023.

 

 

  1. Αποκαλυπτική «γεωγραφία της ψήφου» ανά ηλικία

Απόλυτη η κυριαρχία της Ν.Δ. στους άνω των 65 ετών, προβληματισμός για το υψηλό ποσοστό των Σπαρτιατών στους νέους.

Σημαντικά στοιχεία φέρνει στο φως η ανάλυση των exit polls σχετικά με το πώς ψήφισαν οι Έλληνες στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, όμως ειδικά στους άνω των 65 ετών κυριαρχεί απόλυτα, καθώς πάνω από τους μισούς ψήφισαν το κόμμα της Πειραιώς.

Επίσης, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το υψηλό ποσοστό των Σπαρτιατών (το κόμμα-βιτρίνα του Ηλία Κασιδιάρη) στην ηλικιακή ομάδα των νέων (17-34 ετών). Παράλληλα, προβληματισμό θα πρέπει να δημιουργεί σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ το γεγονός ότι το χαμηλότερο ποσοστό τους καταγράφει στην πλέον παραγωγική ηλικία (35-54 ετών).

ΕΡΤ

 

 

Β. Ο έτερος, τώρα, Καπαδόκης Κώστας Βαξεβάνης ( ο  πάλαι ποτέ πουλιτζεριανός αστέρας, που υπήρξε   από τους δαχτυλοδεικτούμενους  σε μας εδώ,   νεκροθάφτες    του ΣΥΡΙΖΑ, ανακάλυψε  πως η νέα γενιά είναι …ΝΕΟΝΑΖΙ.

“Ένας στους δέκα νέους ψήφισε «Σπαρτιάτες» που στήριξε ο Κασιδιάρης” (!), μας  διαβεβαιώνει ο Κωστάκης.

Με το καλημέρα σας,  δυο  χονδροειδέστατα  ψεύδη:

α. τα…αστοιχείωτα  στοιχεία,  τα παρουσιάζει πάλι η γνωστή μαφιόζικη ομάδα των πέτσινων δημοσκοπήσεων για λογαριασμό του γνωστού  Δεξιομάγαζου της ΕΡΤ.  ΄Αρα,  καμιά φερεγγυότητα. Ούτε στο ελάχιστο.  “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει”

β. έστω κι αν δεχτούμε αυτό το παραμύθι,  αποσιωπάται η αλήθεια πως    1 στους 10  νέους δεν  είναι φαν του  Κασιδιάρη,  αλλά   1  ΣΤΟΥΣ 10  νέους ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, διάλεξαν Κασιδιάρη. Αλλά,  δεν ισχύει ούτε αυτό, αν συγκρίνει κανείς τις ψήφους  που πήραν οι Νεοναζί την Κυριακή και την ΑΠΟΧΗ στις ηλικές 17/34 ).

Αλλιώς, αν ήταν  όπως τα λέει  ο Βαξεβάνης,  που θέλει    ΝΕΟΝΑΖΙ  του  νέους  (από 17/34  χρόνων),  τότε θα  τους  μετρούσαμε   σε  εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα  !

Θου, Κύριε!

 

 

2. Εκλογές 2023: Ένας στους δέκα νέους ψήφισε «Σπαρτιάτες» που στήριξε ο Κασιδιάρης 

Εκλογές 2023: Ένας στους δέκα νέους ψήφισε «Σπαρτιάτες» που στήριξε ο Κασιδιάρης (Video)

Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η ανάλυση των exit polls για το πως ψήφισαν οι νέοι στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, καθώς ένας στους δέκα νέους, ψήφισε το ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες» που στήριξε ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση και φυλακισμένος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η ανάλυση της ψήφου των νέων, όπως τα παρουσίασε η ΕΡΤ, η ΝΔ φαίνεται διατήρησε την πρωτιά που είχε και στις εκλογές του Μαΐου, ωστόσο ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το ποσοστό 9,2% που σημείωσε το ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες» στους νέους 17-34 ετών.

 

 

Είναι μια κολόνια  που κρατάει χρόνια τώρα, το θάψιμο της ΑΠΟΧΗΣ για τους ευνοητους λογους από το κομματικογκεμπελικό  σύστημα

Πρώτοι διδάξαντες,  εκείνες τις μαύρες ημέρες της ιδιωτικής τηλεόρασης των καναλαρχών – εφοπλιστών   με το  τρίδυμο Χατζηνικολάου-Τράγκα –Νικολακόπουλου το βράδυ της Κυριακής των εκλογών,  να θάβουν  τη Αποχή προκλητικά και ξετσίπωτα. Κι ας έφτανε και τότε σε κάτι εκατομμύρια ψηφοφόρους. Την αγνοούσαν επιδεικτικά  σε σημείο  να μιλάμε πια για σκάνδαλο. Αν έδιναν  στον αέρα (ελάχιστες  φορές)  ,  μια  μικρή, σύντομη  πληροφόρηση,  ήταν της μορφής «η συμμετοχή ανήλθε…και ξανά στο  ψητό…ΕΛΑΒΑΝ  . Κι ακολουθούσε  η ανήκουστη, η αισχρή παραπλάνηση πως το 8, 20 , το 40 % που διαλαλούσαν  ότι  έλαβαν τα κόμματα,   αφορούσαν  το σύνολο του εκλογικού σώματος και    ΟΧΙ    ΤΟΥΣ ΦΗΦΙΣΑΝΤΕΣ.  Και ήταν αυτό ακριβώς που έμενε στους χαχόλους. Αν έλεγε, για παράδειγμα,  ο Νικολακόπουλος πως η   Ν.Δ έλαβε 35%,  αυτό σήμαινε πως το  ποσοστό    μετρούσε  στα  10 εκατομμύρια ψηφοφόρους και όχι  στα 5.5 που πήγαν  να ψηφίσουν.  Για τέτοιο έγκλημα μιλάμε από τότε.

Η σκυτάλη από εκείνους , πέρασε σε άλλους.  Από όλα τα χέρια της βρώμικης γκεμπελικής συντεχνίας. Τούτοι , περισσότερο και από τους πολιτικούς, τρέμουν  μη διαλυθεί το Σύστημα  και κατεδαφιστεί η  παράγκα.  Πλην των άλλων, στην ηλικία που βρίσκονται κάτι  παλιοί αστέρες στο …επάγγελμα -απάτη πώς   και πού να πάνε σε χωράφια  και σε στάνες  να δουλεύουν πακιστανικά  (εκεί, δηλαδή, που είναι η κανονική τους θέση);   Θεός φυλάξοι!  Είναι αυτοί για τέτοια και τέτοιο καιρό;