ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. “ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΡΕΜΑΛΑ” ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

“Υπερδνειστερία: Στο χάρτη του πολέμου και η Μολδαβία

Το Κίεβο κατηγόρησε την Τρίτη τη Μόσχα ότι προσπαθεί να σύρει στον πόλεμο την αποσχισθείσα περιοχή της Μολδαβίας, την Υπερδνειστερία.

Ολα ξεκίνησαν όταν χθες οι Αρχές της Υπερδνειστερίας, που υποστηρίζεται από τη Μόσχα, δήλωσαν ότι είχαν γίνει στόχος μιας σειράς επιθέσεων.

Οι αρχές της Υπερδνειστερίας, μιας μη αναγνωρισμένης περιοχής, εντός της Μολδαβίας, που συνορεύει με τη νοτιοδυτική Ουκρανία, δήλωσαν ότι εκρήξεις είχαν προκαλέσει ζημιές σε δύο ραδιοφωνικούς ιστούς που εκπέμπουν στα ρωσικά και ότι μία από τις στρατιωτικές μονάδες της είχε δεχθεί επίθεση.

***

΄Απειρες είναι εδώ, αρχής γενομένης  από το 2007 μέχρι και  σήμερα,  οι αναφορές μας στον τρελαμένο Τσάρο και τα σχεδιά του.  Στην Υπερδνειστερία και τη Μολδαβία  οι αναφορές μας επίσης συχνές,προγνωστικές  και  προειδοποιητικές .       Οι περισσότερες  που παραθέτουμε στη συνέχεια είναι αυτής της μορφής .  Αποσπάσματα από διάφορα παλιά κείμενά μας. ΄Ομοιες αναφορές  υπάρχουν δεκάδες ,που πληθαίνουν μετά την εισβολή του Τσάρου στην Αν. Ουκρανία  το 2014 (*) .

Γράφαμε:

1, Ο «Τσάρος της Ρωσίας» ετοιμάζεται  να ξεκινήσει επιχειρήσεις στην Υπερδνειστερία και τη Μολδαβία με στόχο να κάνει την περιοχή μα νέα Ουκρανία. Οι πρόσφατες αναζωπυρώσεις των συγκρούσεων στην Αν. Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς, δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στους νέους σχεδιασμούς  του δικτάτορα.  

΄

2. α. Ο “Τσάρος” ετοιμάζεται να χτυπήσει (πιθανότατα) στην Υπερδνειστερία . Τούτη τη φορά, όμως,  θα τα βρει μπαστούνια. ΄Οχι όπως στην προηγούμενη ιμπεριαλιστική κατάκτηση της Α. Ουκρανίας, που δεν έδωσε  λόγο σε κάνεναν. 21ος αιώνας και διχοτόμησε ατιμωρητί μια χώρα ο  παρανοϊκός κατακτητής !

β. Αν τολμήσει, τώρα επίθεση στη Μολδαβία, αν βάλει πάλι τους τρελαμένους Ρώσους εθνικιστές να ξεσηκωθούν,  θα γίνει ο τάφος του η περιοχή. Θα κτυπηθει αμείλικτα και όχι μόνο από τους Αμερικανούς.

γ. Ούτως ή άλλως, ο δικτάτορας της Ρωσίας θα έχει ένα τραγικο τέλος ΄Η θα πέσει το μαφιόζικο καθεστώς από εσωτερική επανάσταση και  θα συλληφθεί, για να οδηγηθεί στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο , ή  θα  πληρώσει με τη ζωή του, άγνωστο πώς, τα αναρίθμητα εγκλήματά του. Αυτή η πορεία δεν άλλαζει. Ξέρουν ΟΛΟΙ, όσοι πρέπει να ξέρουν, πόσο επικίνδυνος είναι ο δικτάτορας.

δ, Και για ποιο κράτος του ISIS  μας λέει ο Μακέιν; Οι Τζιχαντιστές είναι…αγγελούδια  μπροστά στον Πούτιν και τη μαφιόζικη παρέα του. Εντελώς αφελής η σύγκριση του Μακέιν. Ασύγκριτα μεγέθη.(2017).

 

15  ολόκληρα χρόνια  χτυπάμε τις καμπάνες για το  δικτάτορα Πούτιν και τις συμφορές και τα δεινά  που θα επισωρεύσει τον κόσμο και ειδικά τη γειτονιά μας.   Δυνατά, εκκωφαντικά  να ξεκουφαίνουν, ακόμα και τους βυθισμένους  σε ύπνο βαρύ ή κώμα.

Από δε το 2014 και μετά , το πλήθος των αναφορών μας στα σχέδια του δικτάτορα της Ρωσίας, ειδικά για τα Βαλκάνια, την Ουκρανία, την Υπερδνειστερία και τη  Μολδαβία,  την ψυχοπάθεια που πάσχει εδώ και χρόνια ο Τσάρος και τον κίνδυνο που διατρέχει η ανθρωπότητα, όσο είναι ζωντανό  το τέρας της Ρωσίας, η νεκρανάσταση του Χίτλερ, όλα εκείνα τα κείμενα, μετριούνται σε εκατοντάδες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσει κανείς περισσότερες, όμοιες αναφορές . Ούτε καν ελάχιστες.

Χωρίς ίχνος κομπασμού  ή πρόθεση  για άγρα εντυπώσεων , με πόνο ψυχής, αλλά  και  υπό το κράτος  οργής και  αγανάκτησης  καταγγέλλουμε :

Πού  βρίσκονταν όλα αυτά τα 15 χρόνια    ο λαλίστατος , οργίλος και  μη … σηκώνων  μύγα στο σπαθί του , Κώστας Βαξεβάνης , αλλά και υπόλοιποι κοντυλοφόροι, τόσο της κολεκτίβας Συντακτών, όσο και της Αυγής;  Πόσες φορές και με ποιες αναφορές επεσήμαναν κι αυτοί ,ως όφειλαν,  το συγκεκριμένο κίνδυνο ή  από δημοσιογραφικό καθήκον, πότε αναδημοσίευσαν μία, έστω μία, δική μας  προειδοποιητική ανάλυση για το μέγα κίνδυνο , που εμπερικλείοουν  οι σχεδιασμοί του παρανοϊκού  Πούτιν  για την ανθρωπότητα και ειδικά  για τη χώρα μας; Ας ενημέρωναν, αφού οι ίδιοι είναι  ανίκανοι να βλέπουν μακριά , κι  ας μην έκαναν καμιά αναφορά στην πηγή μας.  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ.

΄Οπως ακριβώς έπραξαν  και με την απόκρυψη δεκάδων άλλων σκανδάλων, καταγγελιών, μαρτυριών, αποκαλύψεων που έχουμε δημοσιεύσει εδώ από το 2007 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία του σάιτ μέχρι σήμερα.  Ούτε καν για μέγα σκάνδαλο της χρεοκοπίας της χώρας δε μίλησαν ποτέ . ΄Οταν  πάλι εμείς, ήδη  από το 2008, χτυπούσαμε τις καμπάνες , στέλναμε στα γκεμπελικά τους γραφεία την αγωνία και την οργή μας   και τους καλούσαμε να συστρατευτούν. Τους είχε μπουκώσει το στόμα  ο Κώστας Καραμανλής με παχιά κοψίδια και δεν έβγαινε φωνή από τα λαρύγγια τους.

Και δε μιλάμε για το Χατζηνικολάου, το  Ράπτη, τον Μαυρίδη, το Κουρτάκη και τους μιντιακούς μεγαλοαπατεώνες Αλαφούζο, Μαρινάκη,  Κυριακού, Σαββίδη και λοιπούς απόπατους της εμπορικής δημοσιογραφίας. “Ουκ αν λάβοις από τους μη έχοντας” σύνεση, μπέσα, αξιοπρέπεια  και εντιμότητα.

Στα  φυντάνια   του «αριστερού» γκεμπελισμού αναφερόμαστε . (΄Ετσι να ήταν   η αριστερή  δημοσιογραφία, αληταράδες  μου). Απ΄αυτούς ζητάμε ευθύνη.  Αλλά και τα ρέστα,  την κεφαλήν τους επί πίνακι.

Ο Βαξεβάνης  τελευταία  ξεσήκωσε τον κόσμο  και μιλάει με περισσό θράσος  για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ  του καθεστώτος  (κοινοβουλευτική δικτατορία)  Κυριάκου Μητσοτάκη.  ΄Όμως, η δική του, ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ  σε  μας και σε τέτοιες ειδήσεις, ενημέρωση και κριτική,  όπως στα παραπάνω  ζητήματα «ζωής και θανάτου» ,ανήκει  στην πλέον  φασιστική-δικτατορική εξουσία, όπως είναι η  εμπορική   δημοσιογραφία. ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

Οπότε,  το αφεντικό του Documento και όχι μόνο, αλλά και  οι λοιπό Γκεμπελίσκοι , ας μάθουν πως “στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί”.Δε γίνεται, Βαξεβάνη μου , «άλλων ιατρός συ έλκεσι βρύων»,  Αλλά,  «ούτε και  δυο καρπούζια κρατούνται  στην ίδια μασχάλη».

Κοίταζε  πρώτα τα δικά σου κουρέλια ,τις δικές σου  πομπές. Και μετά, αν σε παίρνει ,μίλα όσο θες  και για τη δικτατορία Μητσοτάκη .Και της Δεξιάς γενικότερα που εμείς τη  δοκιμάσαμε άγρια και στην πλάτη μας. Εσύ ,μόνο τα λεφτά έχασες που δε σου δώκανε. Και θα τα πάρεις μαζεμένα, όταν με το καλό αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ.Τώρα, καλύτερα να σιωπάς. Κι εσύ και οι όμοιοί  σου. Θα γίνει μπούμερανγκ  ο βίος και η πολιτεία σας.

Κρυφτείτε  στα λαγούμια σας. Φέρατε τον πόλεμο στη γειτονιά μας.  Επιτρέψατε στο πυρηνικό ολοκαύτωμα   να  βρίσκεται προ των πυλών.

Μια μέρα, θα σας «κρεμάσουν ανάποδα» στο  Σύνταγμα  οι γενιές που θα  γίνονται  κιμάς,   εξαιτίας της  βαριάς αρρώστιας  του γκεμπελισμού από τον οποίο  πάσχετε. Από το μέγεθος της  ανηθικότητας, της ασυνειδησίας και  της χρησομοθηρίας που σας κατέχει.  Μετά  θα τιμωρήσουν τον ΤΕΡΑΣ της Ρωσίας, αν ζει ως τότε.

Εσύ, Κωστάκη,   προηγείσαι. «Μέρες θα αφήσουν κρεμασμένο το κουφάρι»  σου για παραδειγματισμό και εκδίκηση.

 

Υ.Γ. Και ως μπουχέσες,  τόσο ο Βαξεβάνης ,όσο και τα λοιπά …καλόπαιδα της  Αριστεράς του  ποπού, ούτε τούτη τη φορά θα τολμήσουν  να βγάλουν  άχνα, να  απολογηθούν στις βαριές ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ  κατηγορίες που τους προσάπτουμε.

 

(*) ΄Ενα από τα δεκάδες κείμενά μας στα οποία επισημαίναμε τον κίνδυνο επέκτασης του πολέμου ως τη Ρουμανία,  είναι και το ακόλουθο:

*ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΣΕ… ΡΟΥΒΛΙΑ!

11 Ιουλίου 2018

 

Να η αλήθεια. Μια Δεξιά-Ακροδεξιά ρουμάνικη φράξια με «αχυρανθρώπους» του δικτάτορα Πούτιν, κινεί τα νήματα της τάχα μου πρόσφατης λαϊκής εξέγερσης.  Οι «προχτεσινές» εκλογές  στη Ρουμανία, έστειλαν τους σοσιαλιστές στην εξουσία, κάτι που η  σκληρή ρουμανική Δεξιά και ο ίδιος ο επίσης δεξιός πρόεδρος Κλάους Βέρνερ Γιοχάνι  δε συγχωρούν.

Τα ποσά που διέθεσε τόσο στη Ρουμανία, όσο και στη Μολδαβία ο Ρώσος δικτάτορας παραμονές των εθνικών τους εκλογών,  ήταν τεράστια. Πακτωλός από ρούβλια έρευσε και στις δύο χώρες. Στη Μολδαβία κέρδισε το παιχνίδι. Το ρωσόφιλο, εθνικιστικό κόμμα, έγινε κυβέρνηση. ΄Οχι όμως και στη Ρουμανία. Εκεί η Δεξιά-Ακροδεξιά και φίλα προσκείμενη στο δικτάτορα, αφού με δικά του λεφτά διεξήχθη ο προεκλογικός της αγώνας,  απέτυχε παταγωδώς.

 Ο «Τσάρος της Ρωσίας» ετοιμάζεται  να ξεκινήσει επιχειρήσεις στην Υπερδνειστερία και τη Μολδαβία με στόχο να κάνει την περιοχή μα νέα Ουκρανία. Οι πρόσφατες αναζωπυρώσεις των συγκρούσεων στην Αν. Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς, δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στους νέους σχεδιασμούς  του δικτάτορα.  Η αναγκαστική ανοχή που θα  επιδείξει ο ακροδεξιός, ρατσιστής και τραμπούκος πρόεδρος της Αμερικής, τώρα που είναι ακόμα αρχή, αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία του «Τσάρου» να ξεκινήσει τις επιχειρήσεις του, πιθανότατα την ΄Ανοιξη.

Μόνο που η  Ρουμανία δεν είναι Μολδαβία. Αν εξαιρέσει κανείς τα 3 εκατομμύρια Ούγγρους, που ζουν στην Τρανσυλβανία, ο υπόλοιπος πληθυσμός είναι ομοιογενής και συμπαγής. Η εθνική της ιστορία τονίζει μάλιστα με έπαρση και  σε όλους τους τόνους, που η χώρα  είναι η περίφημη  Βλαχία (Βλαχ=λατινόφωνος). Η «Νέα Ρώμη», που οι κάτοικοί της δεν αναμείχθηκαν ποτέ με τους Σλαύους και κράτησαν ολοζώντανη  την παραδοσιακή, λατινική  γλώσσα των ρωμαϊκών λεγεώνων από τις οποίες κατάγονται.

Ο ρουμανικός εθνικισμός «σπάζει κόκαλα». Γι΄ αυτό επισημαίνουμε πως θα είναι η   πρώτη χώρα που θα αρπάξει από το λαιμό τους Ρώσους. Η ιστορική Βεσσαραβία (Μπασαράμπ), η σημερινή Μολδαβία, είναι ρουμανική. Καμιά ιστορική  σχέση με τους Ρώσους. Η κατάληψη της Μολδαβίας και της παράνομα   αποσχισμένης με εθνικιστικό τσαμπουκά Υπερδνειστερίας, θα θεωρηθεί κατάληψη ρουμανικών  εδαφών. ΄Ετσι διδάσκονται όλοι οι  Ρουμάνοι «εξ απαλών ονύχων» στην  παραδοσιακή, σχολική τους Ιστορία. Και δε θα  επιτρέψουν, αντίθετα με τους Ουκρανούς, να χαθεί ούτε σπιθαμή απ΄ αυτά τα εδάφη.

Ο Ρώσος δικτάτορας το γνωρίζει πως εδώ θα τα βρει σκούρα. Δεν υπάρχουν ερείσματα εθνοτικά, όπως στην Αν. Ουκρανία, για να στηριχτεί πάνω τους και να δημιουργήσει τα γνωστά τετελεσμένα. Ο μόνος τρόπος που του απομένει, είναι η γνωστή  μέθοδος  της διάσπασης της εθνικής ενότητας  με τη  δημιουργία  μορφών αντεπανάστασης κατά της νόμιμης εξουσίας, τύπου  «Μεϊντάν» στο Κίεβο. ΄Ηδη το «τιμ» των Ρουμάνων, ακροδεξιών αχυρανθρώπων του ,έχει συγκροτηθεί εδώ και πολύ καιρό . Είναι η γνωστή  σε όλη την Ευρώπη  λαϊκιστική Ακροδεξιά.

Η ίδια μέθοδος του δικτάτορα , όπου εφαρμόστηκε, πέτυχε απόλυτα.  Ουκρανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία ήταν οι χώρες που δοκίμασε  ο Ρώσος δικτάτορας  τέτοιες «μαϊμού»  λαϊκές εξεγέρσεις. Σ΄αυτές  για πρώτη φορά πρόσφατα δοκιμάστηκε η ισχύς και η αποτελεσματικότητα των «αργυρών λογχών» (διάβαζε ρούβλια).

Και όντως αποδείχτηκαν ισχυρές. Ακροδεξιά  στη Γαλλία, Ποντέμος στην Ισπανία, Κίνημα πέντε αστέρων στη Ιταλία, «δραχμιστές» της Ελλάδας  ήταν και είναι τα κομματικά μορφώματα που ανέδειξε η συμβολή του Ρώσου δικτάτορα στην Ευρώπη. Με την οικονομική υποστήριξή του μικρές και ασήμαντες λαϊκίστικες  ομάδες, αναγορεύτηκαν σε ρυθμιστές, σε αξιόλογες πολιτικές δυνάμεις στις παραπάνω χώρες.

 Ο «Τσάρος» αναπαράγει τώρα και στη Ρουμανία τις ίδιες συμπεριφορές. Με 100 χιλιάδες κόσμο στους δρόμους της ίδιας…επαναστατικής ακεραιότητας και  συμπεριφοράς ,όπως των Αγανακτισμένων του Συντάγματος, οπαδών εν πολλοίς του ΣΥΡΙΖΙ-ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής, προσπαθεί κι εδώ να πετύχει ό,τι σημαντικό πέτυχε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αλλά δεν  μπορεί, όμως, να μην έχει υπόψη του  ο δικτάτορας Πούτιν πως η Ρουμανία είναι μια άκρως εθνικιστική  χώρα. Αν χτες κατέβηκαν 100-150.000 στους δρόμους, εν αγνοία του πλήθους πως είναι ενεργούμενα των Ρώσων,  οι τελευταίες πρόσφατες διαδηλώσεις των εθνικιστών  στο Βουκουρέστι με σύνθημα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΣΑΡΑΜΠΠ» (μήνυμα ισχυρό στους Ρώσους)  ήταν απείρως πιο δυναμικές και αριθμητικά υπέρτερες.

Οπότε, το σίγουρο είναι πως εδώ θα τα  βρει  μπαστούνια  ο «Τσάρος». Η περιοχή πάνω από το Δούναβη, ήταν από παλιά ο τάφος της δύναμης του ιμπεριαλισμού, από την εποχή των Δακών και των Ρωμαίων. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και όχι ως φάρσα που νομίζουν οι αφελείς. Αλλάζουν πρόσωπα, εποχές. Κίνητρα, αποτελέσματα-συνέπειες είναι ακριβώς ίδια

Γράφαμε για τις εθνικιστικές αυτές  κινητοποιήσεις των Ρουμανάνων σστις 26 Οκτώβρη 2016.

«Αφήσαμε τη διακυβέρνηση του κόσμου στα χέρια των χειρίστων. Και όχι μόνο σήμερα. Ανέκαθεν  η ανθρωπότητα κυβερνάται ή από ανόητους και ανίκανους  ή από εγκληματικές φυσιογνωμίες.

Αυτή την ώρα, παρανοϊκά άτομα με επιρρέπεια  στο έγκλημα, που ηδύνονται στο αίμα και τον όλεθρο, έχουν αναλάβει τα πόστα της διακυβέρνησης χωρών με πυρηνικό οπλοστάσιο. Οι δικτάτορες της Ρωσίας και της Β. Κορέας   είναι πρώτοι στη λίστα του κακού.

Και δεν απειλούν απλώς. Ο  δικτάτορας Πούτιν  έχει αναλάβει  προ πολλού   εγκληματική  δράση, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Συρία. Και ήδη προετοιμάζει και άλλες όμοιες άφρονες και αιματηρές  επεμβάσεις στη Βαλτική, αλλά και κοντά στη…γειτονιά μας.

Το περασμένο Σάββατο στο Βουκουρέστι πραγματοποιήθηκε  εντυπωσιακή διαδήλωση  εθνικιστών με αίτημα την επιστροφή της Βεσσαραβίας    (Basarabia στα Ρουμάνικα)  . Ακροδεξιοί, Ναζί, αλλά και ανεγκέφαλοι υπερπατριώτες Ρουμάνοι σε ένα πρωτοφανές εθνικιστικό ξέσπασμα- παραλήρημα ,απαιτούσαν εδώ και τώρα την ένωση της Μολδαβίας με τη μητέρα Ρουμανία.

Στο μεταξύ, μέσα στη Μολδαβία,  εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός εμφύλιος μεταξύ εκείνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Ρώσοι και όσων υποστηρίζουν πως είναι Ρουμάνοι. Η ρώσικη και η ρουμανική γλώσσα που μιλιέται επίσημα από τους κατοίκους, είναι πέρα από «κόκκινο πανί» και πιστοποιητικό  ταυτότητας για τις δυο εθνότητες.

Υποκινητής όλης αυτής της αναστάτωσης, που έχει πλέον εξελιχθεί σε   έκρυθμη κατάσταση και στο Βουκουρέστι και στο Κισινάου είναι ασφαλώς ο δικτάτορας της Ρωσίας, ο οποίος είναι πλέον ή σίγουρο πως θα παίξει και στη Μολδαβία το ίδιο αισχρό παιχνίδι που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε  στην Αν. Ουκρανία. Η μέθοδός τους είναι γνωστή. Αφού θα προκαλέσει  αιματηρό εμφύλιο στην πάμπτωχη Μολδαβία, θα βάλει τους αυτοαποκαλούμενους Ρώσους εθνικιστές  της μικρής χώρας να ζητήσουν βοήθεια από τη μάνα Ρωσία και ο δρόμος για εισβολή θα έχει ανοίξει.