Δημοσκόπηση Opinion Poll σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα.

“Δημοσκόπηση Opinion Poll:  ΝΔ 39,1%, ΣΥΡΙΖΑ στο 17,3% “

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 39,1%, ΣΥΡΙΖΑ στο 17,3% -Τάσεις διάσπασης βλέπουν 7 στους 10 με Κασσελάκη

 

****

Είναι η      δημοσκοπική (!) εταιρία,   που ως  γνωστό , πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις της  και   ουδεμία σχέση έχουσα με  απευθείας αναθέσεις και κατακυρώσεις δημοσίων  έργων με κλειστούς διαγωνισμούς , όπως κακόβουλοι (*) την κατηγορούν.    Η εταιρία ,  με σημερινή διευκρινιστική της ανακοίνωση   πληροφορεί  τους ΄Ελληνες πως    εκ παραδρομής δεν ανέφερε    για την   παραπάνω   δημοσκόπηση ότι  δεν διεξήχθη πανελλαδικά,   αλλά  μόνο στις περιοχές  που υπέστησαν τεράστιες  καταστροφές  στις τελευταίες θεομηνίες, εξαιτίας του γνωστού φαινομένου του θερμοκηπίου, παρά τα  κολοσσιαία     αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στις παραπάνω πληγείσες περιοχές . ( Κακά τα ψέματα!  Ποιος μπορεί να τα βάλει  με το Θεό;)

 ΄Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα,  κύκλοι του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κυρίου Αγοραστού  τονίζουν πως η Εταιρία  δημοσκοπήσεων  του κυρίου Μιχαήλ Διαμαντή ,  ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει, όπως κάνει πάντα με τις ανεξάρτητες και επιτυχείς προβλέψεις της πως  η    πίστη των κατοίκων των  περιοχών  που επλήγησαν,  τόσο στην κυβέρνηση των αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και στον  ίδιο  τον επιτυχημένο    Περιφερειάρχη της,   παρ΄όλες τις αντιξοότητες, όπως  οι  πρόσφατες πλημμύρες ,  οι  ατυχείς συμπτώσεις και το   δυστύχημα των Τεμπών , παραμένει το ίδιο  θερμή και άδολη  , όπως ,άλλωστε υπήρξε ανέκαθεν  η προσήλωση στη Μεγάλη Παράταξη της Δεξιάς των ανθρώπων  του μόχθου στον   κάμπο της Θεσσαλίας .

Είναι αυτός ο λόγος που ακόμα και μέσα στη δυστυχία,  τη συμφορά και τον πόνο τους, οι Βολιώτες, οι Λαρισαίοι , οι Καρδιτισώτες και οι Τρικαλινοί, παραμένουν ακλόνητοι στα ιδεώδη της Δεξιάς παράταξης, όπως  Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια. Και για  άλλη μια φορά  η γαλάζια Θεσσαλία   αναδεικνύει  τη Νέα Δημοκρατία  πρώτο κόμμα με (σχεδόν)  40% , έναντι  (σχεδόν)  16% του διαλυμένου πλέον ΣΥΡΙΖΑ.

(Με  τις υγείες τους, λοιπόν στους  παθόντες και …μη μαθόντες!

 

 

 

 

(*) Αντικείμενο της ερώτησης είναι οι σοβαρές ενδείξεις ευνοιοκρατίας υπέρ εταιριών συμφερόντων του ιδιοκτήτη της δημοσκοπικής εταιρίας ΟpinionPoll κ. Μιχαήλ Διαμαντή, στις απευθείας αναθέσεις και κατακυρώσεις έργων με κλειστούς διαγωνισμούς από εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και εν του Δημοσίου Τομέα εν γένει” αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

“Οι βουλευτές/ριες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βασιζόμενοι στα στοιχεία του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης αλλά και σε ντοκουμέντα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή» στις 15/09/2022. Σύμφωνα με αυτά συνολικά 5 εταιρείες συμφερόντων του έχουν λάβει ή έχουν λαμβάνειν για έργα από το Δημόσιο το συνολικό ποσό των 2.252.043,96 ευρώ , με τη μερίδα του λέοντος αυτού να αφορά την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ 2019-2022, κυρίως λόγω των 886.464,57 ευρώ των έργων που έχουν ανατεθεί απευθείας – κατακυρωθεί από φορείς εποπτευόμενους από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης” αναφέρει στη συνέχεια.