ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: 1. ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ 2. ΤΑ…ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!

«Η επίθεσή μας μόλις ξεκίνησε», λέει αξιωματούχος της Χαμάς -«Την οργανώναμε εδώ και καιρό»

Περισσότεροι από 480 νεκροί μετά την επίθεση της Χαμάς -Ο Νετανιάχου ορκίζεται εκδίκηση

Μόσχα Ρωσία Μαΐου 2021 Πρόεδρος Της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν — Φωτογραφία Αρχείου

ΟΗΕ: Ο Ιρανός πρόεδρος κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «έριξαν λάδι ...

Συμψηφισμός σε νεκρούς δεν υπάρχει. Ούτε καμιά τέτοια αντιστοιχία ή  αναντιστοιχία  δικαιολογεί  οποιαδήποτε επίθεση και  τραγωδία, ΄Ενας αθώος  νεκρός, είναι το ίδιο μεγάλη  και αδικαιολόγητη απώλεια,  όσο και 10 άλλοι, ομοίως αθώοι.

Αν  το Ισραήλ, όπως έγραφε χτες ο  αλητήριος Γκέμπελς στο Πουτινικό Μέσο Παραπλάνησης , την Εφσυν, δέχτηκε την επίθεση της Χαμάς, που  στοίχισε εκατοντάδες  νεκρούς  από τον  άμαχο  πληθυσμό, γιατί  προηγουμένως οι Παλαιστίνιοι μετρούσαν  κι εκείνοι περισσότερους νεκρούς από τις Ισραηλινές επιθέσεις, τότε καλώς, κάλλιστα (όχι, βέβαια, λέμε εμείς),  οι Αμερικανοί πέταξαν στην Ιαπωνία την ολέθρια  βόμβα τους.  Και πάει, έτσι,  λέγοντας με χιλιάδες παραδείγματα στην Ιστορία.

 

 

 

Η Χαμάς διέπραξε έγκλημα. Ασυζητητί. «΄Ηρξατο χειρών αδίκων» και θα υποστεί τις συνέπειες. Μόνο που την επίθεση δεν την προετοίμαζε, όπως λέει ο εκπρόσωπος  η ίδια η Χαμάς.  Κι αυτό το νέο μέτωπο, είναι άλλο ένα στη σειρά ,  που άνοιξε το  τέρας της Ρωσίας ,  ο Νέος Χίτλερ σε συνεργασία  με το κατάπτυστο, εγκληματικό   καθεστώς του Ιράν, που δολοφονεί  έφηβες .γιατι  βάζουν τη… μαντίλα τους στραβά.

Η αλήθεια είναι αυτή και θα φανεί σύντομα.  Η νέα  αιματηρή παρουσία του Ρώσου δικτάτορα στη Μ. Ανατολή ,είναι συνέχεια εκείνης στη  Συρία με περισσότερους από 700.000 νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες. Κάνει τα  ίδια τώρα,  με θύματα τους Παλαιστίνιους, τον απλό λαό, που θα υποστεί τις τραγικές συνέπειες. Νέες εκατόμβες θυμάτων  και άλλα κύματα προσφύγων στον ,εκτός των άλλων,  και υβριδικό   πόλεμο που έχει ξεκινήσει ο Ρώσος, παρανοϊκός τύραννος.

Ένα καλό , αν μπορείς να το πεις έτσι,  θα βγει απ΄  όλη αυτή την  τραγωδία. Τούτη τη φορά  και  οι δυο   δικτάτορες, Ρωσίας  και Ιράν,  έκαναν έναν τεράστιο λάθος. Δεν υπολόγισαν πως το  Ισραήλ,  δεν είναι Συρία. Ούτε  Ουκρανία. Είναι…Ισραήλ με ό,τι σημαίνει αυτό.

Γρήγορα, αν δε το γνωρίζει  κιόλας, θα μάθει ο Νετανιάχου ποιοι κρύβονται  πίσω από την επίθεση της Χαμάς. Και είναι τότε που ποιος είδε το…Γιαχβέ και δε φοβήθηκε. Ο Ρώσος Χίτλερ έχει να κάνει τώρα  πια με Εβραίο. Όχι σε ΄Αουσβιτς,  αλλά  με όπλα τελευταίας  τεχνολογίας στα χέρια. Αλλά  και μια ολόκληρη Αμερική πίσω του.

Κι αυτό σημαίνει πως τούτη τη φορά δεν τη γλυτώνει ο… κατ΄  επάγγελμα και κατά συνήθεια, υπότροπος σφαγέας λαών.   ” Ουδέν κακόν, αμιγές καλού”. ΄Ετσι θα λήξει και ο άλλος ,βρώμικος  πόλεμος  με τις εγκληματικές εισβολές του τέρατος  στην Ουκρανία.

Κι αυτό το ξέρει πολύ καλά και η Δύση ολόκληρη. Όχι μόνο το Ισραήλ. Αν σύντομα (κι έχει καθυστερήσει   πολύ) , δεν λάβουν  τέλος οι θηριωδίες ενός άρρωστου πια Τσάρου,   ουδείς στον κόσμο,  ούτε το Ισραήλ,  θα ησυχάσουν.

Είναι ευθύνη πλέον των Εβραίων να τελειώσουν  ό,τι δεν μπόρεσαν οι άλλοι.   Το δικαιούται η ανθρωπότητα. Σε ολόκληρη τη γη βρήκε η φυλή τους απάγκιο και  καταφύγιο στους δύσκολους καιρούς  της τραγικής Ιστορίας των Εβραίων.  Το χρωστούν  σε όσους τους ευεργέτησαν.