ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ . “Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.

Να, πώς παρουσιάζουν οι γνωστοί… πεμπτοφαλαγγίτες της «κολεκτίβας συνταχτών» την είδηση του θανάτου του τραγουδιστή της Χούντας Σταμάτη Κόκοτα. Μιλάμε, για…πολυδιάστατη και  έγκυρη, ενημέρωση, ειδικά των νέων ανθρώπων,  που δεν έζησαν όταν  μεσουρανούσε  ο θανών τραγουδιστής,  γνωστός και ως το   παιδί της Χούντας.

Υ.Γ. Να δείτε που μετά από αυτό το κράξιμο, όπως το κάνουν πάντα, οι Οδυσσείς της πανουργίας,    θα στριμώξουν κάπου κι ένα κειμενάκι και θα   παρουσιάζουν  τη μισή αλήθεια για το βίο και την πολιτεία του θανόντα.   Η καλύτερη, δηλαδή, μέθοδος , για να λες ειδεχθή ψεύδη….με κομψότητα και αληθοφανή κάλυψη

 

 

«Έφυγε» ο Σταμάτης Κόκοτας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή, Σταμάτη Κόκοτα, σε ηλικία 85 ετών, στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από επιδείνωση της υγείας του.

Έχει σημαδεύσει με τις ερμηνείες του υπέροχα τραγούδια, που έγιναν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες. Τραγούδια που μίλησαν στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων και ακούγονται μέχρι σήμερα.

Είχε μεσουρανήσει στις δεκαετίες 1960 και 1970 αφήνοντας εποχή, αφού συνεργάστηκε με μεγάλους συνθέτες όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης και άλλοι.

«Στου Όθωνα τα χρόνια», «Όνειρο απατηλό», «Πες πως μ’ αντάμωσες», «Δεν το μπορείς», «Μην μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την Πόρτα», «Γιε μου γιε μου», «Πήρες το μεγάλο δρόμο», «Να ‘χα τα χρόνια σου», «Αν μ’ αγαπάς, φίλα σταυρό», «Ο τρελός» ορισμένα από τα τραγούδια του.