Η ΓΕΝΝΗΣΗ, Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ. “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ” !

Λέγαμε τις προάλλες για την Αλήθεια. Μία ή πολλές; ΄Απειρες. ΄Ομως ,αποδεικνύονται  τέτοιες,  μόνο  αν  δοκιμαστούν στη Λυδία λίθο, που λέγεται Φύση.΄ Αν τις αποδέχεται και τις σφραγίσει, τότε οι  αλήθειες σου,  γίνονται και επίσημα τέτοιες. Αν  στις απορρίψει  κι εσύ επιμένεις στις δικές σου αφύσικες, άρα ανήθικες,  διδαχές,  γίνεσαι  Σαμάνος και Μεσσίας, Ιησούς Χριστός και Βούδας. Και στις πετάει στη μούρη τις δικές σου  αλήθειες η Φύση.   Δεν αστειεύεται.

΄Ενα λουλούδι  γεννήθηκε σήμερα ,έζησε  και πέθανε μέσα σε λίγες ώρες. Η Φύση παρούσα κάλεσε τρία παιδιά της να  ζήσουν την εμπειρία, την  έκσταση του θαύματος και  να πάρουν τα μηνύματα,   δοκιμασμένα  πάντα στο δικό της αμόνι.

΄Ετσι,  στήθηκε   on line   στη διαδικτυακή  παρεούλα  σε μέσο κοινωνικής  δικτύωσης, η κουβέντα παρακάτω με αυτή την αφορμή:

 • [31/3, 10:52 π.μ.] S: Τι όμορφη φύση!Το λουλούδι σαν πίνακας!
  [31/3, 10:52 π.μ.] V: Φανταστικαααα
 • [31/3, 10:59 π.μ.] S: Καλημέρα στην παρέα!!♥️
  [31/3, 11:03 π.μ.] N: Καλημέρα ,ανυπόκριτη και πλούσια .
  … Θυμάσαι;  έλεγες παλιότερα, “άμα μιλάς στο θεό, κανένα πρόβλημα. Αν σου μιλάει ο θεός , εκεί υπάρχει πρόβλημα”.
  Έλα όμως που εγώ ακούω φωνή (όχι φωνές !) μέσα από αυτό το λουλούδι κομψοτέχνημα? Λες να έγινα Ζαν Ντ ‘ Αρκ ?
  [31/3, 11:08 π.μ.] S: Τι σου λέει το λουλουδάκι?
  [31/3, 11:12 π.μ.] N: Μου λέει, με χάρη. “Κοίτα με,  βγήκα από το χέρι του θεού. Τον  θαυμάζω , τέτοιο κουκλί που με έκανε, αλλά ποτέ δεν του ζητάω χάρες.  Να μη με κόψει του παιδιού το χέρι, να μη με χαλάσει η βροχή, να μη μαραθώ κάποια στιγμή
  Αν γινόμουν ζήτουλας,  θα τον προσέβαλα”.
  [31/3, 11:24 π.μ.] N:  Και ούτε θα είχε αξία ο θαυμασμός του, θα ήταν  μέσο συναλλαγής και ανταπόδοσης
  [31/3, 11:24 π.μ.] N: Ο θεός μισεί τους “Πεντηκοστιανούς”, κάθε είδους,πίστεψε με!
  [31/3, 11:25 π.μ.] N: Για να μην πω,  τους δίνει και καταλαβαινουν
  [31/3, 11:29 π.μ.] V συμφωνώ!
  [31/3, 11:29 π.μ.] V: Ο ζήτουλας, ο αιτών, όπως και να το δεις,  συμφεροντολογος είναι.  Αλλά το μεγαλείο βρίσκεται στην αποδοχή της ζωής έτσι όπως είναι  και την ανιδιοτέλεια
  [31/3, 11:45 π.μ.] S: Ναι, οι συφεροντολόγοι είναι αισχροί! Αλλά όπως και σε σένα , σου ζήταγαν οι άνθρωποι μια χάρη  στην ανάγκη τους κι  συ δεν έλεγες όχι.  ΄Ετσι και ο θεός! Κρίνει αν και που θα δώσει χέρι βοηθείας!
  [31/3, 11:52 π.μ.] : Λειτουργείς,  με νόρμες ανθρώπινου μυαλού, όπως και ο Γιαχβέ με το γιο του.
  Δεν έχει τέτοια συλλογιστική ο Ασύλληπτος.
  Δεν σώζει  ο θεός ένα παιδί από την αρρώστια,   γιατί οι γονείς του προσεύχονται για να το σώσει και αφήνει του  άλλου  το αγγελούδι  δίπλα να χαθεί και μάλιστα  μαρτυρικά,  γιατί τούτος,  ούτε κάνει ούτε δίνει τάματα και υποσχέσεις σε Κύριους  και Αγίους.
  Τέτοιο θεό στον χαρίζω. Άδικος,κτητικός και άσπλαχνος ,
  Μακριά μου. Είμαι άθεος με τέτοιους θεούς
  [31/3, 11:55 π.μ.] V: Ανθρώπινοι θεοί οι τέτοιοι…
  [31/3, 11:58 π.μ.] N: Ναι, ανθρωπόμορφοι, μιας εποχής και μιας ράτσας σκληροτράχηλης ,όπως οι Εβραίοι τότε.
  ΄Οπως και το 12θεο των Ελλήνων ,αντιγραφή ανθρώπινων συμπεριφορών ….

 • [31/3, 1:05 μ.μ.] N: Η παρέα είναι εδώ; …10.48, σήμερα Παρασκευή , 31 Μάρτη 2023,  η γέννηση του λουλουδιου. 1.02 ,ίδια ημέρα, θάνατος από…φυσικά αίτια!
  [31/3, 1:16 μ.μ.] N:  Oπως τα λέγαμε πριν
  Έκανε τον κύκλο του το λουλουλουδάκι στον άγριο του μπαξέ,  έδωσε την εμορφιά του, έστω λίγων ωρών και έφυγε.  Αποστολή εξετελέσθη. Ο στόχος του πέτυχε .
  Θνητοί  εμείς ,παρατηρητές  μέσα από την ελάχιστη αυτή ζωή, πήραμε  τα μηνύματα της.
  Να αγαπάμε την ομορφιά,να τη θαυμάζουμε,  χωρίς να περιμένου,ε ανταπόδοση  και ευχαριστίες. Να πορευόμαστε  πιο σοφοί, προπαντώς ταπεινοί, ολιγαρκείς ,εν τέλει συνετοί. Μέχρι να έρθει και για μας  η ώρα …1.02, να φύγουμε  στο  μακρινό ταξίδι για το οποίο  έχουμε όλοι  βγάλει  …one Way εισιτήριο,.
  Το ζητούμενο είναι: “Εξετελέσθη  η δική μας αποστολή” ?  Άφήνουμε  μηνύματα και ποια?  ΄Η μας  βρήκε το τέλος, μέσα στη μιζέρια της ψυχής,την αρπακτικότητα,την αδικία?
  [31/3, 2:06 μ.μ.] V: τί ωραίο!
  [31/3, 2:08 μ.μ.] N: Η αλήθεια είναι από τη φύση της ωραία!