Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. (1ο)

Κάποτε, στα χρόνια της ακμάζουσας ΚΝΕ,  τότε που αν δεν έκανες μια περατζάδα  ως νέος , από κει   ΗΣΟΥΝ φυτό κι  αν  έμπαινες και συνέχιζες   να μένεις , ΓΙΝΟΣΟΥΝ … φυτό,  ο Περισσός είχε φτιάξει ένα σενάριο τρελής φαντασίας, στηριγμένο στο άλλο, εκείνο το χριστιανικό,  με σεναριογράφο τον Ιωάννη της Αποκάλυψης. Τρομακτικά και τα δύο, αλλά ως φαντασιακά προϊόντα, ανυπόστατα και αστεία. Στόχος, ασφαλώς,  η χειραγώγηση των …φυτών  (οπαδών και πιστών).

Μας λέγανε, λοιπόν , πως μια παγκόσμια, συμπαγής,  ολιγομελής ομάδα από μέλη ανεξάρτητα  από  φυλή,  εθνικότητα, θρησκεία κ,λπ ,οργανωμένη στα καπιταλιστικά και σιωνιστικά  πρότυπα,   έχουν στόχο τον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων  σε κάθε λεπτομέρεια για την κατασκευή ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής, που θα εγγυάται τη διατήρηση  του Συστήματος,  τη   διεύρυνση της Αγοράς και  τη διασφάλιση και αύξηση  των  αμύθητων  κερδών  τους.

Τα κύρια όπλα τους για να χειραγωγούν  τα πλήθη βασίζονται στα καταναλωτικά αγαθά, τη διαφήμιση, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη διασκέδαση, τον αμερικάνικο τρόπο ζωής. Η Ομάδα συνεδρίαζε  συνήθως  μια φορά το χρόνο,  κάπου κρυφά σε ένα πολυτελές καταφύγιο μιας βουνοπλαγιάς, έκανε απολογισμό έργου,  σχεδίαζε νέα πλάνα, αποφάσιζε επί παντός επιστητού στα ανθρώπινα   και έκλεινε ραντεβού για τον επόμενο  χρόνο ή αν κάποιος από τους παρόντες δεν ήταν  ζωντανός , στη θέση του θα ερχόταν  το παιδί του.

Ο Ιωάννης της Αποκάλυψης , πιο τρελαμένος ,αλλά και με πιο χοντροκομμένα τα δρώμενα στο σενάριο,  λόγω εποχής, ως πρώτος διδάξας, είχε κατασκευάσει την ίδια  ομάδα με επικεφαλής εδώ τον Διάβολο (Αντίχριστο) και μέλη ,τους  προφήτες και τους ανθρώπους του.  Και τούτος σχεδίαζε  να κυριαρχήσει  στον κόσμο , να επιβάλει  τη βασιλεία του Αντίχριστου στις τελευταίες  (έσχατες) ημέρες,  που θα ήταν τρομακτικές, κατακόκκινες από  αίμα, πνιγμένες στο δάκρυ και τον πόνο.΄Ολοι, πλην των ευσεβών χριστιανών,  θα έφερναν  αυτό τον έσχατο καιρό  επί του μετώπου αυτών ανεξίτηλη σφραγίδα υποταγής το σατανικό αριθμό,  για να μπορούν να αγοράζουν και να πουλάνε ακόμα και καρφίτσα!

Μάλιστα,  οι πρώτοι Χριστιανοί,  τόσο  φανατικοί και απόκοσμοι,  είχαν φτιάξει στις Γραφές τους και σημεία (σημάδια) που έδειχναν την έλευση του Αντίχριστου.  ΄Όπως, ο Ναός  του Σολομώντα που  δε θα έμενε πέτρα πάνω σε πέτρα,  ο  κατακόκκινος σαν  αίμα ήλιος, τα αστέρια που θα έπεφταν πάνω στη γη, οι πληγές, οι ακρίδες, ένα σωρό άλλα μηνύματα καταστροφής και οδύνης   που έδειχναν πως το τέλος  είναι εγγύς.

Μέχρι που στη Βόρεια Ελλάδα, όταν  πήγε για λίγες εβδομάδες και έκανε μια μικρή εκκλησία  ο Παύλος,  οι… συμπατριώτες μας ο  Σαλονικιοί  κει πάνω  το είχαν ρίξει στο σορολόπ και το αραλίκι. Η μόνη τους  ενασχόληση ήταν οι  συζητήσεις για το Χριστό που από μέρα σε μέρα  θα έρθει  ένδοξος μέσα στο σύννεφο  για να αρπάξει στον αέρα τους  « ζώντας και περιλειπόμενους» . Οπότε ,  γιατί να δουλεύουνε και να μοχθούνε ,αφού σύντομα θα φύγουνε βολίδα με αεριωθούμενο σε παραδεισένιους, άλλους  κόσμους;

Ο Σαύλος-Παύλος μόλις πληροφορήθηκε  τα μαντάτα,   κατάλαβε  τελικά  πως  τις ανοησίες που δίδασκε  κάποιοι τις έπαιρναν τοις μετρητοίς και   τους γράφει ένα γράμμα –φαρμάκι.   Να σταματήσουν να τεμπελιάζουν , να γυρίζουν άεργοι και  ρεμπεσκέδες . Και τους διατάζει   να γυρίσει  ο καθένας αμέσως τώρα  στις ασχολίες του και να μην  ξανακούσει  πως κάνουν τέτοια τρελά και παλαβά!

Τους διαβεβαίωσε  (μάρτυς του ο Θεός!)  πως ο  Αντίχριστος  και ο Χριστός (που θα τον νικήσει στο τέλος)… αργούν λίγο, και άρα δεν υπάρχει  λόγος να ανησυχούν και να τον περιμένουν σύντομα  (σ.σ  2 χιλιάδες χρόνια, τα ίδια  λένε και σήμερα στις εκκλησίες,  κυρίως των Πεντηκοστιανών οι  κήρυκες  στο ποίμνιο τους,  πως : Ο Αντίχριστος  ήδη είναι  εδώ.  Από ώρα σε ώρα ο Χριστός θα έρθει  να αναστήσει τους χριστιανούς νεκρούς  και μαζί με τους ζωντανούς  πιστούς,  θα πάρει όλη αυτή τη στρατιά στον …αέρα   και θα φύγουν ψηλά  σαν πύραυλοι , μακριά  από μας τους άλλους τους…απίστους  που θα απομείνουμε  δω ,  για να τραβήξουμε από τον… 666 των παθών μας τον τάραχο!).

Μπορεί να ακούγονται παλαβά και ακατανόητα τα δυο παραπάνω σενάρια σήμερα , όμως, η τραγωδία είναι πως τα αποκαλούν  και τα χαρακτηρίζουν έτσι ,εκείνοι ,ακριβώς, που έχουν υποστεί και οι ίδιοι  τέτοιου  είδους και όμοιας  έκτασης «λοβοτομή»  υποταγής, πίστης ,συμμόρφωσης  και παραίτησης. Στην ουσία, βέβαια,  δε διαφέρουν από τους ανά τους αιώνες πιστούς και τους οπαδούς .  «Αντίχριστο», μεν, δε δέχονται ούτε μια άλλη παγκόσμια, κρυφή, καπιταλιστική  ομάδα (πάντα  με αμερικανικό άρωμα)  που από τα παρασκήνια κυβερνά.  ΄Ομως,  οι ίδιοι έχουν υποστεί αλλόκοτη και τρομακτική    συνειδησιακή και διανοητική  διάβρωση ,χειρότερη, μάλιστα από  εκείνη των προηγούμενων.

Και  ο λόγος είναι πιο σοβαρός. Οι παλιές   εξαρτήσεις και οι ψυχαναγκασμοί,    αφορούσαν τότε , ένα  κομμάτι του κόσμου ,δεν επρόκειτο  για φαινόμενο παγκοσμιοποίησης.  Σήμερα ,όμως, μιλάμε για γενίκευση  αυτής  της παθογένειας, που έπληξε  τον πυρήνα της ατομικότητας, της ιδωτικότητας  και  της  ίδιας της προσωπικότητας.    Ιός  πανδημίας που  πλήττει ομαδικά και συλλήβδην τις μάζες.  Σύμπας ο πληθυσμός  της υφηλίου με λίγες εξαιρέσεις, βρίσκεται υπό κατοχή , κάτω   ένα πρωτοφανές σύστημα  ολοκληρωτισμού.

Η πιο συνήθης εικόνα των ανθρώπων  του πλανήτη μας  αυτή την ώρα ,  είναι τούτη.  Κυκλοφορούν, εργάζονται,  ταξιδεύουν, ξεκουράζονται, ΖΟΥΝ,  με  ένα κινητό, ένα τάμπλετ, μια ιντερνετική συσκευή   στο χέρι  με πρόσβαση σε ένα  διαδίκτυο  που  ελέγχεται αποκλειστικά  από ένα κέντρο. Την  ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.     Είναι η χειρότερη  δικτατορία  που επιβλήθηκε ποτέ στον κόσμο.   Το νέο παγκόσμιο , ναζιστικό καθεστώς με άλλη μορφή.

Μια  ολόκληρη  κερδοσκοπική ,”πολυεθνική”  επιχείρηση   που   ελέγχει  παγκοσμίως και απολύτως τις ζωές των ανθρώπων,  κατασκευάζει  ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ   ΖΩΗΣ,  καθιερώνει αρχές και “αξίες”, εξωθεί σε παραίτηση, αλλά και σε διάπραξη  εγκλημάτων, διαφορετικών , πολλές φορές,  από τα  συνήθη  παραδοσιακά  .  Ζητούμενο ,  η αποχαύνωση των μαζών,  ο   ολοκληρωτικός  έλεγχος της  βούλησής τους,  η ολοκληρωτική εξάρτηση  από τα δικά τους κέντρα . ΣΤΟΧΟΣ,  ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.  ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΕΡΔΟΣ!

Βεβαίως, σε καμιά περίπτωση δεν εννοούμε πως  η νέα  αυτή αυτοκρατορία  λειτουργεί  συνωμοτικά σε κλειστά κυκλώματα, με μυστικές συναντήσεις, αρχηγούς και δομημένη οργάνωση και ιεραρχία .  Δε χρειάζονται αυτά. Η ίδια η μανία του κέρδους είναι από μόνη της ικανή  να καθοδηγήσει χωρίς πρωτόκολλα και καταστατικά, να ορίζει άγραφους νόμους, να προβάλει πρότυπα  συμπεριφοράς σε όσους διακατέχονται από το πάθος της νέας κερδοφόρας αυτής επιχείρησης.

Και αυτός είναι ο ο λόγος που   η συμπεριφορά  των μελών όλης  της ναζιστικής  αυτής   συντεχνίας , είναι πανομοιότυπη και  στερεοτυπική.    Χτίσιμο μιας ψευδούς πραγματικότητας, ενός φέικ κόσμου, εκείνου της παραπληροφόρησης, της παραπλάνησης, του ελέγχου του μυαλού και της συνείδησης. ΄Ωριμα ζόμπι να δεχτούν και να καταπίνουν καθημερινά,  τεράστιες ποσότητες ακαθαρσιών   που διοχετεύονται  μέσω     του  τεράστιου,  γκεμπελικού   υπόνομο.

(Συνεχίζεται)