ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ …ΠΡΟΚΑΛΩΝ (!) ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!

iefimerida.gr

Ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε στα επικριτικά σχόλια που άκουσε μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους.

40 φωτογραφίες από τη συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Ηρώδειο

 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής ήταν καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή «Καλύτερα Αργά», εξηγώντας τι εννοούσε στην επίμαχη τοποθέτηση που είχε κάνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Κ. Μητσιάς είχε δηλώσει τότε: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

****

Τί σου είναι η ζωή! ΄Ολοι, τελικά, ξεβρακώνονται με το χρόνο. Και ούτε καν φύλλο συκής τους απομένει.  Για να είναι απόλυτος ο εξευτελισμός τους.

Δείτε τον τύπο που το έπαιζε για χρόνια προοδευτικός.  Και το όνομα αυτό  Μητσιάς.  Τον πειράζουν, λέει,  οι ομοφυλόφιλοι, αν προκαλούν. Τί εννοεί  και ποια είναι η πρόκληση, δε μας διευκρινίζει.

Αλλά.  δεν έχει φυσικά την ικανότητα να αντιληφθεί και να ξεδιακρίνει  (χρειάζεται δυνατή δόση αυτογνωσίας) τί είναι  και ποιο χαρακτηρίζεται  προκλητικό.  Ποιος τελικά και  ουσιαστικά είναι ο …ξεφωνημένος;  Πώς λέγεται αυτό,  να βγαίνεις και να συνυπογράφεις   Σαββοπουλικές αμετροέπειες     σαν εκείνες προεκλογικά που προπαγάνδιζε  στις γκεμπελικές  ΝεοΔημοκρατικές  χωματερές   ο πάλαι  ποτέ  δηλών κι αναρχικός  Νιόνιος από Σαλόνικα    πως η χώρα χρειάζεται κατεπειγόντως το Μητσοτάκη της;

 Για ποιο λόγο; Για να σκοτώνει 20.000 συνανθρώπους  εκτός ΜΕΘ;  Για να πνίγει προσφυγάκια στις επαναπροωθήσεις;  Για να αφήνει τα τρένα να τα οδηγεί ο χάρος; Για να   φέρνει σε λίγα χρόνια μέσα τη δεύτερη χρεοκοπία, της χώρας από την αλόγιστη σπατάλη του δανεικού χρήματος;

Είπαμε. Αν ζητάς από  Σαββόπουλο και  Μητσιά να αντιληφθούν τί σημαίνει στην πράξη φασισμός και ρατσιμός,  θα σε πουν…φασίστα!  Είναι από τα επιτεύγματα της Μητσοτακικής διακυβέρνησης.  Το θύμα , θύτης και ο κατηγορούμενος, κατήγορος.

Για να μην επιχειρηματολογούμε στα αυτονόητα.  Δε λέμε να μην πηγαίνετε στις συναυλίες, ακόμα και τέτοιων   τραγουδιάρηδων και μουσικοσυνθετών. Φροντίστε  μόνο να κρατάτε και σάπια ζαρζαβατικά. Ως αμοιβή του καλλιτέχνη, όταν η   τέχνη του,  καταντάει  βήμα και εφαλτήριο φασιστικής και ρατσιστικής  προπαγάνδας.