ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΘΕΟΙ!

 

Παγκόσμια σύναξη των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα

  • Με τη συμμετοχή 51 χωρών πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ το συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, από την Αμερική μέχρι την Κίνα, έχουν κατακλύσει το Ολυμπιακό Στάδιο από νωρίς το πρωί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Ρουμανόφωνοι, Ελληνόφωνοι, Αλβανοφωνοι, Αγγλόφωνοι, Ρωσόφωνοι, Τουρκόφωνοι, Κινέζοι, Αφρικανοί, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες αυτής της γιορτής αγάπης και μηνυμάτων, όπως την χαρακτηρίζουν οι ιθύνοντες και να στείλουν μήνυμα σε όσους θέλουν να τους ακολουθήσουν σε ένα μοτίβο ζωής μακριά από καταχρήσεις, παρανομίες, σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.

Να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου, σε ειδικές πισίνες που έχουν στηθεί στο κέντρο του γηπέδου, θα βαπτιστούν πολλά άτομα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που έχουν έρθει ακριβώς για αυτό το λόγο στην χώρα μας και λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση.

Η βαπτιστική διαδικασία θα ξεκινήσει από το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες των γυναικών που έφτασαν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ και οι οποίες έδωσαν στο συνέδριο ένα… υψηλής αισθητικής στυλ. Παρά τον καύσωνα, τα κορίτσια του συνεδρίου έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τί “σταυρό” ανοησίας, φανατισμού και αμορφωσιάς  κουβαλάνε κι αυτοί οι άνθρωποι!(΄Οπως και όλοι οι πιστοί των θρησκειών, βέβαια, και όχι μονο οι Ιεχωβάδες).

“Να στείλουν μήνυμα σε όσους θέλουν να τους ακολουθήσουν σε ένα μοτίβο ζωής μακριά από καταχρήσεις, παρανομίες, σεξουαλικές ιδιαιτερότητες”, θέλουν οι… Μάρτυρες. Λες και έχουν πολλές ζωές  να ζήσουν εδώ στη γη οι άφρονες και  τη… μια  τη χαραμίζουν για το ΤΙΠΟΤΑ!

 Στο μεταξύ, χρόνια τώρα τα “ιερατεία” των θρησκειών αποκρύπτουν την αναμφισβήτητη ιστορική αλήθεια πως ΟΛΕΣ οι θρησκείες διδάσκουν την αθεϊα.  Οι πιστοί στις θρησκείες είναι στην ουσία ΑΘΕΟΙ, αφού, αν υπάρχει θεός, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι τέτοιος, όπως  τον περιγράφουν  αυτοί, γιατί τον υποβιβάζουν σε επίπεδο ανθρώπου και μάλιστα χειρίστου.  Για δείτε  πόσο “μικρούς” και χαμερπείς έχουν κάνει οι Χριστανοί και οι Μουσουλμάνοι τους “θεούς” τους. Αν  ο θεός είναι σαν το Γιαχβέ ή τον Αλλάχ, αυτός δεν είναι θεός, αλλά  ανθρωπόμορφο τέρας!

 Πραγματικά  άφρονες!