ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ…ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Λίγες  εβομάδες  μετά τη λειτουργία  του ιστορικού μας σάιτ (7/7/07)  γράφαμε:

 

 

ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ
22.08.07

  ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ  ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΠΕΡΙΠΟΥ 9 .5ΟΟ.000 ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 7.000.000, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ   2.500.000 ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΓΙΑ  ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ;) ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ …ΑΤΑΚΑ : “ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ 20.ΟΟΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ.  ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΘΕ?”  . ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ : ΟΙ  2.500.000  ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20.000 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  (ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ).

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 3.000.000.

                                    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

Α  Π  Ο  Χ  Η                         Λ  Ε  Υ  Κ  Ο                            Α  Κ  Υ  Ρ  Ο

Από τότε μέχρι  σήμερα, συνεχίζουμε σταθερά την ίδια πορεία, τον ίδιο αγώνα  να αναδείξουμε την ιστορική αλήθεια πως   αριθμητικά (και όχι μόνο) ισχυρότερη  πολική δύναμη στην Ελλάδα, είναι η ΑΠΟΧΗ. Σήμερα,  μαζί με τα ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ,  προσεγγίζει  σχεδόν  τα 4 εκατομμύρια του εκλογικού σώματος! Κι αυτό σημαίνει πως η …μισή Ελλάδα, δεν ψηφίζει,  δε συμμετέχει σε αυτό το παρανοϊκό θέατρο της κάλπης.   Τα συστημικά κόμματα στην ουσία ασκούν εξουσία,  είτε ως κυβέρνηση ,είτε ως αντιπολίτευση,   ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Επειδή, ως κρατικό σύστημα  με τη χρήση βίας των πραιτοριανών του, μπορούν να ψηφίζουν και  να εργαλειοποιούν   αντισυνταγματικούς ,  αφύσικους νόμους, δε σημαίνει πως είναι και  νόμιμοι.    Τη νομιμότητα δεν την εξασφαλίζουν με  τέτοιους άδικους και παρανοϊκούς  νόμους.

Ο αγώνας από την επαύριον  τον εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 για την ανάδειξη  αυτής της τεράστιας Δεξαμενής πολιτών και την ανάγκη συσπείρωσής τους,  θα συνεχιστεί πιο σταθερά και επίμονα. Και  είναι χρέος κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη,  να ενταχθεί δυναμικά  σε ένα κίνημα που ήδη έχει τεράστια εξάπλωση όχι μόνο  την Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!