Νίκη της Ακροδεξιάς στη Γαλλία ,υπήρξε ΜΟΝΟ στην παγκόσμια, γκεμπελική αριθμητική του κέρδους.

Λεπέν

Αν   οι απόγονοι του Γκέμπελς διακρίνονται απ΄όλους εμάς τους υπόλοιπους σε κάτι, είναι επειδή έχουν το ψεύδος  και την απάτη , ως επάγγελμα.  (΄Η, να πούμε στο αίμα τους;)  Δουλειά τους,  η κακοποίηση, ο βιασμός  της αλήθειας .

Με ιδιαίτερες  μάλιστα   ενασχολήσεις και επιδόσεις  στην τρομολαγνία , την ταραχή και τη σύγχυση.  Πρόξενοι αγωνίας, φόβου, πανικού στις  μάζες   με την κατασκευή πλασματικής πραγματικότητας, που εξυπηρετεί αυτούς, ακριβώς,  τους στόχους. Και …εξ αυτών   και δι ‘   αυτών , το ΚΕΡΔΟΣ!

Να θυμίσουμε ,άλλωστε,  τον ορισμό της “είδησης”, όπως τον αντιλαμβάνονται, ως διεστραμμένοι  επαγγελματίες ,  οι ίδιοι και να μείνουμε σ΄ αυτό μόνο.  «Είδηση δεν είναι να δαγκώσει ο σκύλος άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος…σκύλο»!   Απολύτως κατανοητό στην Αγορά της απάτης που  διαπρέπουν ως έμποροι.

Και για να το προσαρμόσουμε  στη σημερινή επικαιρότητα ,  είδηση  θα ήταν , και μάλιστα…βόμβα μεγατόνων,  αν αυτή την ώρα  ή την επόμενη Δευτέρα,  ο    σφογγοκωλάριος της    Λεπέν,  Μπαρντελά, γινόταν πρωθυπουργός της Γαλλίας.  «Όπερ έδει δείξαι», φυσκά (αλλά “χέστηκε η φοράδα  στ αλώνι” για δαύτους  με   τέτοιες λεπτομέρειες).

Επαγγελματικά εργαλεία  βρίσκεις άπειρα   προς διάθεση  στο Γκεμπελιστάν.  Στην τελευταία τους  απόπειρα αναταραχής , τρόμου και σύγχυσης με αφορμή τις εκλογές στη Γαλλία ,  η  παραεπιστήμη της  αλχημείας  και η παραποίησης της κοινής αριθμητικής που γνωρίζει ο κόσμος ,είχαν την πανηγυρική τους  “πρώτη”.

Δε θα πούμε, όμως, πάλι σήμερα τα ίδια,  μια και στη χτεσινή μας ανάπτυξη,  αναφερθήκαμε διεξοδικά στο ίδιο ζήτημα .Και δείξαμε καθαρά ,όπως και στις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία  πως ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ δεν υπήρχε και εν έτει 2024 ,  να ανατραπεί η  ΙΣΤΟΡΙΚΗ πραγματικότητα που είναι σε αριθμούς και παρατήρηση η ακόλουθη:

Αφού η  ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ πήρε  σε αυτές τις εκλογές 32% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ  (και μάλιστα  με πακτωλό από ρούβλια, που δεν έρευσε με τέτοια ορμή  το 2017) και οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΤΗΣ  έφτασαν   49%  (28+21),  χωρίς να υπολογίζουμε  την ΑΠΟΧΗ, σε απλή αριθμητική  και όχι στη δική τους ,  το 49 είναι μεγαλύτερο του 32 . ΄Αρα, ο αντίπαλος της Ακροδεξιάς είναι ο ουσιαστικός  νικητής και η Λεπέν, η ηττημένη.

Κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει (και θα είμαστε πάλι εδώ την επόμενη Κυριακή για να (ξανα)φτύσουμε  την ανήθικη συντεχνία) πως στο δεύτερο γύρο δεν υπάρχει περίπτωση και σε μια εβδομάδα μέσα, να ανατραπεί η λογική των αριθμών  και το 32% σήμερα της  ρουβλιοτραφούς και αναίσχυντης  κολλητής του δικτάτορα της Ρωσίας,   να  μεταμορφωθεί σε 49%.   Να σαρώσει,δηλαδή,  289 (!) από τις  577 έδρες στην Εθνοσυνέλευση, για να γίνει ο Μπαρντελά (ς) της πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Το ένα σίγουρο είναι αυτό. Το άλλο, και πασίγνωστο, ακόμα και σε αφελείς,  είναι τούτο.   Οι Γκέμπελς, ως τέτοιοι,  δεν κωλώνουν. Την άλλη Κυριακή το βράδυ, ως στερούμενοι πέτσας, θα τους φτύνει ο κόσμος πάλι  και  θα   σου λένε  “δρόσο και μόσκο  πετούν     στη μούρη μας”.

Δε ζητάμε από τους Γκέμπελς να συνετιστούν. Πολύ περισσότερο, να διαθέτουν  τσίπα.  Ως επαγγελματίες ψεύτες, δεν αλλάζουν. Αλλιώς, θα χάσουν το ψωμί και το παντεσπάνι τους.

Ζητάμε, όμως, από τον έντιμο, το νουνεχή και συνειδητοποιημένο πολίτη, να αντιληφθεί πως   η αυτοκρατορία του Γκεμπελιστάν  έχει πήλινα πόδια. Με ένα  απλό μποϋκοτάζ, την άρνησή σου να τους δώσεις για μια εβδομάδα μόνο , κλικ και με το τηλεκοντρόλ σου  (αν το κρατάς ακόμα) στα σκουπίδια,  θα  ζήσεις  το θρίαμβο της πτώσης τους. Ο γδούπος τους, εκκωφαντικός και η  συντριβή τους οριστική.

Τόσο απλό.  ΄Οπως απλή και απέριττη είναι η αλήθεια  πάντα.

.