ΝΤΡΟΠΗ!

1 .ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΗΕ

Θρίλερ με τις σορούς των επιβατών – Σε βαγόνια προς άγνωστη κατεύθυνση

Χαοτική παραμένει η κατάσταση στο σημείο της συντριβής του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία με τις σορούς των επιβατών να «σύρονται εδώ κι εκεί» από τους φιλορώσους αυτονιμιστές και τους δυτικούς να ζητούν εξοργισμένοι την παρέμβαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Θρίλερ με τις σορούς των επιβατών - Σε βαγόνια προς άγνωστη κατεύθυνση

Δεκάδες πτώματα από το σημείο όπου ένα αεροσκάφος της Malaysia Airlines συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία τοποθετήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σιδηροδρομικά βαγόνια-ψυγεία στο σταθμό μιας πόλης σε απόσταση15 χλμ. από το σημείο, δήλωσαν σήμερα σιδηροδρομικοί εργάτες.

Παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, τους οποίους συνόδευαν ένοπλοι αντάρτες, έλεγξαν τα βαγόνια. Μία ατμομηχανή τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του τρένου, το οποίο ένας εργάτης δήλωσε ότι θα σταλεί νοτιοδυτικά σε αδιευκρίνιστη τοποθεσία”.

 

2. Χάος στο σημείο της συντριβής – Αλλοίωση στοιχείων καταγγέλλουν οι παρατηρητές

Με τον πόλεμο κατηγοριών μεταξύ Δύσης και Ρωσίας να συνεχίζεται, αποτροπιασμό προκαλεί η κατάσταση αναρχίας που επικρατεί στο σημείο της συντριβής καθώς ο χώρος εξακολουθεί να μην διαφυλάσσεται, δυσχεραίνοντας εξαιρετικά την αυτοψία, ενώ οι φιλορώσοι που τον ελέγχουν έθεσαν σήμερα όρους προκειμένου να επιτρέψουν την αυτοψία από τους διεθνείς εμπειρογνώμονες.

Ντροπή στον ΟΗΕ, ντροπή στου ηγέτες του κόσμου, ντροπή στην ανθρωπότητα!