ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (1.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ. 2 ΟΙ… ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ)

 

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τη «σύμπραξη» Επαναστατικού Αγώνα με Κουφοντίνα.

Δέκα ημέρες μετά την κοινή επιστολή μέσα από τον Κορυδαλλό του αρχιτρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα και του μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» Κώστα Γουρνά, ο Νίκος Μαζιώτης με νέο κείμενό του από τις φυλακές Διαβατών, αποκαλεί καταδότες τον Βασίλη Τζωρτζάτο και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, αναφέροντας ότι:

«Η αλληλεγγύη έχει ένα μόνο πολιτικό κριτήριο, ότι οι κρατούμενοι κι οι μορφές δράσης που επέλεξαν όπως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο κι οποιαδήποτε άλλη μορφή δράσης για τα οποία βρέθηκαν στην φυλακή είναι μέρος του κοινού αγώνα και του κινήματος για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση. Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει αυτό το κριτήριο είναι οι καταδότες και οι αποκηρύσσαντες, όπως ο Τζωρτζάτος που κατέδωσε συντρόφους του στην υπόθεση της 17Ν, χωρίς πίεση, βία και βασανιστήρια και ο Γιωτόπουλος που καταδίκασε την δράση της 17Ν στο δικαστήριο».

Η αναφορά του Μαζιώτη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στα δύο καταδικασμένα μέλη της «17 Νοέμβρη» «δείχνει» ότι στον «εμφύλιο» πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό στην τρομοκρατική οργάνωση, ο «Επαναστατικός Αγώνας» είναι με το «στρατόπεδο» Κουφοντίνα. Οι αναλυτές μάλιστα της αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι αυτή η «σύμπραξη» Μαζιώτη – Κουφοντίνα θα ενισχύσει επιχειρησιακά τη νέα γενιά τρομοκρατών, είτε στη «στρατολόγηση» νέων μελών από τη δεξαμενή των αντιεξουσιαστών, είτε στην ανάληψη «αρχηγικού» ρόλου του Κουφοντίνα και στη μεταφορά τεχνογνωσίας… Άλλωστε η «17 Νοέμβρη», ήταν η πιο δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε τη χώρα μας…

Οι Αρχές εκφράζουν μάλιστα φόβους ότι ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα πριν από τη λειτουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, όπου θα μεταφερθούν όλοι οι κρατούμενοι για υποθέσεις τρομοκρατίας και γι αυτό έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε πιθανούς στόχους στους οποίους περιλαμβάνονται πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για την αντιτρομοκρατική εκτός από τα ασύλληπτα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» είναι το γεγονός ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, έχει βρει ως δίκτυο υποστήριξης τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

 

“ο Νίκος Μαζιώτης με νέο κείμενό του από τις φυλακές Διαβατών, αποκαλεί καταδότες τον Βασίλη Τζωρτζάτο και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο,”

Είναι πολλοί οι λόγοι που  πιστεύουμε πως έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει σταματήσει αυτό το κακό. Είναι τόσο ανόητο πια να πιστεύει κανείς πως η ΄Ενοπλη Λαϊκή Πάλη εξυπηρετεί κάποιον πολιτικό στόχο ή έχει οποιοδήποτε ουσιαστικό αποτέλεσμα για το λαϊκό κίνημα.

Αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, το έχουν αντιληφθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (και οι “Αντάρτες των Πόλεων” εκεί έχουν καταθέσει τα όπλα) και μόνο στην Ελλάδα (της “φαιδράς πορτοκαλέας” σε όλα, και σ΄αυτό) δε θέλουν να το καταλάβουν. Τα έχουμε πει άπειρες φορές και έχουμε καταθέσει τις απόψεις  μας γι΄αυτό το ζήτημα. Δε θα   επαναλαμβάνουμε τα ίδια. ΄Ενα μόνο να σημειώσουμε.

Μας κάνουν εντύπωση οι αντισυντροφικοί και απαξιωτικοί  χαρακτηρισμοί που  εκτοξεύουν μεταξύ τους οι φορείς της ΄Ενοπλης Βίας . Προδότης και καταδότης ο ένας, σπιούνος και καρφί ο άλλος! Μικρότητες. Ξεκατίνιασμα. Θλιβερό κατάντημα  για όλους τους.  Πιάσανε πάτο, δεν έχει άλλο.

Να,γιατί επιμένουμε πως πραγματικός επαναστάτης είναι εκείνος που επαναστατεί μέσα του, που αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεται, που συμπεριφέρεται. Αυτός που σκοτώνει το “ζώο” που κατοικοεδρεύει εντός του  και κατακτά άλλη διάσταση, ανώτερες σφαίρες εγκατοίκησης.

Αν ο Κουφοντίνας και ο Μαζιώτης είχαν εντρυφήσει περισσότερο στο ζήτημα της εσωτερικής, ατομικής  επανάστασης, θα ήταν λιγότερο ή καθόλου οπαδοί της επαναστατικής, ένοπλης  βίας με τον τρόπο που την ασκούν και για το λόγο που την αναβιώνουν. Αλλά, προτίμησαν σε επίπεδο  “εξανθρωπισμού” να μείνουν στάσιμοι ,”απελέκητοι, αφιλοσόφητοι.   Και το χειρότερο, χωρίς να τους εξουσιοδοτήσει κανείς επιμένουν να αλλάξουν τον κόσμο με τον τρόπο και τα μέσα που θέλουν αυτοί. Απίστευτα εγωιστικό και παράλογο.

 Αλλά, αφού δεν έχουν αλλάξει οι ίδιοι πώς να αλλάξουν τον κόσμο;Χειρότερο μπορεί να τον κάνουν, καλύτερο ποτέ.

 

 

_______________________________________________________________

Ντύθηκε γαμπρός ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Περιφερειάρχης ΚεντρικήςΜακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παντρεύτηκε σήμερα, την αγαπημένη του, Ελεάννα Βλάχου, στο Πήλιο.Ο γάμος τελέστηκε παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων, συγγενών και φίλων, καθώς επιθυμία του ζευγαριού ήταν να μην δοθεί δημοσιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό της “μυστικότητας” που επιθυμεί να διέπει την προσωπική του ζωή, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας ενημέρωσε τους δικούς τους ανθρώπους μόλις πριν λίγους μήνες για τη σοβαρότητα της σχέσης του με την κ. Βλάχου.

Να ευχηθούμε καλή ζωή και ευτυχισμένη στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Και να του υπενθυμίσουμε με την ευκαιρία πως η κριτική (σκληρή ομολογουμένως) που του ασκούμε από εδώ πολλές φορές ,είναι ιστορική, άρα επιβεβλημένη. Δεν έχει τίποτα το προσωπικό.

Να ζήσεις  Αποστόλη!