Στάθης Παναγούλης: “Ειδικό δικαστήριο για όσους υπέγραψαν Μνημόνια”

 

Παναγούλης: Ειδικό δικαστήριο για όσους υπέγραψαν Μνημόνια

“Ένταση και υψηλοί τόνοι επικρατούν σήμερα στη Βουλή όπου συζητείται το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018.

Τα αίματα άναψαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει κυβέρνηση θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο όσους βουλευτές έφεραν στην χώρα τα μνημόνια αλλά και όσους τα ψήφισαν.

«Θα στείλουμε στο σκαμνί όσους έφεραν τα Μνημόνια. Θα πάμε τους βουλευτές που τα υπέγραψαν στο ειδικό δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης.

Δεν έχει άδικο ο βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ.  Τα “ειδικά δικαστήρια” θα στηθούν μια μέρα. Κι αν δε στηθούν, είμαστε ως λαός υποχρεωμένος να ξαναζήσουμε τις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας. Το ερώτημα είναι για ποιους, όμως ,θα γίνουν αυτά τα δικαστήρια. Για εκείνους που έσωσαν τη χώρα από τον εμφύλιο και τον όλεθρο την τελευταία στιγμή ή για εκείνους που πέταξαν  το σκάφος στην “ξέρα” και το εγκατέλειψαν, αλλά και για όσους μετά απ΄αυτό επένδυσαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) στην καταστροφολογία,  τους κασσανδρισμούς ,τη λασπολογία και τη δημαγωγία;

΄Εχουν ονοματεπώνυμο όλοι αυτοί. Το ένα γνωστό και κατάπτυστο: Στάθης Παναγούλης.  Κι ας    κοσμεί το ίδιο επώνυμο  την ιστορία του τόπου μας με έναν ήρωα: Αλέκος Παναγούλης. Δυο αδέρφια. Δυο εντελώς διαφορετικές πορείες. Δυο κόσμοι αντίθετοι!